Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troche odstraszaja boty... czytajac posty to administracja niby banuje boty na bierzaco. tylko nie wiem jak sie odniesc do postaci 7-8lvl z ranga szlachetny,dobry i rycerski ktore na moblocku sa na kazdym ch w m1...w 1 dzien takiej rangi sie nie wbije... odechciewa sie az grac

ewentualnie korci sciagnac kamera...

problem leży w m1 spokojnie wytępię w końcu te dzieci kamera ale jak wiesz to jest syzyfowa praca

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

problem leży w m1 spokojnie wytępię w końcu te dzieci kamera ale jak wiesz to jest syzyfowa praca

Na waszym forum od 04-11-2013 w temacie ,,Mam kolesia z modem'' żaden GM do dziś nie wpadł i nikogo nie zbanował., gdzie jest masa dowodów...

Gracz ktory czitował i znalazł się na tamtej liscie zdazyl eq po przenosic na inne postacie chyba z 50 razy

Opublikowano

od sprawdzania forum jest zenith i b3nq ale ostatnio mają wolne szkołą wiosna te sprawy troche mnie to boli

ale mam złą wiadomość do osób grających na modach Bambos wraca na pozycje GM

Opublikowano

Isamu a czemu nie zrobicie pierścień anty-expa? Przecież to by zlikwidowało problem z botami.

Bo boty tak nakurwiaja bo nie chce sie oddawac expa na ta gildie. W sumie mnie też to wkurwiało.

Opublikowano

Jeśli chodzi o boty to tutaj jest gorzej niż na pl , gdzie się nie obejrzysz to w m1 ich pełno aktywność administracji też znikoma , i to jeszcze tak perfidnie boty stawiają w bezruchu (chodzi o dropki na hematy) .

Opublikowano

Na boty nic nie poradzicie... zobaczcie ile jest osób w administracji a ile miejsc w których najlepiej by było stać 24h/7 dni w tygodniu.Jedynie co to lepsze zabezpieczenia klienta pomogą.Co do serwera to polecam każdemu który lubi hardy i nie spocznie na laurach na 40lvl'u

DR5ChPt.png

Opublikowano

Specjalnie zrobiłem formata żeby zagrać bo wcześniej gra nie chciała mi się włączyć - opłacało się :)

Btw. przy okazji na kompie na chwile nie ma syfu xD

POMOGŁEM?

Miło by było jak bym dostał + , dla

ciebie to jeden guzik , dla mnie

zaciesz na mordzie :-)

Opublikowano

od sprawdzania forum jest zenith i b3nq ale ostatnio mają wolne szkołą wiosna te sprawy troche mnie to boli

ale mam złą wiadomość do osób grających na modach Bambos wraca na pozycje GM

A co na balantii graczy już nie ma xD

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Małe ilości ponoć są, ale eventów robią w chuk w porównaniu co do Ravii :>

Mam nadzieję, że Bambos bedzie ostro jeździł i banował leszczy na modach :>

Opublikowano

Na balantii nie jestem gmem hmm od 4 miesięcy , pomagałem tylko dla sensuala przy serwerze więc twoje suchary możesz sobie schować

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Powtórzę...

Czemu nie zrobicie pierścień anty-expa? Przecież to by zlikwidowało problem z botami.

Boty tak nakurwiaja bo nie chce sie oddawac expa na ta gildie. W sumie mnie też to wkurwiało.

Opublikowano

Powtórzę...

Czemu nie zrobicie pierścień anty-expa? Przecież to by zlikwidowało problem z botami.

Boty tak nakurwiaja bo nie chce sie oddawac expa na ta gildie. W sumie mnie też to wkurwiało.

A ty myślisz że z pierścieniem anty expa nie będą nakurwiać ?

Będą i to większymi ilościami , dlatego nie zrobimy takiego czegoś.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Wiedzialem ze na premierze byles ale h*j z tym.

Nie lepiej gildia od 75 i zalozenie 50kk i gildia w ktorej 3x zbanowano bota usuwana a lider ban na tydzien albo wgl nie mozna zapraszac do gildii do 15 lvl

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Wiedzialem ze na premierze byles ale h*j z tym.

Nie lepiej gildia od 75 i zalozenie 50kk i gildia w ktorej 3x zbanowano bota usuwana a lider ban na tydzien albo wgl nie mozna zapraszac do gildii do 15 lvl

ej ale z tym zapraszaniem było by git tylko wtedy faktycznie musiał bym dodac od antyexpa

Opublikowano

O ile jest mozliwe zrobić taki myk że na modzie ten pierścień byłby nie widoczny była by mozliwosc zalozenia go rpzez clineta ale kazde zalogowanie = że jest automatycznie zdejmowany

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

O ile jest mozliwe zrobić taki myk że na modzie ten pierścień byłby nie widoczny była by mozliwosc zalozenia go rpzez clineta ale kazde zalogowanie = że jest automatycznie zdejmowany

Niewypali...

Ale jeżeli ja zarabiam na hematach i np. wprowadzicie dodawanie od 15lvl, to bedzie lipa poniewaz jak mam wtedy zarobic?

na hematach ladnie hajs leci.

Opublikowano

mam pare pytan:D

skad tutaj pelerynki sie bierze?

zamiast medali widzialem ze jest co innego.ciezko sie to dropi? normalnie na malpach lochu?

Opublikowano

Specjalnie zrobiłem formata żeby zagrać bo wcześniej gra nie chciała mi się włączyć - opłacało się :)

Btw. przy okazji na kompie na chwile nie ma syfu xD

Ja się pytam za co Inrates dostał ostrzeżenie? Nasi zajebiści modzi nawet nie widzą co to spam.

abym ja nie dostał warna...

mam pare pytan:D

skad tutaj pelerynki sie bierze?

zamiast medali widzialem ze jest co innego.ciezko sie to dropi? normalnie na malpach lochu?

Pelerynki dropią z hematek, to medal z inną teksturą jak dropi nwm bo wolałem kupić, drogi nie jest więc chyba łatwo.

@Edit

Przy okazji chciałbym życzyć Welesowi Wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych narodzin:) (przynajmniej gg tak twierdzi)

Opublikowano

Witam jak widzieliście 85% polskich serwerów metina miało problem z dostępnością strony i gry

spowodowane było to problemem związanym z serwerownią

w tym momencie jest już ok i można nołlajfić na metkach i dropowiskach

grajcie grzecznie bo GM i GA paCZą

^^

P.S

Bambos znów jest GM wiec teraz boty nie będą miały gdzie się schować ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...