Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

! Tak piszecie, że się nudzicie na wysokich lvl , a myślicie np jak grałem na Pl'u to na wysokim się nie nudziło? Pozostawało DC/Smok/DT( Kowal + wojenki pod DT) i zarabianie na lepsze eq. Ja nie wiem czego wy oczekujecie? Że na tym 95 będziecie w Metinie fruwać na gryfach pod niebem i zestrzeliwać kaczki ^_^?

Men to jest metin. :)

Siemanko.
Mam pytanie, serwer działa ?
Sory jak gdzieś nie doczytałem.

Tak serwer działa.

Pozdrawiam.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

! Tak piszecie, że się nudzicie na wysokich lvl , a myślicie np jak grałem na Pl'u to na wysokim się nie nudziło? Pozostawało DC/Smok/DT( Kowal + wojenki pod DT) i zarabianie na lepsze eq. Ja nie wiem czego wy oczekujecie? Że na tym 95 będziecie w Metinie fruwać na gryfach pod niebem i zestrzeliwać kaczki ^_^?

Men to jest metin. :)

Tak serwer działa.

Pozdrawiam.

A wie ktoś może czemu mam błąd ? :P

Nie można nawiązać połączenia z serwerem.

-----------------------

Wygraj Konto na Ravii 91lvl z EQ ! :)

http://www.youtube.com/watch?v=F5VkGe0P7Rw&feature=youtu.be

Opublikowano

strona nie działa nie ma jak grać -_-

Mistrzu zmień IP i stona zadziałą :P

update teraz będą od 1 lvl do 99

2 dodatki które umilą wam grę

Opublikowano

Teraz na serwerze nie idzie wgl się dorobić na eq ... Chyba że masz znajomych co czyszczą ci spota w trudnym lochu małp .. Ewentualnie kamermod w m1 ale to bez sensu . 0 przyjemności z gry .. więc... sami sobie odpowiedzcie czy warto tu grać.

Opublikowano

Teraz na serwerze nie idzie wgl się dorobić na eq ... Chyba że masz znajomych co czyszczą ci spota w trudnym lochu małp .. Ewentualnie kamermod w m1 ale to bez sensu . 0 przyjemności z gry .. więc... sami sobie odpowiedzcie czy warto tu grać.

to jest hard tu aby zrobić eq trzeba umieć grać ;)

na lochu małp świat się nie kończy ;P

Opublikowano

kd+5 dropi raz na sto lat .. ku chodzi po 200k .. trzeba miesiąca żeby zarobić na sokolą ;d

to jest hard tu aby zrobić eq trzeba umieć grać ;)

na lochu małp świat się nie kończy ;P

czy któraś z tych nowych aktualizacji umili mi gre ? czytaj moje up 1/2 posty.

Opublikowano

kd+5 dropi raz na sto lat .. ku chodzi po 200k .. trzeba miesiąca żeby zarobić na sokolą ;d

czy któraś z tych nowych aktualizacji umili mi gre ? czytaj moje up 1/2 posty.

Ja jakoś nie miałem kumpli którzy mi pomagali, i w 4 tygodnie, dropiąc po 2h w srednim lochu, zrobiłem x2 P, fms 51 sr, bizu +9 i 600kk na koncie.

Opublikowano

Jutro o 16 Live z losowania do turnieju PvP na serwerze Ravia.eu

(dziś nie dam rady bo Zuza ma imieniny i mam pełno gości na chacie)

Mam nadzieje ze zrozumiecie

Opublikowano

Zdradze wam mój sposób na ZAJEBISTY zarobek, przez 4 tygodnie, dropiąc po 2h dziennie w średnim lochu na 35lvlu, miałem eq, konto itp o wartości około 250zł, dwa posty wyżej jest opisane co miałem dokładnie ale słuchajcie:

Najlepiej mieć sure wp, zrobić czarowane i strach, wbic 35lvl

Zrobić eq na pż, żeby mieć jakieś 10k przynajmniej i fms 30 sr +, i 60% na zwierzaki

Ja dropiłem zawsze od 16 do 18, nawet gdy było sporo ludzi, przez 2h wydrapiałem około 60 run + 40 hematów

Wtedy runy były po 3kk czyli dziennie wynosiłem jakies 300kk, i zaraz wam powiem dlaczego ;))

60 run razy 3kk, 180kk. 40 Hematów = 30kk

30kk + 180kk = 210kk

A gdzie 90kk? a to jest właśnie mój sekret zarobku

Nie gram już tu więc wam go powiem

wystawiamy około 5 rzędów runek po 3kk ( teraz mniej bo ceny są mniejsze)

3 runy w różnych miejsach (nie na początku ani na końcu) po 30kk , nie zawsze zejdą ale jak wystawimy w ciągu dnia 3 sklepiki to zawsze SCHODZĄ!!!

