Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i co z tego? Mam kolejne 8 kont na których boce, a potem wystawiam yangi na allegro i mam ładny zarobek ;]

Czuc od cb bieda xD ja ot tak w isa laduje po 200-300 zl miesiecznie a taka uboga holota zarabia na chleb sellajac zloto na allegro :D

Opublikowano

Czuc od cb bieda xD ja ot tak w isa laduje po 200-300 zl miesiecznie a taka uboga holota zarabia na chleb sellajac zloto na allegro :D

Sam zarabiasz i płacisz za DM z własnej kieszeni, czy jesteś po prostu rozpieszczonym dzieckiem z bogatej rodziny, które samo nigdy złotówki nie zarobiło?

Co do serwera, wszystko byłoby dobrze, gdyby nie te ataki. Mam nadzieję, że Administracja się z nimi wkrótce upora. Tak czy inaczej, polecam.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Sam zarabiasz i płacisz za DM z własnej kieszeni, czy jesteś po prostu rozpieszczonym dzieckiem z bogatej rodziny, które samo nigdy złotówki nie zarobiło?

Co do serwera, wszystko byłoby dobrze, gdyby nie te ataki. Mam nadzieję, że Administracja się z nimi wkrótce upora. Tak czy inaczej, polecam.

wyjedz do anglii to tez cie bedzie stac

Co do lagow czuje cofke taka jak z pompy :/

Opublikowano

Zaraz odpalimy kanały gry mieliśmy mały problem z mapką trochę się stawiała ale uległa ;)

Komnata Wulkanicznego smoka dodana

Wulkaniczny smok dodany

Usunięto przepustki do v2

Dodano do porońca przepustę do komnaty Wulkanicznego smoka

Opublikowano

Właśnie technicy z serwerowni pracują przy serwerze aby zaradzić ciągłym atakom

+/- 30-60 min moze być problem z dostępem do gry

Przestałeś płacić aby cię nie atakowali xD

Poza tym Fajny płacz na YT

Ogólnie Technicy to 50% sukcesu :) drugie 50 % to FreeBSD i Optymalizacja :)''

Rudy zostanie Rudym xD

PłaczekxPOMPA aka ISAMU

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Ten serwer to jedno gówno -.- , nie ma to jak dac nie winnemu graczwoi BANA za "niby" stwierdzenie Isamu ze mam hacki :) to ze bilem metka na AUTO to jest jakis hack jpd isamu znasz sie na serwerze jak moja dupa przy sraniu NIE POLECAM TEGO SERWERA :)

Opublikowano

Też dostałem Bana za nielegalne oprogramowania, lecz to ****** bzdura, a co do serwa to jest zajeb**** tylko Administracja *******

tcul.jpg

Opublikowano

Isamu nie banuje za darmo :). Ktos cie podal ze mozesz grac na modzie albo ze masz fishbota sprawdzil w logach pokazalo mu ze odpalales ravie przez moda i tyle podziekujemy panu :D

Opublikowano

jak przez administratora, gdzie wgl moge sie zarejestrowac ? i jak wlaczam patchera to nie uploaduje sie, gry daje zagraj to wyskakuje mi FATAL ERROR i problem z game/index

Opublikowano

Mini update dla 86 - 99

http://www.youtube.com/watch?v=OsyKF6Ttdfk&list=UUGPKmSKumoR3TbMIHwsh5qQ&index=1

Mini update dla 40-85

http://www.youtube.com/watch?v=jVSMM0mZ9go

Co ze stroną ?

jak nie widzisz strony to sprawdz:

- czy po zmianie IP ją zobaczysz

- czy masz włączoną obsługę cookies

- (jak masz stale ip) sprawdz przez program hotspot lub bramkę proxy

Opublikowano

Po prostu Zielaka nie mozna nie lubiec... dosłownie ;p

forum bedzie nowe na skrypcie m p g ...

Mam nadzieje ze wtedy nie bedzie juz problemu ze spambotami i rejestracja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...