Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

najlepiej

dac drop hematow od 30lvl'a

zeby ludzie nie plakali ze na 1-29lvl nie mozna miec zmanek itd(na start)

to dodac misje gdzie dostaje sie po 3zmianek/dodan+ z 3/4misje z nagroda x1 egzo/rada/bodzio/20pele no i pd/rekawiczki

+do kazdego metka dodac drop zmian/dodan/egzo/rad (zmianki 2/3szt a rady/egzo po 1 szt) bo do 86lvl nie oplaca sie metkow bic...

do bossow tez mozecie dodac po 6dodan/zmian lub 2/3egzo/rada bo tezsie nudza (bossy do 75lvl)

Wprowadzic polowania, te z pl- a i jako nagrody dac to co pisales i drop hematow od 30lvla. Dziekuje za uwage, licze na DMy za blyskotliwy pomysl.
Opublikowano

najlepiej

dac drop hematow od 30lvl'a

zeby ludzie nie plakali ze na 1-29lvl nie mozna miec zmanek itd(na start)

to dodac misje gdzie dostaje sie po 3zmianek/dodan+ z 3/4misje z nagroda x1 egzo/rada/bodzio/20pele no i pd/rekawiczki

+do kazdego metka dodac drop zmian/dodan/egzo/rad (zmianki 2/3szt a rady/egzo po 1 szt) bo do 86lvl nie oplaca sie metkow bic...

do bossow tez mozecie dodac po 6dodan/zmian lub 2/3egzo/rada bo tezsie nudza (bossy do 75lvl)

Albo po prostu tak jak na Virtua*MT2 dodać jakieś mocniejszego stworka, który się respi w m1 w rejonach wilków, psów i niedźwiedzi.

Opublikowano

Albo po prostu tak jak na Virtua*MT2 dodać jakieś mocniejszego stworka, który się respi w m1 w rejonach wilków, psów i niedźwiedzi.

zeby sie pozbyc takiego stworka to minuta roboty:)

56096062140461666809.png

Opublikowano

Fajnie by było jak by dodali jakąś arene drużynowego pvp 2vs2 itp albo zeby robić co miesiac turniej gildi. Na ravi szczególnie mi brakuje tych wielkich wojen po 20osób+

Opublikowano

Prosze bardzo aby odbanowano mi konto na forum pod nickiem 2FAST ZTJ 2FAST

Zaden osama nie bedzie mi zabranial tworzyc tematow.

P.S Na tym koncie ma dojsc bardzo wazne PW i nie chce stracic czegos przez jakiegos nieudacznika.

Opublikowano

NA RAVII POTRZEBNY JEST MEGA UPDATE BO LUDZIE JUŻ ODCHODZĄ BO WSZYSTKO JEST JUŻ OSIĄGNIĘTE I LIPA JEST
UPDATE MUSI BYĆ TAKI ABY WPROWADZIŁ NOWE ITEMY MEGA TRUDNE DO ZDOBYCIA I WARTE 20KKK+ I NA ULEPSZANIE ICH TEZ COŚ SPECJALNEGO, NIE MOŻE ON TAKŻE ZAŁAMAĆ RYNKU
-coś co zostanie dodane nie może być tak banalne jak diablo co w pierwszym tygodniu juz każdy ubijał i tęczaki i wszystko poleciało w dół
-na ravii wszystko co się da jest już niestety osiągnięte bo wcale nie jest trudno
-wprowadźcie ten głupi ice run, który niby jest już dawno zrobiony
-jeszcze coś miałem napisać ale zapomniałem

wipek.pl

Opublikowano

Prosze bardzo aby odbanowano mi konto na forum pod nickiem 2FAST ZTJ 2FAST

Zaden osama nie bedzie mi zabranial tworzyc tematow.

P.S Na tym koncie ma dojsc bardzo wazne PW i nie chce stracic czegos przez jakiegos nieudacznika.

Oj nie poplacz się frajerku haha:*

@AW Jak wygląda tutaj system konny?

Opublikowano

Dokładnie... Na ravii potrzeba mega update, bo jest lipa... Tylko hematy i hematy + ta grafika, a nawet czcionka, odrzuca co... Wbiłem 73 lv skille na G i osobiście mi się znudziło, jednak powrócilbym gdyby dodaliby tam coś mega na mniejsze lvl'e + inne nowości np system energii, kostiumów ...

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Oj nie poplacz się frajerku haha:*

@AW Jak wygląda tutaj system konny?

ssij randomie.

Czytasz runy konne co sekunde.

Opublikowano

Co zrobić jeśli po wyborze postaci mam laga ? Nic sie nie dzieje ... Sprawdzalem wszystkie ch ( wlazlem do sredniego lochu)

@edit

teraz crashuje caly czas

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Mam pytanie, do kogoś kto posiada konto na Forum Ravi ponieważ zrobiłem sobie tam konto 2tyg temu i potwierdziłem email ale pisalo, ze admin musi potwierdzić po tygodniu wbijam a tu co ? dalej nie mogę pisać więc jeszcze raz potwierdziłem email i dalej to samo.. I teraz pytanie trzeba na serio czekać tak długo czy nie wiem coś trzeba zrobić... bo chce coś kupić a pisać nie mogę...

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Mam pytanie, do kogoś kto posiada konto na Forum Ravi ponieważ zrobiłem sobie tam konto 2tyg temu i potwierdziłem email ale pisalo, ze admin musi potwierdzić po tygodniu wbijam a tu co ? dalej nie mogę pisać więc jeszcze raz potwierdziłem email i dalej to samo.. I teraz pytanie trzeba na serio czekać tak długo czy nie wiem coś trzeba zrobić... bo chce coś kupić a pisać nie mogę...

Spooko, aktywują ci go admini tak szybko jak weles wprowadza update'y albo wprowadza ice-runa. Daj im jeszcze 5 miesięcy, skąd ten pośpiech...-.-

2 tyg do końca wakacji, a wielkiej ilości update'ów jak nie było tak nie ma, mimo obiecań. No wybaczcie, za takie narzekanie, ale było mówione dużo o tym, a jest dupa.

io7e.jpg

Opublikowano

Jak patrzyłem na forum 30 min temu to Isamu dodał posta ,że zaniedługo ma być mega update :)

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Jak patrzyłem na forum 30 min temu to Isamu dodał posta ,że zaniedługo ma być mega update :)

Gdzie to pisal ? jak mozesz podaj na pw czy cos . Oczywiscie co do ravi polecam ale nadal czekam na update..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...