Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ortografia kuleje ?

Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz ;)

Ciągle i ciągle rozmyślam nad grą na tym privie, jedyne co mi przeszkadza i to bardzo, to fakt,

że bardzo dużo noob dropów biega nie dość, że na wh to jeszcze multi z pelerynkami i dropią te skrzynki.

Masakra. Ale myślę, że będzie poprawa :)

+ przydały by się jakieś nowości, prawda ? :)

Opublikowano

Opłaca się jeszcze zagrać na ravi od zera?

Moim zdaniem nie opłaca się grać - serwer ma prosty schemat jak dla mnie - zaczynasz od nowa nie masz hajsu - musisz dropić na hematach inaczej raczej nie zarobisz - metki w m2 ( hmm kd+1/2 lub pudło max 3 ksiąg, z czego poleci Ci często 1, a z niej np. smoczy skowyt) - czyli szansa na aurę czy jakieś droższe ku słaba, ogólnie cały serwer polega na 2 rzeczach - drop hematów albo wyżyna, ja nie rozumiem dlaczego wyżyna jest aż tak przesadzona, kto tam wbije wychodzi z takim hajsem że jest ustawiony do końca gry, a ty musisz się trudzić do 86, pewnie ktoś może powiedzieć, że da się zarobić dropiąc dolina / sohan itp, ale jaki to zarobek jest przy tym że musisz wywalić ponad 600kk na dobicie skilla do G. 2ga sprawa te eventy typu jądra Janusza, ktoś kto wbije na serwer ( nie jest gimbusem) i pierwszy raz gra jak dla przykładu ja się zastanawia ocb? Trochę dziecinne i mało profesionalne. Moim zdaniem nie opłaca się już teraz zaczynać od 0, bo nie masz szans na cokolwiek.

Opublikowano

Poczatek na ravii jest banalny ;) gralem na solarze od poczatku serwa i ravia w porownaniu z nim to niebo xD polecam teraz grac na ravii od zera z prostego powodu- eq na niskie lvl-e jest bardzo tanie

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się grać - serwer ma prosty schemat jak dla mnie - zaczynasz od nowa nie masz hajsu - musisz dropić na hematach inaczej raczej nie zarobisz - metki w m2 ( hmm kd+1/2 lub pudło max 3 ksiąg, z czego poleci Ci często 1, a z niej np. smoczy skowyt) - czyli szansa na aurę czy jakieś droższe ku słaba, ogólnie cały serwer polega na 2 rzeczach - drop hematów albo wyżyna, ja nie rozumiem dlaczego wyżyna jest aż tak przesadzona, kto tam wbije wychodzi z takim hajsem że jest ustawiony do końca gry, a ty musisz się trudzić do 86, pewnie ktoś może powiedzieć, że da się zarobić dropiąc dolina / sohan itp, ale jaki to zarobek jest przy tym że musisz wywalić ponad 600kk na dobicie skilla do G. 2ga sprawa te eventy typu jądra Janusza, ktoś kto wbije na serwer ( nie jest gimbusem) i pierwszy raz gra jak dla przykładu ja się zastanawia ocb? Trochę dziecinne i mało profesionalne. Moim zdaniem nie opłaca się już teraz zaczynać od 0, bo nie masz szans na cokolwiek.

Czy ciezko jest zaczac gre ? Nie powiedzialbym. 2 dni na hematach ponad 400kk i kupujesz cale eq do 42 lvl +9 ;)

Opublikowano

Czy ciezko jest zaczac gre ? Nie powiedzialbym. 2 dni na hematach ponad 400kk i kupujesz cale eq do 42 lvl +9 ;)

Przecież wyraźnie piszę że chcesz zacząć to masz 2 dni dropu na hematach i na tym się serwer opiera lub drop wyżynka, ale to musisz mieć 86 dobity i na pewno ze skillami m1 tam nie pójdziesz.

Opublikowano

Nie , niestety nie na tym się serwer opiera.
To wasza teoria a wiecie dlaczego ?

Dla was największy zarobek = jedyny zarobek.

Taka prawda , nie tylko na hematach i wyżynie można zarobić.

Gdyby właśnie nie było tych największych zarobków jakie są hematy i wyżyna to by było właśnie spoko .

Właśnie dlatego że wy chcecie najwięcej zarabiać co daje wyżyna i hematyczne i myślicie że serwer się na tym opiera.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Lepiej otwierać hematy czy sprzedawać i jaka cena za 1 szt hemata?

