Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer zajebisty polecam sam grałem miałem 90lvl mentala ,ale znudził mi się i sprzedałem administracja okej dasz im screnna bota na ts czy co odrazu banują :)

Opublikowano

Dopiero co skończyła się zajawka z benkiem to Zielak wchodził na zbanowane konta i beke robił -.-

Wchodzil na zbanowane konta?? cos ci sie pomylilo chyba kolego :D

GaimdKk.jpg

Opublikowano

To jak to możliwe ze zbanowane konto pisało na Chacie??

JBC. ja nic nie twierdze tylko dla mnie to jest dziwne :>

Opublikowano

To jak to możliwe ze zbanowane konto pisało na Chacie??

JBC. ja nic nie twierdze tylko dla mnie to jest dziwne :>

Szczerze dla mnie też ale nie potrafie tego naprawić ^^

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Zapytam się później danthego jak On to robił xdd

Przykro mi, ale na forum mialem tylko jedno konto xdd
te konto, na ktorym bylem jest zalozone przez danthego i mi kiedys je oddał xdd
P.S2 Otworz rejestracje forum :>>
Opublikowano

Zapytam się później danthego jak On to robił xdd

Przykro mi, ale na forum mialem tylko jedno konto xdd
te konto, na ktorym bylem jest zalozone przez danthego i mi kiedys je oddał xdd
P.S2 Otworz rejestracje forum :>>

Jest dziesiątki raportów na was lepiej was zbanować niż ostrzegać po raz enty

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Pozwolcie ze ja sam sie wypowiem- nie pierdol zielak, bo kazdy widzial jak konto bylo zbanowane a ktos z niego pisal

Kto to moglby byc bez odpowiednich uprawnien? Malo tego bo dzien wczesniej bawiles sie moim kontem co sam potwierdziles ze swojego konta moda.

Wiec nie mysl sb ze jak zostales modem po znajomosci to nie mozesz zostac odwolany

p.s.robilem syf na forum tylko po tym jak mi zaczoles niszczyc konto.

Żegnam

Opublikowano

Pozwolcie ze ja sam sie wypowiem- nie pierdol zielak, bo kazdy widzial jak konto bylo zbanowane a ktos z niego pisal

Kto to moglby byc bez odpowiednich uprawnien? Malo tego bo dzien wczesniej bawiles sie moim kontem co sam potwierdziles ze swojego konta moda.

Wiec nie mysl sb ze jak zostales modem po znajomosci to nie mozesz zostac odwolany

p.s.robilem syf na forum tylko po tym jak mi zaczoles niszczyc konto.

Żegnam

Nie mam dostępu do kont ale niechce mi sie z wami dyskutować bo nie ma sensu wy wszystko wiecie najlepiej. Znafffcy, znajdzcie sobie inne forum do spamowania

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Prawda jest taka iż Cysia była lepszym modem na dr2 psoto dla kumatych :D

Nie no a tak naprawwde igrasz se Zielak jaka matka taki syn

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Ostrza już po 10kk kupują wszystko jest tutaj uzależnione od wyżyny .....

Wyżyna jest zarobkiem wysokopoziomowym, więc o czym ty gadasz, przecież wiadomo że od 1 lvla wyżyny nie będzie, musisz jakoś się pomęczyć na początku, lecz można i tak dużo zyskać an tych hematach w m1.

Opublikowano

Wyżyna jest zarobkiem wysokopoziomowym, więc o czym ty gadasz, przecież wiadomo że od 1 lvla wyżyny nie będzie, musisz jakoś się pomęczyć na początku, lecz można i tak dużo zyskać an tych hematach w m1.

Wyżyna to zarobek dla postaci 86-99

lecz jak ktoś chce zarobi wszędzie dodaliśmy ostatnio metiny i 2bossy na wężowym polu aby wiecej miejsc do dropu miały małe lvl

dziś wieczorem lub jutro w połódnie zostanie dodany Smok na wyżynie ;)

(mapa + smok)

aby dostać się do smoka będzie trzeba wydropić klucz z Porońca (szansa na drop 60%, zapytasz dlaczego aż 60% już ci odpowiadam bo poroniec respi się co 12godzin)

Opublikowano

Kolego 2x up jakbym chciał to bym kupił tego wupka 86+ dla mnie to nie jest problem, ale problemem jest to iż do tego lvl 85 są tylko 4 możliwości zarobku. Runy na nich się z reguły dorobiłem ale jak 10 osób ślęczy nad tym spotem 24/7 jest zajete jak sie chce tam norm. dropić to trzeba wbić siłą. Owszem jest jeszcze bicie metinów i bossów ale to śmiech na puszczy a nie zarobek. Hematy spoty 24/7 zajęte fakt administracja banuje ale jak zbanują tak jest nowy to jest błędne koło pewna osoba na modzie dropiła na 4 kontach przez 8 godzin efekt? 400Kk co daje 12.5kk na postać na godzinę a na wyżynie tyle leci z 1 metka. O łowieniu nie bd się wypowiadał bo to ,to już parodia. Na waszym konkurencyjnym serwie na lvl 38 mam ok. 6 sposobów zarobku gdzie tu tyle nie ma przez cała grę od 1 do 99 lvl. Proponuje utrudnić drop lśniącego diamentu. I zablokujcie możliwość postaci na wyżynie wchodzenie na wojne bo podczac jej biora se poty od kumpli.

Pozdrawiam Changes z gry NieDysk z forum :)

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Gdyby nie to że mnie okradli było by spoko. I spoko sie grało nawet ;) Miła atmosfera. Polecam.

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...