Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do isamu jako youtubera nic nie mam,czesto ogladam jego filmy.Uwazam natomiast,ze jako GA nie nie daje sobie rady.Nie ma zielonego pojecia o prowadzeniu serwera.Ewidentnie nie daje sobie rady z botami a wystarczyloby wprowadzic drop hematow od np 40lv.Wierzchowce 200deffa i teczaki w is to nieporozumienie.W dodatku te nagrody z ox.Kolce 300deffa.Bonusy niczym z serwerow easy.1ch na caly loch malp przy tylu osobach to zdecydowanie za malo.Dungeon na nizszy mial wprowadzic pol roku temu... Co do serwera neutral.Gdyby nie ta reklama byloby z nim krucho.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do isamu jako youtubera nic nie mam,czesto ogladam jego filmy.Uwazam natomiast,ze jako GA nie nie daje sobie rady.Nie ma zielonego pojecia o prowadzeniu serwera.Ewidentnie nie daje sobie rady z botami a wystarczyloby wprowadzic drop hematow od np 40lv.Wierzchowce 200deffa i teczaki w is to nieporozumienie.W dodatku te nagrody z ox.Kolce 300deffa.Bonusy niczym z serwerow easy.1ch na caly loch malp przy tylu osobach to zdecydowanie za malo.Dungeon na nizszy mial wprowadzic pol roku temu... Co do serwera neutral.Gdyby nie ta reklama byloby z nim krucho.

i Twoim zdaniem to wszystkio wymyslil Isamu? jak wiesz nie Tylko on jest zalozycielem tego serwera. wszystko co maja zamiar wprowadzic do gry to konsultuja ze soba. Isamu radzi sobie swietnie tak jak i reszta ekipy. Ravia rzadzi jak narazie i jeszcze dlugo bedzie

Opublikowano

wkurwiaja mnie juz posty takich ludzi jak ty.. pomysly kurwa bez przemyslenia.. hematy od 40lvl. jak mialby zarobic taki chlop co dopiero zaczyna gre? ma sie w eq +6 jebac do 40lvl by hematy dropic? -.-"

po 2. wierzchowce i teczaki w is to nie porozumienie... Kurwa czlowieku POMYSL skad oni maja brac hajs na oplacanie serwera? pieniadze nie rosna na drzewach...

po 3. te kolce byly na parenascie H a nie na wiecznosc wiec nie wiem o co ten bol dupy..

po 4. i ostatnie. o ile mnie pamiec nie myli byl kiedys moze z pol roku temu na forum temat o tym lochu i zostalo wyjasnione, ze jakby zrobili 4 ch w lochu to w v2 by bylo 1 ch. ale mniejsza o to.. gdyby byly 4ch to runy by chodzily po 1kk i chuj a nie zarobek by to byl... da aie dropic tam na 1 ch wystarczy rozpro na P lub jakas dobra postac 90+ ktora wyjebiesz innych z lochu.

pozdro elo.

Opublikowano

Na razie nie zapowiada się aby serwer miał paść :) Powiem dodatkowo ,że tutaj jest więcej sklepów w jinno niż na niektórych Polskich Serwerach w czasie gdy grało dużo ludzi. Więc maszynę raczej utrzymają. Administracja też spoko, ogólnie polecam grać bo się opłaca, jedyną rzeczą która może tu wkurzać to boty których jest masa w czasie tych wakacji ale administracja banuje po kilkanaście kont dziennie. Prędzej CHUJMORA padnie, niż Ravia :) Tylko jest jeszcze te kilkaset gimbusów które wciąż mu wierzą jaki on to jest uczciwy. Pozdro do Isamu spoko Gościu i na YT i na Ravi.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Serwer słaby, mało nowości itp. Na serwerze jest wiele ludzi napinających się bez powodu (napinacze internetowi). 9/10 servera gra na nim tylko z powodu ze to serwer kolesia z YouTube. Balmora 1000 razy lepsza, przynajmniej można być koksem bez ISU

@ edit

ahh, Warn za hejtowanie koxa z forum ;x

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Serwer słaby, mało nowości itp. Na serwerze jest wiele ludzi napinających się bez powodu (napinacze internetowi). 9/10 servera gra na nim tylko z powodu ze to serwer kolesia z YouTube. Balmora 1000 razy lepsza, przynajmniej można być koksem bez ISU

A co jest takiego w Is Ravi ,że nie możesz być koksem ? Przecież wszystko co tam jest w IS można łatwo zdobyć w grze lub kupić od kogoś/wygrać w evencie - Dodam jeszcze ,że podobno to na Balmorze można zdobyć większość rzeczy które pomagają w ulepszaniu itp ale 100% pewien nie jestem bo Chujmora to chujowy serwer i nie będę na niego wbijał żeby jakiś gościu po wbiciu 90 Lvl'a i zrobienia dobrego eq wyjebał mnie z niego. A i to jest zapowiedź serwera "RAVIA" a nie "Wypłacz się na temat Ravi i zaproś na serwer Grubego"