Ja tak robiłem i sami widzicie jaki zarobek, jednak teraz będzie o wiele mniejszy gdyż runy są o wiele tańsze

Opublikowano

Zdradze wam mój sposób na ZAJEBISTY zarobek, przez 4 tygodnie, dropiąc po 2h dziennie w średnim lochu na 35lvlu, miałem eq, konto itp o wartości około 250zł, dwa posty wyżej jest opisane co miałem dokładnie ale słuchajcie:

Najlepiej mieć sure wp, zrobić czarowane i strach, wbic 35lvl

Zrobić eq na pż, żeby mieć jakieś 10k przynajmniej i fms 30 sr +, i 60% na zwierzaki

Ja dropiłem zawsze od 16 do 18, nawet gdy było sporo ludzi, przez 2h wydrapiałem około 60 run + 40 hematów

Wtedy runy były po 3kk czyli dziennie wynosiłem jakies 300kk, i zaraz wam powiem dlaczego ;))

60 run razy 3kk, 180kk. 40 Hematów = 30kk

30kk + 180kk = 210kk

A gdzie 90kk? a to jest właśnie mój sekret zarobku

Nie gram już tu więc wam go powiem

wystawiamy około 5 rzędów runek po 3kk ( teraz mniej bo ceny są mniejsze)

3 runy w różnych miejsach (nie na początku ani na końcu) po 30kk , nie zawsze zejdą ale jak wystawimy w ciągu dnia 3 sklepiki to zawsze SCHODZĄ!!!

Ja tak robiłem i sami widzicie jaki zarobek, jednak teraz będzie o wiele mniejszy gdyż runy są o wiele tańsze

Gowno prawda stawiasz boty jak wczesniej. Pamietasz jak cie udupilem :*

Opublikowano

Gowno prawda stawiasz boty jak wczesniej. Pamietasz jak cie udupilem :*

Ale ty jesteś pierdolniety, ja pierdole, jak niby mnie udupiłeś ? hahah, a po chuj mam stawiać boty jak pójde na 1h do lochu i mam to samo co na 4 kontach po 4h ? A po za tym tam nie gram i podzieliłem się moim dobrym zarobkiem więc spierdalaj ode mnie. Sam pewnie z niego teraz korzystasz

Opublikowano

@Up ale co to za zarobek? W końcu ludzie się zorientują,że jesteś oszust,i tyle zarabiania.Albo trafisz na upartą osobę,która Ci przez te oszustwa nie da dropić.Gdybym ja (przypadkowo,np byłbym strasznie zaspany) dał się tak zrobić,"Umilałbym" grę tej osobie.

Opublikowano

Mistrzu zmień IP i stona zadziałą :P

update teraz będą od 1 lvl do 99

2 dodatki które umilą wam grę

mam nadzieje... wczesniej bylem gotowy na Ice Run gdzie do teraz nie ma ( wiem ze dodacie :) )

i wczesniej byly Update dla 80+ i w IS ;p wiec to troche porazka dlatego duzo ludzi skonczylo gre.

poroponowalbym dodac kupony IS jak na Pl'u

image.png

Opublikowano

Nie opłaca mi się tu zaczynać bo jak wbiłem na serwer to sporo botów nawet jeden te szkaty otwierał.

Nie ma jak się wybić nawet że te boty są banowane :(

Powodzenia innym i Pozdro IsAmUx ;) miłego banowania tych gnid :D

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

najlepiej

dac drop hematow od 30lvl'a

zeby ludzie nie plakali ze na 1-29lvl nie mozna miec zmanek itd(na start)

to dodac misje gdzie dostaje sie po 3zmianek/dodan+ z 3/4misje z nagroda x1 egzo/rada/bodzio/20pele no i pd/rekawiczki

+do kazdego metka dodac drop zmian/dodan/egzo/rad (zmianki 2/3szt a rady/egzo po 1 szt) bo do 86lvl nie oplaca sie metkow bic...

do bossow tez mozecie dodac po 6dodan/zmian lub 2/3egzo/rada bo tezsie nudza (bossy do 75lvl)

56096062140461666809.png

Opublikowano

Kumpel czeka już z 5-6 godzin, nymfa siedzi u siebie na kanale, potem się mutuje, znowu jest, znowu mut i dupa, nikt do nich nie zzszedł :D

Serio byście mogli ustalić godziny w których pomagacie NON STOP ! Tak jak w normalnej robocie, a nie, że siedzicie np. do tej 22.00 i zejdziecie tylko raz do jednej osoby, a potem już wcale, przynajmniej nymfa. Pisałem do niej z 3 razy bo znajomy mnie o to poprosił i nic, mimo, że była obecna bo kanał zmieniła.

;)

io7e.jpg

Opublikowano

Kumpel czeka już z 5-6 godzin, nymfa siedzi u siebie na kanale, potem się mutuje, znowu jest, znowu mut i dupa, nikt do nich nie zzszedł :D

Serio byście mogli ustalić godziny w których pomagacie NON STOP ! Tak jak w normalnej robocie, a nie, że siedzicie np. do tej 22.00 i zejdziecie tylko raz do jednej osoby, a potem już wcale, przynajmniej nymfa. Pisałem do niej z 3 razy bo znajomy mnie o to poprosił i nic, mimo, że była obecna bo kanał zmieniła.

;)

właśnie, ciężko zrobić 1/2 godziny dziennie w których admin odpisze graczowi i pomoże...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...