Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak? O proszę. Chyba miałem takiego pecha,że nie trafiłem na ten moment :P

Najwidoczniej ziomek. Sory ale raty sa dawane czegokolwiek przynajmniej raz na tydzien/dwa. To nie jest chyba mało nie sądzisz?

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najwidoczniej ziomek. Sory ale raty sa dawane czegokolwiek przynajmniej raz na tydzien/dwa. To nie jest chyba mało nie sądzisz?

Jest okej. Po prostu nie gram zbyt dużo to pewnie dlatego nie trafiłem na lepsze raty :)

egq3SFm.png

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy będą działały loga gildii żeby było je widać? Po usunięciu zawartości folderu mark tworzą się dwa pliki TGA z czarnym tłem.

Ponawiam pytanie

Opublikowano

No tak usuwa się folder mark ale wtedy nie tworzą się pliki (2) TGA z logami gildii tylko z czarnym tłem, tak jakby nie pobierało z serwera. Dodam, że wcześniej wiedziałem loga, ale gdy wywaliło serwer podczas DDoSu zniknęły ;x

Opublikowano

Polecam server jedyny w rodzaju oglądam Kiecollka oraz ciebie IsAmU.
Tylko mam propozycje aby zmienić w kamieniu duchowym zamiast trenuj to
Pompa!
:D

14 lat  

Opublikowano

Z góry przepraszam za spam.

IsAmU, mógłbyś przeczytać moje pw? Ważna sprawa. Na ts jakoś Cię złapać nie mogę.

Aw. Serwer polecam, bardzo miła atmosfera w grze oraz na teamspeak'u.

Opublikowano

Isamu kiedy event? Pvp?

Bardzo by sie przydalo to w wakacje. Isamu, ostatnio taki turniej wspaniale wam wyszedl :>

Swietnie byloby gdybyscie to powtorzyli.

Opublikowano

Bardzo by sie przydalo to w wakacje. Isamu, ostatnio taki turniej wspaniale wam wyszedl :>

Swietnie byloby gdybyscie to powtorzyli.

Zapisy do turnieju pvp od 1.08.2013 na forum w dziale wydarzenia (forum serwera)

Zapisy do turnieju gildii od 14.08.2013 na forum w dziale wydarzenia (forum serwera)

konkurs na Game Play od 29.07.2013 do 07.08.2013 w dziale wydarzenia (forum serwera)

Opublikowano

ooo konkurs na GamePlay - no przydadzą się dm-y xD

@AntyWarn - isamu iks pompa tu Gje A uje ? GA jest ?

@Edit - Serwer polecam wszystkim, którzy szukają serwera na dłużej.

Serwer jest b.fajny do 86 lvl-a, potem to już nie przypomina starego pl-a. Czemu ? Przez tytany - epiki nie dostosowane do bonusów tego serwera i nie tylko. Za mocne są, dmg'u nie zamierzają zmniejszać. Są niby trudne do zdobycia i powinny być mocne, ale to przesada. Gram mało, nie chce mi się dni spędzać na zarabianiu, ale co z tego, przychodzi typ i wali mi mimo 55% abs + sokół 12k z szarży, albo metiny uwalają dzięki nim bez ostrzy. Cóż, szkoda - myślałem kiedyś, że to będzie priv z max trytonem i trutą i niebianami, a nie z brońmi o wartości jak na Virt***.

Wiem, że jakieś mają być nowe zbroje b.trudne do zdobycia, ale jak wiadomo - to zdobędą tylko ci z topki i ci, którzy grają 12h dziennie tak jak tytany.

Yo.

P.S - mam nadzieję, że to co napisałeś na fanpage pompy się uwierzytelni - mam dość tego serwa, a porządnego medium/harda z odpowiednią ilością graczy nie widać...;/ Całą nadzieję co do tego serwa dawno popsuły tytany...

Wystartuj ponownie z pompą...

io7e.jpg

Opublikowano

To by bylo troche glupie robic z pompy harda( konkurencja bądź co bądź dla samego siebie). Lepiej jak juz to jakies medium/ easy dla odstresowania.

Co do planowanych zmian na Ravii- czy zwiekszycie szanse w pvp postaci magicznych na wyzszych lvlach poprzez np. zmniejszenie absow na magie w zbrojach epickich czy tez zeby woda nie laczyla sie z roska? Ostatnio glosno bylo jak szamanka 96lvl padla w pvp od kosy bojowej( ta na 25lvl)

Opublikowano

Offtopic@ Pisaliscie,ze nie macie w planach s2 a tu prosze :D

Na fb umiesciliscie informacje,ze zaden serwer nie bedzie mial takiego biologa jak pompa.Rozjebaly mnie komentarze ludzi."Idz zbierz 10 zebow fubu" xD

Topic Ravia fajny serwerek dla ludzi,ktorzy lubia hardy.Tak z ciekawosci wgraliscie juz nowa grafike z pl'a?

Srij9JT.png

Opublikowano

Isamu Serwer Zajebisty Mam nadzieje że ravia będzie stała do końca twojego życia nie życzę ci tego końca życia

PS: JEB*Ć FUBU ! I CH*JMORKE !

Opublikowano

Isamu Serwer Zajebisty Mam nadzieje że ravia będzie stała do końca twojego życia nie życzę ci tego końca życia

PS: JEB*Ć FUBU ! I CH*JMORKE !

Typowy gimbus

Ile dropi hematow w m1 na 5h?

Opublikowano

Przepraszam ja troszkę nie w temacie, Isamu ty, wasz team planujecie drugi serwer tak? Z tego co wyżej wyczytałem na to wychodzi .

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Gdzie jest jakieś info o S2? Kiedy wystartuje? Jaki to będzie typ serwera?

Isamu nakręć wloga z informacją jak możesz, bo się doczekać nie mogę :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...