Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP@ - na facebooku pompymt2 pisał, że wziął się za to i tamto. Isamu robi serwer, Weles stronę i chyba coś jeszcze - nie wiem czy WWW ma jakieś szersze pojęcie + napisał, że to będzie serwer jakiego jeszcze nie było. Oby to był hard łatwiejszy z max trytonem i trutą tylko z ripera, żeby to było coś wartościowego...ŻADNYCH TYTANÓW !! itp. Chcę odpocząć od monotonnego dropienia hematów na wyżynie, aby zarobić na tego tytana...:/ jednak, za nim pompa wystartuje to minie ładne parę miechów...

io7e.jpg

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up Dokładnie niemcy otwierają ciągle serwery old school w starym klimacie i po 3k typa gra

Dawno na taki old school czekałem jeżeli to bd oldschool to dobrze,lecz jest pewien kłopotliwy problem. Jeżeli na nim zagra dużo typa to na ravi bd pustki ^^ chociarz na ravi nie gram tak sądze.

Opublikowano

Na pewno pustek nie będzie, co nie zmienia faktu, że trochę osób ubędzie. Brak mi mediumów porządnych, więc liczę na tą pompę - robiona z Welesem to będzie coś.

io7e.jpg

Opublikowano

Up Dokładnie niemcy otwierają ciągle serwery old school w starym klimacie i po 3k typa gra

Dawno na taki old school czekałem jeżeli to bd oldschool to dobrze,lecz jest pewien kłopotliwy problem. Jeżeli na nim zagra dużo typa to na ravi bd pustki ^^ chociarz na ravi nie gram tak sądze.

my z welesem łby mamy nie od parady zrobimy tak ze na Ravii będzie full i na pompie full :)

bo jak my robimy serwer to musi być twardy jak chleb z biedronki i ma powalać na kolana ;)

Opublikowano

Błaaagam, urozmaicony klasyk, ale nie pod kątem broni :<<< !!!!

Truta to musi być coś jak na pl-u i śmiem nawet napisać - jak na gównorze - item rzadki i wartościowy ! Metale magiczne czy tam zaklęte lustra muszą być trudne do zdobycia ! Np. z berana i azraela, a nie jak tu xD. Perły tylko z muszli oraz jakaś tam szansa na drop ich z bossów najsilniejszych typu beran, azrael.

Żadnych hematów błaaagam, bo płaczę jak słyszę o tej nazwie xD itp. itd.

io7e.jpg

Opublikowano

"Lvl max 99 (105) <- Tu jeszcze kwestia do dogadania" nie widziałem jeszcze w życiu mediuma z max 99lvl no ale ok. zrobcie ankiete na fb czy na forum jaki max lvl chca ludzie bo troche dziwnie to wyglada.

"jak my robimy serwer to musi być twardy jak chleb z biedronki" pierw trzeba ogarnac fubona bo przez ddosy ludzie tez odchodza..

Opublikowano

Gdzie ci ludzie odchodzą ? Ja szału dostaje od zawalenia ludzi na spotach xD

AW@ - kto jest GA tego serwera ?

siedziałbyś na forum w chuj czasu dziennie to bys widzial ten placz typu odchodze ravia guwno itp.. widac tez coraz wiecej tematow ravia za xxx (pozdro dla LubiePipki ktory wymienil eq ravii za triador ktory upadl pare dni pozniej xDD)

Opublikowano

Isamu mam do ciebie kilka pytań.

Czy jak sie kupuje konto za np 1 kkk od kolesia jakiś 90 lv to jakiś gm jest przy tym?

Kim sie opłaca bardziej grać WP czy Body.

Chce dobra postać na wyżynke jak i do pvp może jakieś inne klasy ?- Pytanie do wszystkich ;d

Ogólnie kim sie najłatwiej dorobić i by sie na pvp jak i w expie grało przyjemnie.

PS.Ravia wymiata !

