Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lipa jest bo za duzo osob gra na serwie.... nie, to nie jest glupie

na takim serwie jak ravia gdzie kazdy metin to jakis zarobek i gdy gra tak wiele osob to jest niemozliwe w ciagu dnia zarobic jakis porzadny hajs

bo pie*dole bic we 3 metka a o 4 nie bede specjalnie siedzial na grze zeby zarobic na pro elo stal...

Najlepszy zarobek według mnie i jedyny opłacalny to hematy , w 2 godziny 200 hematów , to masz 150kk w 2 godziny , nie dorobisz się tyle w cały dzień na metkach w m2... , i nie potrzeba wysokiego lvl tylko 7-10 lvl...

Opublikowano

Najlepszy zarobek według mnie i jedyny opłacalny to hematy , w 2 godziny 200 hematów , to masz 150kk w 2 godziny , nie dorobisz się tyle w cały dzień na metkach w m2... , i nie potrzeba wysokiego lvl tylko 7-10 lvl...

No tak nie potrzebujesz wysokiego lvl ale powinien być inny sposób niż bicie tych piesków na jednym spocie z 10 typa. Powinni wprowadzić rajdy miały być -.-

Opublikowano

Isamu mam pytanie Zamieniałem się z gościem kasą ja mu dałem 100kk(na ravi) a on mi miał dać tygre +9 i riba +9 na plu (solar) i mam ssa jak koleś po daniu mu 100kk perfidnie się wylogował. Można jakoś odzyskać ta kase lub zyskać bana dla tego zjeba ??

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Isamu mam pytanie Zamieniałem się z gościem kasą ja mu dałem 100kk(na ravi) a on mi miał dać tygre +9 i riba +9 na plu (solar) i mam ssa jak koleś po daniu mu 100kk perfidnie się wylogował. Można jakoś odzyskać ta kase lub zyskać bana dla tego zjeba ??

Takie wymiany przeważnie się tak kończą , trzeba wiedzieć z kim się wymienia , pogadać na skype itp ... Raczej nie ma takiej szansy.Wymiany z serwera na serwer to już admini nic do tego nie mają .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Chlopie .. Jedz na wyzyne w ciagu godziny amsz 100+ Hematow .. wiem bo bilem metka 78lvl Mentalem na Evencie i expa zapier.l i 8-9 hematow z metka + PD 1h tzn. 3-6kk rekawica 3-4kk i Pudlo 7 ksiazek dodam ze zloto leci jak szalone. Wiec w 2godizny masz 2x wiecej .. Albo chodzic na WIedzmy ;>

image.png

Opublikowano

z wymianami jest prosta piłka

ravia ravia przy GM i cie nikt w konia nie zrobi

ravia inny serwer na własną odpowiedzialność

jest wzmianka w regulaminie

No tak nie potrzebujesz wysokiego lvl ale powinien być inny sposób niż bicie tych piesków na jednym spocie z 10 typa. Powinni wprowadzić rajdy miały być -.-

co do hematów są trzy miejsca w których lecą dobrze

- M1 dobrze dropią

- m3 dobrze dropią

- zwykły las duży spot cudownie dropią

- wyżyna raj dla graczy tam jest wszystkiego pełno jak to kiedyś gracz powiedział abym dodał jelcza do IS do wywożenia dropu z wyżyny

Opublikowano

Strona ravii nie działa a chciałem pobrać. Co to ma byc?

Edit: Dobra jakos pobieram ale sie nie zarejestruje chyba. Nie mam pytan..

Opublikowano

Strona ravii nie działa a chciałem pobrać. Co to ma byc?

Edit: Dobra jakos pobieram ale sie nie zarejestruje chyba. Nie mam pytan..

Dziala strona :) Ja norm weszłem to ty też powinnienes .

Opublikowano

Ja dzis zaczelem grac, 20 lvl mam i udalo mi sie jakiegos metka znalezc takiego wielkanocnego to 3x zmianki i PD. a te skrzynki wgl nie leca, zadnej nie wydropilem . Nie wiem czemu

Opublikowano

co do hematów są trzy miejsca w których lecą dobrze

- M1 dobrze dropią

- m3 dobrze dropią

- zwykły las duży spot cudownie dropią

- wyżyna raj dla graczy tam jest wszystkiego pełno jak to kiedyś gracz powiedział abym dodał jelcza do IS do wywożenia dropu z wyżyny

w m3 wyraj swego czasu dropily perly i stalki wiec hematy to nic ;p

Opublikowano

Serwer cudowny, lecz przez te ataki nie da się grac :< poczekam jeszcze z tydzień-2 zobacze jak wygląda sytuacja i może wbije ;) Pozdrawiam

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...