Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up jak grasz od tygodnia w metina to widać że nie odrużniasz animacji skilli szamana na M,G,P :) a na jego filmiku widać za ma na G pomoc i błogo i wiać że nie ma sensu z tobą dyskutować bo kolejny przydupas IsAmU się znalazł więc żegnam.

@2x Up wiem o co ci chodzi z czekaniem na kogoś z administracji właśnie dlatego skończyłem tam gre chciałem obgadać pewną pilna sprawde z którymś adminów czekałem 3 dni po 5/6h dziennie i nikt nie zszedł żeby porozmawiać to samo na supporcie.Więc sorry ale jak tak ma wyglądać kontakt z Teamem to dzięki za gre

Pzdr

sygna2ow.jpg

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up jak grasz od tygodnia w metina to widać że nie odrużniasz animacji skilli szamana na M,G,P :) a na jego filmiku widać za ma na G pomoc i błogo i wiać że nie ma sensu z tobą dyskutować bo kolejny przydupas IsAmU się znalazł więc żegnam.

,,Przydupas isamu''... yhym

i właśnie kurwa przez wasze takie spamienie o filmach nie przeczytałeś moich postów 2/3 strony temu.

Nie chce mi się z Wami kłócić jak jest, a jak nie jest... Darujcie sobie...

Opublikowano

Nie wiem po co się rzucacie na temat jego eq, przecież to jego serwer? On i tak nie jest traktowany jak normalny gracz, więc płacze i hejty nie są dla mnie zrozumiałe. Ten event nawet oryginalny, lecz biegałem jak głupi po pustyni i ani jednego jaja nie znalazłem. W godzinach od 7-3 w nocy nie ma szans cokolwiek ubić samemu, no chyba, że ma się ogromne szczęście.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Isamu napewno dał sobie full IS przez baze .. i napewno sobie sypie troche hajsu z konta admina zobaczie ze czasem mowi ze idzie podropic na metkach ma 30kk i w nasptenym odcinku juz 160kk bo niby dropil na metkach .. bez jaj :] ale mimo to serwer jest jednym z lepszym

administracja wkoncu moglaby sie ogarnac bo na tsie po 6 dnia trzeba siedziec zeby cos sie dowiedziec.

czyli zarobil 130kk ;D w srodku nocy to naprawde nie jest ciezko tyle zarobic...

Opublikowano

Na dodatek on podobno wszystko mówi widzom... Zresztą czemu nie pokazał chociaż jednego raptem 5-10 sekundowego filmiku jak robi pomoc np. z G5 na G6 ? Mówił, że takowe wideo posiada jak wbija chyba błogo, a jakoś nadal tego nie pokazał. Może i gra czysto, ale na pewno nieraz użył konta administratora dla siebie =)

Opublikowano

to ciekawe bo ja w tyle w red zarobile m600 ;p

i nie mow ze sie nie da bo wlasnie za ta kase kupilem postac sb xD

Opublikowano

czego sapiecie ?

Isamu jest adminem a zakuty to postac testowa ma prawo sobie coś dac z konta admina a wam się nie musi tłumaczyć !!

czy Zakuty bierze udział w jakichkolwiek eventach/konkursach ? NIE ! wiec przestańcie sapac

Opublikowano

Niech pokażę ten filmik

up Postać testowa no właśnie ma się wcielic w norm gracza ktory nie dostaje eq co nie? ;]

A co buufa jaki sens jest miec 2x g10 zamiast wbic juz wczesniej na P i ranga przyjazny "buffujac" ta ranga idzie w h*j długo ;]

Ja rzucam metka co do serwa jestem 50/50 ice run mialbyc na Boze narodzenie i co dupa gadaja o komnacie smoka od 3 tygodni DUPA poprzedniejsze serwy welesa byly lepsze taki wyraj gralo moze tam 200 osob ale była zajebista atmoswera ;]

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

hahahahah

Ice Run miał być do końca lutego xddd a na Boze Narodzenie to juz chyba ostatecznie.

PRzeciez jest !! XDDD

Tak samo client dla osob majacych slabsze Pc ;> Trzeba grac na modzie zeby nie miec lagow :) A za moda ban ale to wina tez Administracji ...

Oni potrafia udoskonalac tylko dla High lvli .. bronie na 95 .. Smok ..

A gdzie zarabiac na 35+? Metki w m2? Smiech na sali .. BEst Kapitany? 30 osob na tym siedzi na 30+ nie da sie zarobic chyba ze Fishbot bo innego rozwiazania nie widze ;)

image.png

Opublikowano

Teraz na tym evencie mozna zarobic ja dzisiaj wkrecilem sobie zatruty i stal woj na 8 perelkami od pana Janusza Sram ale poszło mi pol zapasu fasolek przez wolny (54 lv). Ale wg. Mnie powinno być 2x wiecej metkow i na kazdej mapce bo 4 metki w dolinie 4 pustynia na moj lv przy 200 luda to ciezko ubic bez "pomocy"

asd

Opublikowano

PRzeciez jest !! XDDD

Tak samo client dla osob majacych slabsze Pc ;> Trzeba grac na modzie zeby nie miec lagow :) A za moda ban ale to wina tez Administracji ...

Oni potrafia udoskonalac tylko dla High lvli .. bronie na 95 .. Smok ..

A gdzie zarabiac na 35+? Metki w m2? Smiech na sali .. BEst Kapitany? 30 osob na tym siedzi na 30+ nie da sie zarobic chyba ze Fishbot bo innego rozwiazania nie widze ;)

Jest ice run? :O

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

lipa jest bo za duzo osob gra na serwie.... nie, to nie jest glupie

na takim serwie jak ravia gdzie kazdy metin to jakis zarobek i gdy gra tak wiele osob to jest niemozliwe w ciagu dnia zarobic jakis porzadny hajs

bo pie*dole bic we 3 metka a o 4 nie bede specjalnie siedzial na grze zeby zarobic na pro elo stal...

Opublikowano

O 4 też jest dużo ludzi więc ogólnie lipa... Dorobili by z jakieś 2 -3 channele .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

powiem tyle ze ja rok temy na globalu w ciagu 1 dnia ubilem wiecej metkow wielkanocnych niz tu do tej pory -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...