Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam pytanie mineło ponad 2 miesiące no może mniej kiedy założyłem konto na forum ravii do ktorego zapomniałem passow a e-maila juz nie mam dzisiaj przed chwila chciałem założyć sb konto i pisze ze założyłem juz 2 konta w ciągu 24h wiecie moze co zrobic z tym fantem?

na serwer wbije na 100% :D!

Rejestracja na forum zamknieta. Czekaj na TS, moze ktoś Ci konto załozy.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rejestracja na forum zamknieta. Czekaj na TS, moze ktoś Ci konto załozy.

Szkoda , że nie jestem zarejestrowany na ts'ie i nie moge wejść na kanał żaden :P a administracja narazie spi heh

Poczekam i tak dopiero klient'a sciągam

@IsAmU

będzie pompa jak bd registerka na ts'ie ;) a do tego konto na forum . Jak bd mógł to napisz mi na ts'ie jestem na tym muzycznym nick : Marcin4PL bo nigdzie indziej nie moge wejść.

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Zobaczyłem i pomyślałem... Walne 2000' post w temacie :)

@Aw widać że co chwila strona staje, tak samo serwer. Co sie dzieje ?

Opublikowano

Ten serwer to jest wylęgarnia BOTÓW, ja osobiście tego serwera nie polecam.

Gdybym ja dostał na krótki czas mozliwosc wykazania się i moglbym tylko banowac to dzieki mnie ceny hematów, małzy wzrosłaby w gore spokojnie.

Ja mam duzo czasu, wiem co gdzie jak i bym w mig pozbył sie tych nieuczciwych graczy :>

Isamu, jak szukasz kogos na testowego GM to wiesz gdzie pisac xD :>

@Topic.za jakiś czas server bedzie mial 365 dni. Wiec moze jakis event szykujecie?

Opublikowano

Ten serwer to jest wylęgarnia BOTÓW, ja osobiście tego serwera nie polecam.

stwierdzasz to po je...nej pladze dzieci kamer moda ?

faktycznie banując 1 osobę na hematach automatycznie pojawia się 2 nowych na jego miejsce ale spokojnie jak wyjdziesz poza m1 już jest lepiej

robie co moge ale cała administracja ravia ostatnio sobie poszła na urlop a sam robie co w mojej mocy aby te chwasty wyrywać

Sytuacja się poprawi jak te nygusy wrócą z urlopów (dodam pobrali z tydzień temu na 1-3 tyg :((((((((((( )

Opublikowano

Czy jest możliwość dodania w oknie logowania przycisków, które zapisywałyby hasła, a po zapisaniu tam passów było można się połączyć z tym kontem automatycznie?

Opublikowano

Czy jest możliwość dodania w oknie logowania przycisków, które zapisywałyby hasła, a po zapisaniu tam passów było można się połączyć z tym kontem automatycznie?

to jest rzecz banalnie prosta można pomyśleć aby to dodać jak to byśmy zrobili to również grafiki logowania byśmy zmieniali i możliwe ze wygląd patchera

pomyślimy zobaczymy ale niech mi administracja wróci z urlopów bo na głowe dostaje sam xD

Opublikowano

Isamu wypierdol drop hematów z m1 i będzie spokój. Jak boty będą musiały dobijać te 20lvle do m2 to będzie łatwiej banować, a tym co uczciwie dropią hematy to bez różnicy czy m1 czy m2

Wyobraź sobie ze wiele razy nad tym myślałem ale nie wiem jak na to zareagowali by uczciwi gracze może i faktycznie nie zrobiło by im róznicy gdzie dropią

Opublikowano

jak są boty na hematy to i trzeba zatrudnić boty na banowanie ich ;)

znajdź parę osób które lubią przynerdzić są zaufane i niech zajmują się tylko i wyłącznie banowaniem botów.

