Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa mi strona wgl... I jak klikam graj to też nic się nie dzieję... Co jest O_o ?

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po pierwsze primo temat jest w 100% napisany poprawnie

po drugie natychmiast wyjdź mi z tą reklamą w sygnaturze z mojego tematu

po trzecie już zgłosiłem cb do osób o trzy głowy wyżej

po czwarte liczę ze szybko stracisz rangę

po piąte zrobiłeś to specjalnie aby zareklamować to coś na Q

mi też nie działała to zmieniłem port w routerze z 4 na 1 i zresetowałem go i działa (napisałem 1000 raz do serwerowni aby coś z tym zrobili)

To, że macie ileś tam osób na tym serwerze, to nie znaczy, że jesteście nad regulaminem. Potrzebny generator to potrzebny = proste... nie ucz ojca dzieci robic.

Co do serwera, grałem troche... chujowo z tymi 55 ku, tak to zastrzezen nie mam. Polecam serdecznie jezeli ktos ma mocne nerwy

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

dziwne jest to ze w dzien kiedy to napisał z tą oczojebną sygnaturą miał zapisy na betę na swój serwer -.-

Ma prawo mieć sygnaturkę jaką tylko chce, on jest moderatorem i musi odawalać swoją robote ;p

Poza tym co do serwera jeszcze, macie zamiar dodac jakiś dangeon czy coś na niższe levele +/- 30 ? Bo tych metków w m2 sie znalezc nie da bo o 4 nad ranem po 5 osob minimum po m2 lata...

1758318.jpeg

Opublikowano

po pierwsze primo temat jest w 100% napisany poprawnie

po drugie natychmiast wyjdź mi z tą reklamą w sygnaturze z mojego tematu

po trzecie już zgłosiłem cb do osób o trzy głowy wyżej

po czwarte liczę ze szybko stracisz rangę

po piąte zrobiłeś to specjalnie aby zareklamować to coś na Q

mi też nie działała to zmieniłem port w routerze z 4 na 1 i zresetowałem go i działa (napisałem 1000 raz do serwerowni aby coś z tym zrobili)

IsAmU z całym szacunkiem. Ja nie mam zamiaru nikomu kraść graczy etc.

Jaki miałbym cel zabierania graczy z Ravii jak polecam ten serwer w każdym temacie gdy jest ,,Szukam dobrego Harda" no trochę nie logiczne. Żebyś już nie odczuwał urazy usunąłem sygnaturę bo nie miałem na myśl żadnej reklamy. Dostałem raport ,że generatora nie ma to go wykonałem i poprosiłem by prezentacja została uzupełniona.

Opublikowano

Serwer polecam :)

Konkretny hard ^-^

Te 55 ku trochę denerwuje ale da się przeżyć i wbić skille.

Polecam i pozdrawiam xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

Ty Hajda czyś ty z ujem na rozumy sie pozamieniał?? Prezka stoi tyle czasu a ten koksa udaje :) pewnie nie potrafiłeś sie uporać ze to zbyt trudny serwer jak dla Ciebie i chcesz tu pana udawać.. No cóż mozna i tak...

dowidzenia

Już wytłumaczyłem to wcześniej. Na Ravii grałem i serwer był w porządku lecz czasu na grę już brak.

A jeżeli chodzi o moje ,,udawanie koksa" to mylisz się. Dostałem raport,że nie ma prezentacja generatora . To na początku się zdziwiłem bo Ravia stoi już spory skrawek czasu a tu patrze no nie ma to poprosiłem o to gdyż taki mam obowiązek.

Opublikowano

IsAmU z całym szacunkiem. Ja nie mam zamiaru nikomu kraść graczy etc.

Jaki miałbym cel zabierania graczy z Ravii jak polecam ten serwer w każdym temacie gdy jest ,,Szukam dobrego Harda" no trochę nie logiczne. Żebyś już nie odczuwał urazy usunąłem sygnaturę bo nie miałem na myśl żadnej reklamy. Dostałem raport ,że generatora nie ma to go wykonałem i poprosiłem by prezentacja została uzupełniona.

Dlatego Kidy, Mody i inni wyżej nie powinni być w administracji priv serverow.

Kiedyś było to zabronione i było ok, a teraz są o np. takie cyrki i o innych nie wspomne.

Co do serwera, grałem troche... chujowo z tymi 55 ku, tak to zastrzezen nie mam. Polecam serdecznie jezeli ktos ma mocne nerwy

Oj tam...

Jak ktos potrafi zarobic to max 4 dni wystarczy aby zrobic skila z m1 do P.

Jest wiele pipek co na 86lvl maja 2 skile P, ale to juz ich problem jak w grocie czy tam na Wyzynie są tyrani :)

spoko dogadane z chłopami up

generator zrobię bo trzeba

i sprawa wyjaśniona

do wieczora bo serio muszę teraz lecieć precz na penerstwo

Jak bedziesz miec czas to odczytaj moje PW na MPC, oczekuje tylko przeczytania. Nic wiecej :>

Pozdro

Opublikowano

Opłaca się zaczynać od zera?

