Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoze ktos, bo strona nie dziala ;/

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

google chrome, internet explorer, opera --- na zadnej z nich nie dziala wyskakuje taki blad:

bladxdxd.png

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

tak jak kolega wyzej, od 2-3 dni ciagle to samo, u mnie na laptopie, na tablecie, na telefonie, u dziewczyny na komputerze i u kolegi.

edit: dodam, ze sprawdzalem na firefoxie, na ie, na google chrome. Ciasteczka usuniete, blokowane, odblokowane, rejestry poczyszczone a i tak to samo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

umie ktos rozwiazac nasz problem ze strona/is/ rankingiem/forum itd? dodam, ze po wpianiu i zatwierdzeniu strony wyskakuje w prawym gornym rogu napis "setting cookies" i po chwili wyskakuje blad taki jak wyzej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

umie ktos rozwiazac nasz problem ze strona/is/ rankingiem/forum itd? dodam, ze po wpianiu i zatwierdzeniu strony wyskakuje w prawym gornym rogu napis "setting cookies" i po chwili wyskakuje blad taki jak wyzej.

Witam po ostatnich atakach ddos na serwer www zainstalowaliśmy potężny firewall który filtruje ruch na stronie, dziś postaramy zrobić tak aby każdy użytkownik mógł w 100% poprawie wyświetlać stronę

Opublikowano

Nigdy nie myśleliście o mapie duuużej mapie handlowej ??? Ch1 m1 nie chce mnie nawet zalogować bo wyrzuca , za dużo ludzi...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nigdy nie myśleliście o mapie duuużej mapie handlowej ??? Ch1 m1 nie chce mnie nawet zalogować bo wyrzuca , za dużo ludzi...

Te mapy handlowe się nie sprawdzają.

I musisz mieć kompa oraz internet z kiosku, bo na moim 9 letnim PC moge 2 kontami siedzieć na ch1 i nie ma takich problemów

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Zapełnione miasto sklepikami to urok metina :D

Opublikowano

Ja tego serwera nie polecam, pamiętam jak miałem 46lv Sura WP, bije sobie metka na 40lv na pustyni a tu isamu pisze na "SZEPT" (Game Over) i ban perment za hacki jak ja byłem czysty tylko biłem na AUTO bo pisałem na GG z kumplami, ZENADA jak dla mnie ;)

Opublikowano

Ja tego serwera nie polecam, pamiętam jak miałem 46lv Sura WP, bije sobie metka na 40lv na pustyni a tu isamu pisze na "SZEPT" (Game Over) i ban perment za hacki jak ja byłem czysty tylko biłem na AUTO bo pisałem na GG z kumplami, ZENADA jak dla mnie ;)

Niestety jest bardzo możliwe że tak było. Isamu jak dla mnie banuje za szybko w niektórych przypadkach. I weź później czekaj na ts żeby się tłumaczyć

692272Ice%20Cube.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...