Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiec tak , nie mogę sie zalogować. wiem jakieś poprawki ale to nie oto chodzi, pobrałem klienta i 1 plik jest uszkodzony mianowicie patch1.epk będzie to miało jakiś wpływ na działanie klienta?

350x19.png
Opublikowano

kurwa na restarty maja czas w nocy a nie kurwa zawsze restarty robia w poludnie co za ciule...

ogar dupsko jak ci nie pasuje serwer to znajdz sobie jakis inny a nie bedziesz dupe trul
Opublikowano

Peja9692, możesz wgrać owy plik z obojętnie jakiego clienta, np. z Metin2 PL i będzie ładnie działało.

matri32, dla graczy, przez ostatnie dwie noce technicy nie zmrużyli oka, aby wszystko było gotowe na starcie. Nie daliśmy rady wprowadzić poprawek przez noc, aby sprawdzić czy znajdą się ochotnicy na próby pingowania maszyny.

Dajcie Nam jeszcze chwilę, musimy naprawić drop, na który narzekaliście!

Opublikowano

Nie spamujcie, za ten czas co serwer jest off, to poczytajcie, wyjdźcie na dwór czy coś . ; X

350x19.png

NAJLEPSZY SERWER TYPU EASY/MEDIUM !

SERDECZNIE ZAPRASZAM !

Opublikowano

Nie patch 1 nie ma wplywu na gre bo sam go nie pobralem od daronia, daron może jakieś info za ile serwer ruszy bo juz 36 minut mam nadzieje ze reszte poprawek juz zrobicie po 22 albo w godzinach rannych.

Jaki Exp co wy gadacie do red lasu idzcie bo sa edytowane moby ;d, a co do czego to mam nadzieje na event zuo jakis najblizszym czasie albo ox ;d

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Serwer działa. Błędy naprawione. Przepraszamy i zapraszamy do gry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...