Kto jest aktualnie w team? Mam nadzieje, że Weles jest :)

Zmieniło się coś od grudnia?

Coś na zarobek na 30-50 dodaliście? Ciężko było :(

Opublikowano

ciężko jest i będzie bo to hard, a jeżeli chodzi o zaczynanie od nowa to tak bo wydaje mi się ze jest co raz więcej niskich lvl a wysokie odeszły lub robią nową postać nr 4 tak jak ja :)

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

Opłaca

Jest wiele niskich lvl'i, duzo graczy, duzo itemow na niskie lvl

Isamu, B3nq, Zenith, Nymfa, Weles

Zmieniłoooo ze... zmienili wyglad broni na 95lvl

Nie, dalej zarabiamy na hematach

Opublikowano

Nie wiem czemu ale wszystko mi ładnie działa poza ravią, wszystkie privy są ok. ale gdy chcę odpalić ravie nic się nie dzieje.. ktoś wie czemu?

imetin_logo.png

Opublikowano

ciężko jest i będzie bo to hard, a jeżeli chodzi o zaczynanie od nowa to tak bo wydaje mi się ze jest co raz więcej niskich lvl a wysokie odeszły lub robią nową postać nr 4 tak jak ja :)

Że hard to ja wiem.:) Nie w tym sensie ciężko, po prostu nie lubię szukać metina 1h i jeszcze mi ktoś sksuje ;/

Nie wiem czemu ale wszystko mi ładnie działa poza ravią, wszystkie privy są ok. ale gdy chcę odpalić ravie nic się nie dzieje.. ktoś wie czemu?

Zamknij proces i odpal jeszcze raz. Mi kiedyś pomagało.

Opublikowano
logo.png

Witajcie! Pragniemy serdecznie wszystkich zaprosić w niedziele na Event zuo!
Pamiętajcie 21.04.2013 o godzinie 16:00(może ulec zmianie).

~Ogólne informacje~

• Event będzie podzielony na TRZY(3) kategorie
  • 1-45 - Łatwy Dolina Orków CH2
  • 45-75 - Normalny Pustynia CH3
  • 75+ - Trudny Ognista ziemia CH4
  • Na podane mapy dla każdych LVL'i zostaną zrzucone METIN'y wraz z BOSS'ami!
  • Po zakończeniu standardowych "fal metinów i bossów", czeka na Was gromadka super POTWORÓW czyli ~ Azreal wraz z SMOKAMI!

~Mała niespodzianka!~

• - 50% dropu - 1h - podczas eventu
  • - 50% doświadczenie - 2h - po evencie

~ZAPRASZAMY WSZYSTKICH~
Opublikowano

Isamu nie chciałem się wtrącać ale nie wiem dlaczego bardzo Cie lubię.Jeden z twoich kolegów ładnie Ci dupe za przeproszeniem opierdala.Nie wiem czy to się nada na jakikolwiek dowód ale numer i nazwa jest widoczna na ss z rozmowy.Leo ładnie opierdala Ci dupsko jebany materialista.

http://imageshu.com/mxybw

napisałbym pw ale zawsze masz skrzynkę zajebaną.

NIE WCHODZCIE W ZADNE LINKI Z IMGAESHU/ KEY

1758318.jpeg

Opublikowano

generator dodany :)

dziś na forum serwera zapowiemy ZUO

Nie da rady założyć konta na forum, mi jak i innym znajomym wyskakuje ten błąd:

aae8b5.jpg

Ja tutaj nigdy konta nie zakladalem :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pamiętajcie 21.04.2013 o godzinie 16:00

tylko przypominam ;)
co do niedziałającej strony w poniedziałek jadę osobiście do serwerowni bo ich firewall blokuje 4-5% polskich IP i jedyną opcją jak ktoś ma stałe IP jest logowanie się na stronę przez hostspot i tego typu programy do zmiany IP
mam nadzieję ze jak tam się osobiście pojawię i zakomunikuje im ze nie wyjadę do puki to działać nie będzie poprawnie.... wreszcie to zrobią
Opublikowano

xD Będzie pompa zaczynam expic od zera

tylko przypominam ;)
co do niedziałającej strony w poniedziałek jadę osobiście do serwerowni bo ich firewall blokuje 4-5% polskich IP i jedyną opcją jak ktoś ma stałe IP jest logowanie się na stronę przez hostspot i tego typu programy do zmiany IP
mam nadzieję ze jak tam się osobiście pojawię i zakomunikuje im ze nie wyjadę do puki to działać nie będzie poprawnie.... wreszcie to zrobią

No i dobrze wes się za Frajerów

Opublikowano

tylko przypominam ;)

Odpalcie na jakiś czas rejestracje na forum :>>>>>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...