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

A co jest takiego w Is Ravi ,że nie możesz być koksem ? Przecież wszystko co tam jest w IS można łatwo zdobyć w grze lub kupić od kogoś/wygrać w evencie - Dodam jeszcze ,że podobno to na Balmorze można zdobyć większość rzeczy które pomagają w ulepszaniu itp ale 100% pewien nie jestem bo Chujmora to chujowy serwer i nie będę na niego wbijał żeby jakiś gościu po wbiciu 90 Lvl'a i zrobienia dobrego eq wyjebał mnie z niego. A i to jest zapowiedź serwera "RAVIA" a nie "Wypłacz się na temat Ravi i zaproś na serwer Grubego"

Wystarczy że na Ravii trzeba 55 ku przeczytać na G. Zwoje dropią jak kot napłakał, a skilla na ravii możesz zrobić za 22zł + vat (+ 55ku wydropic)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Wystarczy że na Ravii trzeba 55 ku przeczytać na G. Zwoje dropią jak kot napłakał, a skilla na ravii możesz zrobić za 22zł + vat (+ 55ku wydropic)

z tego co wiem bambaryły z gównory mają zakaz wstępu na mpc

a za tą sygne chętnie ci złamie kolano w taki sposób ze będzie się zginać w drugą stronę ;)

odwaga w internecie to się chwali ;) jbc teraz 1/2/3 będe w Jarocinie wiec wbij mi to powiedzieć w oczy mocno ci japy nie obije ale obiecuje ze ci do niej najscam

Opublikowano

Ty lepiej idz juz na ta swoja balmore i zobacz ile tam rzeczy jest w IS doslownie wszystko nawet glupie pnie do robienia terenu gildi albo kamienie do biologa no wszystko tam jest 100 fryzur ponad

GaimdKk.jpg

Opublikowano

z tego co wiem bambaryły z gównory mają zakaz wstępu na mpc

a za tą sygne chętnie ci złamie kolano w taki sposób ze będzie się zginać w drugą stronę ;)

odwaga w internecie to się chwali ;) jbc teraz 1/2/3 będe w Jarocinie wiec wbij mi to powiedzieć w oczy mocno ci japy nie obije ale obiecuje ze ci do niej najscam

Isamu tak pozatym to szacun ci za ten odcinek

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FfxLcHZguv4

Tyle w temacie do wszystkich napinaczy i hejterow :)

Opublikowano

A co do serwera to jest naprade łatwo dorobić, grałem na jego początkach i jednym kontem codziennie po kilka godzin łowiłem na FishBocie, nikt mnie nie zbanował(odziwo byłem blisko m1, zawsze na CH1) Serwer mi się znudził wtedy gdy miałem full eq na 61lvl z dobrymi bonami, za miesiac gry zarobiłem za yangi na allegro 150zl (tyle co jeden dzien w pracy/ 2h w Islandi ;>)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

W tym odcinku to gorzej jak baba ma okres XDDD

Jaki to mod Usama na forum -.- Ja bymbył lepszyale ok

@antywarn

Gdzie expić na 48 lvl

Opublikowano

W tym odcinku to gorzej jak baba ma okres XDDD

Jaki to mod Usama na forum -.- Ja bymbył lepszyale ok

@antywarn

Gdzie expić na 48 lvl

V2

Co do usamo- tez jestem zaskoczony, i co z zielakiem? Wykonczyl sie czy bedzie mial jakies nowe obowiazki?

Opublikowano

A co do serwera to jest naprade łatwo dorobić, grałem na jego początkach i jednym kontem codziennie po kilka godzin łowiłem na FishBocie, nikt mnie nie zbanował(odziwo byłem blisko m1, zawsze na CH1) Serwer mi się znudził wtedy gdy miałem full eq na 61lvl z dobrymi bonami, za miesiac gry zarobiłem za yangi na allegro 150zl (tyle co jeden dzien w pracy/ 2h w Islandi ;>)

Islandii ? xD to trochę zimno ci musiało być xD

@Antywarn

Tęczowe kamienie co dają ?

io7e.jpg

Opublikowano

V2

Co do usamo- tez jestem zaskoczony, i co z zielakiem? Wykonczyl sie czy bedzie mial jakies nowe obowiazki?

mafio forum zapytajcie 2Fasta on wam all powie ;)

Opublikowano

Isamu! Serwer zajebisty! Cały czas staracie się o jak najlepszą grę! Wszystko dla graczy. To mi się podoba. POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!

Nick w grze: Rivenard

P.S: Osobiście jestem za jakimś eventem typu zwiększenie raty expa bądź dropa :) Byłoby fajnie :>

egq3SFm.png

Opublikowano

Isamu! Serwer zajebisty! Cały czas staracie się o jak najlepszą grę! Wszystko dla graczy. To mi się podoba. POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!

Nick w grze: Rivenard

P.S: Osobiście jestem za jakimś eventem typu zwiększenie raty expa bądź dropa :) Byłoby fajnie :>

na serwerze czesto sa dawane raty.

Opublikowano

na serwerze czesto sa dawane raty.

Tak? O proszę. Chyba miałem takiego pecha,że nie trafiłem na ten moment :P

egq3SFm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...