Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie jest to chyba najlepszy server na polskiej scenie privów.Niestety nie mam motywacji , aby zacząć tu grać

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co ma s2 do tego co robia na s1? kto niby ogarnie tego s2? po co mieliby robic s2 skoro na s1 3/4 przestalaby grac? bezesens.

dlaczego 3/4 mialoby przestac grac ?? jakby mieli przestac grac to przy nexanity by ucieklu ktory mial prawie 100k wyswietlen a byl syfem i jest dalej. Zacznij grac na s1 od zera. powodzenia.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

bo to popsuloby serwer, slabsi gracze odeszliby na nowy priv, "bo na s1 nic nie osiagne, tyle juz dobrych postaci z takim eq" by bylo, starsi gracze tez by odeszli, bo po co grac na serwerze, gdzie nie ma graczy i nie ma co robic. po co mam od zera grac? pod koniec stycznia zaczalem grac i wbilem 90lvl bmem, dropem 92 i sobie jakos radze, "od zera" czyli jak sie chce to sie da, tylko trzeba chciec, a nie tylko gadac, ze serwer juz ma "swoj wiek" i nic sie juz nie da ogarnac ( a serwer mlody, nawet roku nie ma).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na serverze jest w pizdu wielu graczy z lvlami 40-60

Po jaki gwint chcecie s2?

Też nie wiem po co? 60 lvl to nawet na leniwego w tydzień można spokojnie ogarnąć ;)

Opublikowano

Ten sam post zamieściłem na forum ravi:

Gdyby wystartował s2(zakładam że też hard) to na ten by nie przybywało nowych graczy.

Licznik na serwerze w miare upływu czasu by topniał. Gracze odchodzą a nowi nie dochodzą.

Itemy i ulepszacze na niższe lv, runy, kd, ku, kamole stopniowo by traciły na cenie.

Małe wpływy z IS

Serwer by się posypał.

Zostało jeszcze wiele negatywnych dla serwera kwesti do omówienia gdyby
miał wystartować s2 lecz nie bede już poświęcał więcej czasu na coś co
się nigdy nie stanie.

dlaczego 3/4 mialoby przestac grac ?? jakby mieli przestac grac to przy nexanity by ucieklu ktory mial prawie 100k wyswietlen a byl syfem i jest dalej. Zacznij grac na s1 od zera. powodzenia.

Zacząłem grać od 0 3 tyg. temu. Teraz 87lv, pełno kasy i pro itemy exp(podam przykład truta+7 40śr 10diabły). Wystarczy się nie pierd*lić na 45lv w bicie metków na pustyni.

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

serwer fajny ale za duzo osub

po 1 jak juz co to "osób" po 2 im wiecej ludzi gra to tym lepiej ale jak widze ty masz na ta sprawe inny poglad dla mnie zreszta bezsensowny

Opublikowano

Chętnie zacznę grę, powiedzcie mi tylko ile yang wydam np. na wbicie ostrza na G1

//

Może mi ktoś jeszcze pokazać jak wygląda sura w tym hełmie z IS na 31dni?

//2

W IS jest coś takiego jak VIP, i daje 50% więcej expa? Czy są tylko pd z hematów?

//3

Ile graczy jest w godzinach szczytu?

Opublikowano

Chętnie zacznę grę, powiedzcie mi tylko ile yang wydam np. na wbicie ostrza na G1

660kk z radami (które policzyłem 3kk szt), zwojami egzo(także 3kk szt) i ku(6kk szt)

//

Tego Ci niestety nie pokażę bo nie mam

//2

W IS jest coś takiego jak VIP, i daje 50% więcej expa? Czy są tylko pd z hematów?

Jest na exp/drop/yang w IS 100% i pd/rękawica/monetka na 30min się z nimi sumują

//3

Myślę, że 2k jest, nawet w normalne dni często ciężko o spot

Opublikowano

Czyli jak kupie tego pd z IS np. na 3dni i założę PD z hemata, to exp mi się połączy tak?

Sorry za takie pytania, ale wolę się upewnić.

PD z is zwiększa raty z 5 na 7.5, czyli 50% + 50% z hemata to 100% expa więcej tak?

Opublikowano

//

//2

//3

1. Hełmy masz w tym filmie : http://www.youtube.com/watch?v=44xkHe_6-x8

2. Jest PD z hematów i jest PD z IS

3. W weekendy do 2.5k

Czyli jak kupie tego pd z IS np. na 3dni i założę PD z hemata, to exp mi się połączy tak?

Sorry za takie pytania, ale wolę się upewnić.

PD z is zwiększa raty z 5 na 7.5, czyli 50% + 50% z hemata to 100% expa więcej tak?

Tak exp się połączy.

PD z is zwiększa raty z 5 na 7.5 potem dodatkowo pd z hemata 50% czyli z 7.5 do 11.25

PD z lasu daje 100% expa.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Podstawowy ekwipunek? Dostaje się miecz +6. xD

I nie ma misji na te 1 lvl, aby zdobyć eq. No, przynajmniej ja nie mam, coś mam nie tak, czy to już tak jest?;o

77771909559090086048.gif

Opublikowano

mam problem patchuje mi się z 30min już game/ wielkanoc i nic nie idzie :( macie jakieś pliki ?

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

pojawia mi sie takie coś jak metin2. create no appropriate device

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Zacząłem grę kilka dni temu, aby zobaczyć jak tutaj jest i jest na prawdę miło. Serwer godny uwagi. Chociaż ten miecz na start dla wojownika o_O 14 ataku?...

Opublikowano

nie mogę uruchomić gry... wyskakuje jakiś fatal error

ok.. już działa, ale nie mogę zapisać własnej konfiguracji, nie mogę zmienić rozdzielczości

logoaks.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...