Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podejście do RAVII NR 3:

1. Lagi

2. Event, przez który ludzie się tylko denerwują. Dodali ten event rozwalili pół gry, PO CO GO ROBILIŚCIE IDIOCI SKORO NIE UMIECIE? WEŹCIE ZNAJDŹCIE SOBIE DOBREGO TECHNIKA QUESTERA CZY KIJ WIE KOGO, A NIE WELESA KTORY JAKIS SZAJS ROBI Z BUGAMI.

3. Nie ma co tu pisać, jedyne co jest fajne na serwerze to to że można zrobić jakoś eq, wyexpić tez nie jest trudno, ale kurDE reszta to same minusy!

Jak jeszcze raz coś zjebiecie..., KONIEC.

­

Opublikowano

Teraz to nawet nie można sobie spokojnie podropić , wszystko pozajmowane w lesie to 20 osób w jednym miejscu lata...

Jakieś ch5 ,ch6 by się przydało lub większy/szybszy resp metinów ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

niestety jedyna osoba ktora ogarnia sprawy techniczne jest Weles ktory takze jest czesto zajety ;/ event zepsuty przez ataki DDos ale coz znajac zycie jakos nam to wynagrodza...

Opublikowano

Ravia.eu gram u was ale dobrze radze , zatrudnijcie jakiegoś technika/questera czy coś bo ten wasz Weles to tak nie ogarnia, jak można spiepszyć tak event wielkanocny..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten serwer to jeden wielki minus począwszy na administracji kończąc na ddos/lagach

Isamu napierdalał na Inwalidę , ale u niego jakos zawsze ktoś na TS pomoże i jakoś srv nie wywala nie trzeba czekać na nikogo po 5dni żeby coś zrobił

Także podsumowując żałosne :)

x

Opublikowano

Nie polecam serwera - expienie monotonne, event do dupy, technik katastrofa.

Już nie mówiąc o Isamu, który zamiast coś ogarnąć typu banowanie botów ( bo poza nagrywaniem tego nie robi ) to woli sobie nagrać zakutego na YT...

Jego najeżdzanie na innych również czasami bezpodstawne, sam lepszy nie jest. Robić skile na szamance, a mówić to dopiero kiedy '' niechcący '' uchwycił to na nagrywaniu.

Opublikowano

Ten serwer to jeden wielki minus począwszy na administracji kończąc na ddos/lagach

Isamu napierdalał na Inwalidę , ale u niego jakos zawsze ktoś na TS pomoże i jakoś srv nie wywala nie trzeba czekać na nikogo po 5dni żeby coś zrobił

Także podsumowując żałosne :)

Faktycznie z ddos-em administracja serwera ma dużo wspólnego. Sami na siebie puszczają

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Nie polecam serwera - expienie monotonne, event do dupy, technik katastrofa.

Już nie mówiąc o Isamu, który zamiast coś ogarnąć typu banowanie botów ( bo poza nagrywaniem tego nie robi ) to woli sobie nagrać zakutego na YT...

Jego najeżdzanie na innych również czasami bezpodstawne, sam lepszy nie jest. Robić skile na szamance, a mówić to dopiero kiedy '' niechcący '' uchwycił to na nagrywaniu.

Witam wszystkich forumowiczów ;D

Miałem już nie pisać w tej prezce servera ale aż mnie korci ;)

Czytając posty co niektórych to aż się śmiać chcę

Ale wracając do kolegi wyżej którego pozowliłem sobie zacytować.

IsAmU robi za reklame servera Tak samo jak FuBu trzepie kase z Is'a i śmieje się wam prosto w twarz a ci którzy myślą że jest Adminem Technicznym lub coś robi w tym kierunku są w błędzie ...

Banowanie botów hmm faktycznie robi to wtedy kiedy nagrywa filmiki na yt a daczego tylko wtedy żeby pokazać wam że coś niby robi no może przypadkiem jeszcze kogoś zbanuje jak gra na Zakutym.

Wracając do postaci testowej (ZakutyŁeb) jak myślicie dlaczego nagrywa filmiki na yt a nie banuje boty?

Poniewarz im wiecej filmików na jego kanale tym wieksza liczba wyświetleń filmów i wiecej subskrybcji a co za tym idzie? Wieksza kasa za partnerstwo na YT

Co do postaci niektórzy myśla że on to wszystko zrobił sam bez jakiej kolwiek pomocy czyżby? filmiki z expa kreci tylko urywkami być może dodaje sb expa z GM a na filmiku pokazuje tylko lv Up to samo z kasą bo sami pomyślcie jakiemu normalnemu Adminowi chciałbo by się zaczynać all od nowa jeżeli ma sie nieograniczoną władze na serverze co do jego buffka (KuciaPa) to skilla na G napewno sam sobie dał bo jak kolego napisał że zrobił te skille dopiero wtedy kiedy niechcąca uchwycił je podczas nagrywania

I te ciągłe ataki na server kurde od kiedy pamiętam są od początku servera IsAmU pisał niedawno tutaj czy na FB jakie on to pieniądze nie wydał na speców zabezpieczenia i nowe maszyny i nawet jeśli któs będzie atakował server to nie odczujemy tego w postaci lagów i co dostaliście?? tylko puste słowa

Co do eventu pisaliście że zjeb**li event nie wiem czym bo już tam nie gram

Lecz wiem jak wyglądały poprzenie eventy nie mówie o bożonarodzeniowym bo to kompletny niewypał był ale np o hallowen który trwał pare dni masa ludzi ksujących sb nawzajem i gówniany drop np z nasionami i świeczkami miałe być one wymienione na atrakcyjne nagrody a co było wzamian? exp i drop na 12h?