Na początku lepiej otwierać po to, abyś miał pd. Resztę opłaca się sprzedawać. Jak grałem to widziałem hematy po 400k.

Opublikowano

Siemka, wbijam na youtube a tam w polecanych Isamu jak tam wbija lvl, oglądam intro kozak, patrze koleś spoko, elegancko no to leci subik, potem Perry? Kieciol? GRL?Miszczu-on nie "Zabije Ci Matke" Podaj suko jebana adres!!!

Ale nie oto chodzi...

Mówię a chuj zagram sobie...

wchodzę na strone czyli:http://ravia.eu

a tam że:404. That’s an error

Szkoda że serwer padł a tak chciałem sobie zagrać bo zapowiadało się po prostu pięknie...

Opublikowano

ja zaczynam dzis gre od zera,mam nadzieje ze nie bedzie zbyt ciezko(tak,wiem to hard:D).mialem dalej grac na tiv... ale mam juz dosyc olewania servera przez adminow.tutaj pomimo dawnego startu widze ze sie cos dzieje.i to dobrze sie dzieje;p

Opublikowano

JAK KUPIE REKAWICE Z ISU TO MOGE Z GRY JESZCZE JAKAS REKAWICE ZALOZYC ZEBY SIE NIE BUGOWALO CZY BEDZIE SIE BUGOWAC JAK ZALOZE JAKAS?...najlepiej jak by ktos z administracji sie wypowiedzial

Opublikowano

Witam

Sprawa wygląda tak kilka osób ma problem z wejściem na strone www ravia.eu

ja mam pomysł jak temu zaradzić lecz potrzebował bym pomocy osób które mają takie problemy

tyczy się to w 99% osób ze stałym adresem IP

i tu właśnie potrzebuje waszej pomocy

osoby które nie mogą wyświetlić strony ravii prosił bym o przesłanie mi na pw ich adresu ip

postaram się jakoś uporać z tym problemem tylko musicie mi wysłać wasze IP na PW na YT

http://www.youtube.com/user/IsAmUxPompa

JAK KUPIE REKAWICE Z ISU TO MOGE Z GRY JESZCZE JAKAS REKAWICE ZALOZYC ZEBY SIE NIE BUGOWALO CZY BEDZIE SIE BUGOWAC JAK ZALOZE JAKAS?...najlepiej jak by ktos z administracji sie wypowiedzial

nie bedzie się bugować

Opublikowano

Mam problem , gdy uruchamiam Ravie to gra zamiast się włączyć wogole nie reaguje .

Próbowałem:
- Uruchom jako administrator game/patcher.exe

- Reinstal gry na inny dysk

- Na nowo pobrać

- Zainstalować Framework 4.5

(Mam windowsa 7 64 bit) Bardzo prosze o pomoc, od 4 dni nikt nie był w stanie mi pomóc :c

Z góry dzięki :)

POMOGŁEM?

Miło by było jak bym dostał + , dla

ciebie to jeden guzik , dla mnie

zaciesz na mordzie :-)

Opublikowano

Witam

Sprawa wygląda tak kilka osób ma problem z wejściem na strone www ravia.eu

ja mam pomysł jak temu zaradzić lecz potrzebował bym pomocy osób które mają takie problemy

tyczy się to w 99% osób ze stałym adresem IP

i tu właśnie potrzebuje waszej pomocy

osoby które nie mogą wyświetlić strony ravii prosił bym o przesłanie mi na pw ich adresu ip

postaram się jakoś uporać z tym problemem tylko musicie mi wysłać wasze IP na PW na YT

http://www.youtube.com/user/IsAmUxPompa

nie bedzie się bugować

Czyli jeżeli normalnie macie powiedzmy 250% dropu, to z rękawicą z isu jest 500%, czyli dodatkowo z rękawicą z hematycznej mamy już 1000% ?

Opublikowano

troche odstraszaja boty... czytajac posty to administracja niby banuje boty na bierzaco. tylko nie wiem jak sie odniesc do postaci 7-8lvl z ranga szlachetny,dobry i rycerski ktore na moblocku sa na kazdym ch w m1...w 1 dzien takiej rangi sie nie wbije... odechciewa sie az grac

ewentualnie korci sciagnac kamera...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...