Opublikowano

Wyobraź sobie ze wiele razy nad tym myślałem ale nie wiem jak na to zareagowali by uczciwi gracze może i faktycznie nie zrobiło by im róznicy gdzie dropią

No widzisz, zrób ankiete na stronce i zobaczysz co ludzie myślą. Jak sie rozmyślisz to inny pomysł rób eventy "łapanka botów" i nagrody dla 5 graczy ktorzy zgłoszą najwięcej ;d

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

a nie lepiej zrobic specjalna range w grze ktora dawała by tylko mozliwosc tepania sie kickowania i banowania :O? dac 3-5 osobom ogarniętym i niech banuja dzieci kamermoda.

Opublikowano

Mi te boty nie przeszkadzaja przynajmiej jest od kogo zmianki tanio kupywac. Te dzieci nic nie wiedzia i zmianki po 500k sprzedaja. ; = )

Chciałbym wiedziec kiedy zostanie dodany wyglad clienta PL-owskiego ? bo jak dobrze pamietam ankieta na facebooku wyszla ze bedzie taki oto client.

Pozdrawiam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Mi te boty nie przeszkadzaja przynajmiej jest od kogo zmianki tanio kupywac. Te dzieci nic nie wiedzia i zmianki po 500k sprzedaja. ; = )

Chciałbym wiedziec kiedy zostanie dodany wyglad clienta PL-owskiego ? bo jak dobrze pamietam ankieta na facebooku wyszla ze bedzie taki oto client.

Pozdrawiam

co do botów w m1 chyba zaczynają wymierać ;)

a co do klienta mamy przed tym x update do dodania

Opublikowano

Z takich lepszych którymi warto się podzielić

1. pierwszy pan chyba posiadał na Ravii nielegalną fabrykę małży i pereł

po naszej akcji fabryka owa została zamknięta w piz*u ;P

ale zobaczcie jak ebany się zakitrał na sam skrawek mapy

tzn to nie nowość lecz ten ostro nasrał fb

Dziekuje Kamerze ze jesteś i przez cb spać nie mogę -.-

gouo.jpg

2. Człowiek który dokonał złego wyboru -.-

kidd.jpg

Opublikowano

co do botów w m1 chyba zaczynają wymierać ;)

no własnie nie wymieraja.

Powinniscie robic 5 rundek dziennie minimum w m1 a robicie max 2

To za mało. Z reszta wyzej na mapie zaznaczyłem miejsca gdzie jeden chłop stawia 4boty na kazdym z ch...

Opublikowano

cała administracja ravia ostatnio sobie poszła na urlop

Przecież oni zawsze mają urlop bo nic nigdy nie robia :O

x

Opublikowano

Wczoraj zacząłem grę na serwie wszystko fajnie ;] te boty w pewnym stopniu mi pomogły ponieważ podczas gdy takowy bocik sb przyciągał moby ja mu ksułem haha !

MAM NADZIEJE ŻE TO PRZECZYTASZ LAMUSIE !

WIEDZ , ŻE STRACIŁES TYLKO PRĄD :}

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Hyh, ja sobie wróciłem na stare śmieci. Mam woja 56 tylko bez eq i dropie sobie hematy/zmianki dropkiem. Myślę, że zostane na dłużej bo serwer stabilny, a co do botów to one byly i będą. Client faktycznie, lepszy byłby z PLa :)

25pl1sh.jpg

Opublikowano

Czy tylko mi nie działa strona?

Co ze stroną ? 
jak nie widzisz strony to sprawdz:

- czy po zmianie IP ją zobaczysz
- czy masz włączoną obsługę cookies
- (jak masz stale ip) sprawdz przez program hotspot lub bramkę proxy ''

Opublikowano

jak dla mnie jest bombowo. jedtne co mnie dobija to drop hematow. w ciagu calej gry do 31 lv droplem moze z 10 hematow, chyba ze tak wlasnie ma byc (z rekawica) z kolei teraz bez rekawicy to juz wgl ani jeden prakycnie nie leci. isamu myslales nad tym by nieco zwiekszyc tego drop?

11573538277329494069.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...