Śmieszne bo niektóre osoby musiały długo i cięzko je dropić a inne noobki nic nie robiły a i tak exp został przyznany

Teraz jest tak samo czytałem że z koszyka z jądrami dropia perły zwoje egzo itp na początku pomyślałem że coś sie postarali ale potem stwierdziłem że po pierwsze dropią one raz na milion a szansa na drop red perły to chyba 0.01 % a zwojów egzo to 0.02% a wzmamian lecą same pierdoły

Jeżeli chodzi o Welesa do niego nic nie mam bo on chyba jako jedyny coś tam próbuje "dłubać" choć mu niezawsze to wychodzi ale doceniam starania.

Teraz może odbiegne od tematu lecz chciałem dodać że IsAmU zyskał fanów,subskrymentów fubu którzy zmienili strony jak dziwki spod latarni po tej pro elo aferze którą sam rozpoczoł nie zyskał nowych fajnych ludzi mających swoje zdanie i pogłąd na lepszy świat tylko przydupasów robiących wszystko co im się każe.

To było by na tyle trochę się rozpisałem i myśle że ktoś dotrwał do końca

Chcęjeszcze dodać że nie hejtuje tu nikogo w żaden sposób tylko wyrażam własną prywatną opinie na temat tego co się dzieje na serverze bo jak czytam niektóre posty typu (nie polecam i bez uzasadnienia lub fajny.super itp) to aż się śmiać chce.

Pzdr

sygna2ow.jpg

Opublikowano

@UP

To akurat fakt jak oglądałem lvl'upy w v2 to widziałem wlasnie ze buff ma skille G/P aż dziwne ;P

A z tego co sie orientuje to nie dał zadnej informacji w filmie o tym ;D

x

Opublikowano

HAHAHAHA

Isamu daje sb lvl i kase?

Chyba was POEBAO.

Wszystko dokumentuje na filmikach, sam przyglądałem się jak wbijał lvl'e w v2, no przestańcie historie chore wymyślać...

­

Opublikowano

Wg. Mnie powinno być zuo jak na pl z jajkami lub resp w losowych miejscach.

Bijac te metki w dolinie musialem ubrac eq pvp wjechac na wolnym w dopiero mialem szanse cos dropnac.

asd

Opublikowano

HAHAHAHA

Isamu daje sb lvl i kase?

Chyba was POEBAO.

Wszystko dokumentuje na filmikach, sam przyglądałem się jak wbijał lvl'e w v2, no przestańcie historie chore wymyślać...

Każdy może mieć swoją opinie, ale nie wierze, że wbił każdy lvl bez pomocy konta administratora : )

Tak samo tłumaczy sie, że chodzi cały czas na metiny... Co z tego ? Może i chodzi, ale nie zawsze drop będzie świetny żeby zarobić nie wiadomo ile =) Zapewne nieraz miał tak, że poszedł i gówno zarobił, a że zbierał na truciaka itp... A do dyspozycji jest jeszcze konto administratora...

Opublikowano

Dajcie sobie spokój z tymi filmami, to na razie jest nieważne. A pro po, wątpię aby sobie pomagał kontem GA, widziałem jak expił w v2 bodajże w okolicach 2godziny nad ranem - nie opierdalał się.

Jakos u buffa skili na G/P nie widziałem, wiec darujcie sobie, bez dowodów nie jest to wiarygodne, wręcz idiotyczne.

Tutaj trzeba omówić ważniejsze sprawy...

Opublikowano

Isamu napewno dał sobie full IS przez baze .. i napewno sobie sypie troche hajsu z konta admina zobaczie ze czasem mowi ze idzie podropic na metkach ma 30kk i w nasptenym odcinku juz 160kk bo niby dropil na metkach .. bez jaj :] ale mimo to serwer jest jednym z lepszym

administracja wkoncu moglaby sie ogarnac bo na tsie po 6 dnia trzeba siedziec zeby cos sie dowiedziec.

"Ona go nie kocha, porąbało go po tym,

Od kiedy mu nie daje dupy pierdoli głupoty"

h7y6SL9.png

Opublikowano

Isamu napewno dał sobie full IS przez baze ..

Full IS? Kiedyś powiedział że jedynie sobie daje PD i 2x drop ponieważ gdyby grał dla siebie tak i tak by to kupił...

Prosiłem juz żeby nie spamować o jego twórczosci bo to nie wazne. Najwazniejsze sprawy zostana pominiete w spamie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...