Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Isamu ja mam problem tego typu ze strona dzialac dziala ajak wlaczam pather Ravi all sie laduje i przy starcie w tym okienku zamiast ravi bład 404 z takim robotem a jak all sie wlaczy to pisze Łaczy z serwerem... i nic sie nie dzieje

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w domu na lapku i kompie mi nie działała strona ravii, nie miałem czesu nad tym się zastanawiać bo wyjechałem

fajnie na mazurach wbiłem na kompa jakiejś staruszki w domu który wynajmuje i tu też "setting cookie"

no serio .. tutaj to hotspota wam nie znajde bo nawet nie wiem gdzie jestem ...

Opublikowano

Isamu lub ktoś kto ma dostęp do tego.
Moglibyście udostępnić jakoś stare prezentacje gildii ze starego forum? Nie chce mi się pisać jej od nowa.

wipek.pl

Opublikowano

Świetny serwer mega stabilny. Dziala już ponad rok i nadal sie przyjemnie gra. Na filmie IsAmU zapowiedział przyszłe aktualizacje na serwerze, na które ja juz czekam.

Opublikowano

Przegrałem jakieś 500 minut na dropie czyli 8h przez te 8h spotkałem pełno botów ale cóż Isamu tylko na filmikach banuje a tak to "wyjebane" strasznie dużo botów gra w m1 na szkatach grr :/ w 2h średnio idzie 100kk wyciągnąć

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Przegrałem jakieś 500 minut na dropie czyli 8h przez te 8h spotkałem pełno botów ale cóż Isamu tylko na filmikach banuje a tak to "wyjebane" strasznie dużo botów gra w m1 na szkatach grr :/ w 2h średnio idzie 100kk wyciągnąć

Masz na stronie takie coś jak "Zbanowani" . Proponuję spojrzeć, a potem gadać.

io7e.jpg

Opublikowano

Pamiętacie wypowiedz Fubona haha:d

[dyskusja] Hard serwery;>

photo-349215.png?_r=0 Napisano przez FuBu° w 03 maj 2012 - 16:12 w Kosz

'ZielUuuNY', dnia 25 Kwie 2012 - 20:42, napisał:snapback.png

To będzie wielki niewypał ^^, itemy z navi, ^^

Powiedział fan osoby, która nie przyznawała się prawie 2 lata do sellania bryłek na własnym serwie po czym zrobił to dopiero po wyjściu prawdy na jaw :/

io7e.jpg

Opublikowano

do moderatorów czy wy kur... nie widzicie ze tu reklamują gÓwnore i jakieś Ex,,,,mt2 zrobicie coś z tym czy dalej bedziecie srać warnami -.-

skasujcie te eee..enagewqwn[q reklame....

Opublikowano

Isamu odpalaj serwa :D

Co do serwera, jak najbardziej polecam. Duzo osob, ceny nie sa przesadne, da sie grac, do 30-tego lvl mozna zdobyc takie eq ze ojojoj ;D

Opublikowano

Warto tutaj grać od początku teraz? Serwer ma już ponad rok.

Powiem ci tak włóż w isa 300zł i bedziesz miał 5xP :) to mi się na tym serwie nie podobało jest strasznie pod isa czekam na pompamt2 mam nadzieje ze nie bedzie tam tęczowych smieci

Opublikowano

Gówno, a nie pod is. Wszystkie tęczaki są praktycznie ze smoków, diablo itp. Jedynie rady i zwoje się bierze z is bo nie lecą z hematów prawie, tyle że ich jest tak dużo na rynku, że nie trzeba wydawać na is. -_-

io7e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...