Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gm mowił że będzie restart wszystkiego to nie wiem o co wy tutaj placzenie a co do patch to daron napewno podał dobrego numerek przed.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Jaki niewypal jak expi ponad 30 osob w jino / co wy gadacie, mi tam all z klienta działa tak to jest jak siępobiera launchera od innych.

Opublikowano

Jak nie dziala jak dziala 180 osób online GM lukasz powiedziałże do jutra zrobią512 slotów na Ts bo teraz wprowadzają poprawki lekkie na forum i stronie.

Opublikowano

nie widze typow od sklili nie widze jak ktos gra wojem facetem...jakie pliki mam wrzucic? mam tylko klienta i nie mam zadnego launchera

Opublikowano

Nie no gratulacje wbiłem 7 lvl i zbugowal sie exp juz 4 RAZ !!!!

Co jest ?

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

moze mi ktos pomoc? jakie pliki mam podmienic? nie widze postaci,intruktorow.jak pomieniam z metina pl pliki npc.epk,pach1 i pc1 to mi wyskakuja znaki zapytania....

Opublikowano

236 osob niech dojdzie do 400 osób i będzie git, pewnie jak poprawią to forum zrobią Tsa 512 to wszystko bedzie pięknie.

Opublikowano

moze mi ktos pomoc? jakie pliki mam podmienic? nie widze postaci,intruktorow.jak pomieniam z metina pl pliki npc.epk,pach1 i pc1 to mi wyskakuja znaki zapytania....

pomoze ktos mi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...