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

siedziałbyś na forum w chuj czasu dziennie to bys widzial ten placz typu odchodze ravia guwno itp.. widac tez coraz wiecej tematow ravia za xxx (pozdro dla LubiePipki ktory wymienil eq ravii za triador ktory upadl pare dni pozniej xDD)

Gienku kochany serwer robie od 0 będzie nowy game co poprawi stabilność serwera jak na pompie skończę zabezpieczać game to i nasza kochana ravia również dostanie ten silnik :P

dodam ze Ravia jest najważniejsza wiec szykujcie się od poniedziałku/wtorku na updaty :)

UP jak masz czas na gre to body / jak masz mniej czasu na gre to wp ;P

Opublikowano

Isamu dzięki za odp.

Czemu mi na fonie pisze że mam bana na forum ravi a na kompie pisze wszystko normalnie :D

Isamu odczytaj świerze PW xD

firewall zmien ip i trybi all

Opublikowano

Mam nadzieje, że ten serwer będzie inny od ravi o ile to hard. Napewno truta only ripper, i zadnych szkat, które trzeba dropić w m1.

Opublikowano

Isamu jest mozliwosc dodania takiego czegos ze hematy mozna podnosic jedynie gdy klikniemy na nie myszka?

aopcje "z" zablokowac? wtedy botow nie bedzie :P

56096062140461666809.png

Opublikowano

@ UP będą... Maja przecież w tych modach wbudowane podnoszenie itemów więc i tak będą i tak.

Mógłby ktoś podrzucić link do fanpega/Facebooka : Pompy:)?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=ISSK7Yvflsk

najlepszy remix do expienia w v2 ;P

Na BO też spoko :D,

Pytanie mam bo dzisiaj chyba ZUO i średni poziom to od którego do którego ?

I jeszcze jedno, ponieważ po wgraniu tych tekstur HD czy jakoś tak. U Mentala uderzenie błyskawicy działa tylko raz a przed wgraniem tych tekstur zadawał 2 razy DMG i nie wiem czy po prostu to był błąd który naprawiliście czy też jakiś błąd w teksturach :)

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

@ UP będą... Maja przecież w tych modach wbudowane podnoszenie itemów więc i tak będą i tak.

Mógłby ktoś podrzucić link do fanpega/Facebooka : Pompy:)?

Ale to jest wbudowane właśnie z użyciem tego podstawowego podnoszenia w kliencie.

Opublikowano

Siema. Dacie link do pobarnia klienta (tylko nie bezpośrednio ze strony) bo mi stronka nie chce działać. Nwm o co chodzi może ktoś na moim ip dostał bana nosz kurde nie wiem. A ja niestety nie mam zmiennego ip.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Siema. Dacie link do pobarnia klienta (tylko nie bezpośrednio ze strony) bo mi stronka nie chce działać. Nwm o co chodzi może ktoś na moim ip dostał bana nosz kurde nie wiem. A ja niestety nie mam zmiennego ip.

Pod filmikami Isamu takie info dodaje

co do strony bo nie dopowiedzialem jak ktoś ma stałe ip najłatwiejszym sposobem pozbycia się error 404 jest pobranie programu hotspot i uruchomienie go wtedy problemy znikają

Spróbuj może zadziała

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Czytając opinie o tym programie raczej sobie go podaruje. Ale dzięki za chęci. Jeśli ktoś ma link do pobrania Ravi nie ze strony to prosze o podanie :)

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Czytając opinie o tym programie raczej sobie go podaruje. Ale dzięki za chęci. Jeśli ktoś ma link do pobrania Ravi nie ze strony to prosze o podanie :)

kolego tu masz download

http://www.multiupload.nl/N0SK8U7PJR

po pobraniu jak chcesz mieć grafikę jak na pl

pobierz jeszcze

http://uphere.pl/?v=51d306986d1061372784280&ckattempt=1

i jak to zrobisz odpal grę przez patcher.exe jako administrator :)

P.S

jak ci stronka nie trybi zmień ip:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...