Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sul94, jeżeli osoba piszę krytykę na poziomie normalnego człowieka to nie mam nic przeciwko. Jeśli na poziomie idioty to jest dla mnie hejterem.

Nie będę słuchał od jakichś dzieci, że serwer nudny, chociaż nie wbili 100 lvl. Gra rozkręca się tak naprawdę na 150+ i potem mogą szczerze oceniać.

Przypominam o cliencie dla którego został wynajęty osobny dedyk, prędkość pobierania waha się pomiędzy 400-500 kb/s przy internecie 4mb!

http://37.59.1.65/klient.rar

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MaŁy15, wszystkie zgłoszenia i podania kieruj na Naszym forum serwera. Znajdziesz je na stronie.

UWAGA! Błąd strony pojawia się, ponieważ kilka osób ściąga z hostingu maszyny przez co występują lagi.

Wszystko minie, gdy gracze zakończą ściąganie. (jeśli bardzo chcesz dojść na stronę, odśwież ją kilka razy!)

Opublikowano

Widzę server nie przemyślany z kd średnimi+15.. Wbijasz do sury wp średnie w broni 52+ kd srednich ludzi i woja 6/7 wartość i inta i nikt nie ma szans bo pada na hity tak samo jak ninja dagger z tym to server trochę od pycha ale doceniam prace i starania wbije zobaczę

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

To nie wina patch ze ci wyskakuje że program przestał działać tylko zgodności systemu, tak więc daj sobie prawym i uruchom administrator lub rozwiąż problemy ze zgodnością.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Client ściąga się po 100kb.

Strona i forum zamula lub wcale się nie laduje, pewnie jakiś darmowy hosting.

Forum porażka, wgrany gotowy styl forum. Nawet loga forum nie porafią usunąć i jest logo z autorem skina zamiast nazwą serwa.

Nic nie potrafią, same gotowce.

Opublikowano

Forum porażka, wgrany gotowy styl forum. Nawet loga forum nie porafią usunąć i jest logo z autorem skina zamiast nazwą serwa.

Nie podoba się nie graj ... , zrób swój serwer a my go też bd krytykowali ...

Opublikowano

czemu off?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Jeśli naraz ściąga kilkadziesiąt, albo nawet kilkaset osób to się nie dziw.

Darmowy hosting, ok, ale jakoś domena jest. Muli przez to, że był tam uploadowany client. Idiota.

Jest takie logo, gdyż zorganizowaliśmy konkurs, dla graczy... mógłbym sam zrobić 10 razy lepsze, ale niech powalczą gracze.

Gotowce masz na twarzy, już mi się tego słuchać nie chcę.

Teraz naprawiamy kilka rzeczy i parę malutkich bugów, które potem mogłyby stać się uciążliwe.

Wracamy już za chwilę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...