Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A najlepsze jest to że Up Czarnaaa wczoraj grałem prawie cały dzień i ani razu nie widziałem żeby taki tekst się pojawił jednym słowem pierniczysz głupoty bo w głowie ci inny serwer, A po co ma być wyższy exp jak już 150+ proszę Cię easy to nie znaczy 1 dzień i full level. a Up Lemonek nawet nie znasz daroniana tylko widzisz co inni piszą o nim i świecisz, Gdyby się nie znali na plikach to ten serwer by już wisiał, tylko jak narazie ani jednego włamu nie było, może są dobrzy ze strony serwera a nie strony, zmienią hosting dzisiaj i będzie all śmigać hejcie. Nie podoba się wyjazd ;]

Gdybyś Lemonek wiedział 1% o stronach to byś wiedział też żę to nie ich wina tylko hostingu, przydupasie z innego serwera.

Nie pyskuj kmiocie, wiem o tym wszystkim więcej niż Ty o całym świecie, więc przymknij buzie, serwer do dupy, stronę trudno ogarnąć? proszę Cię podstawa, jeśli tego nie umieją to są do dupy i tyle.

PS.nie będziesz mnie stąd wypędzał, bo mogę sobie serwer komentować, a tobie gówno do tego marny trollu.

PSx2.Po twoim komentarzu wywnioskowałem, że jesteś lizodupem daroniana i nie potrafisz pisać prawdziwą polszczyzną.;o

@Top

Strona miała być do dzisiaj zrobiona, a cały czas jest w strzępkach, samo to o sobie mówi jaka słowna jest administracja.

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę nudny zaczyna robić się serwer na większym lvl-u dodajcie jakieś DT Zombie ,albo Katakumby.

Bo na razie to tylko dropienie ulepszaczy i nic więcej :/

Opublikowano

keidy on stornka juz bym dawno grał i 3 kumpli ;/

Na serwerach gram pod nickiem:

Nick : Vesh

Aktualnie gram na nevethis.tk

Opublikowano

Kiedy strona ON ? juz od 4h.

JA tam poczekam dziś mają naprawić drop z metków na new mapach no i tą strone już zrobili może niebawem się ustabilizuje.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Strona wczoraj została przeniesiona na nowy, droższy i bardziej stabilny hosting, a raczej maszynę.

Nie powinny występować, ani błędy www, ani pozostałe niedogodności, typu "lagi."

Z tą zmianą musieliśmy zaktualizować również domenę. Od teraz możecie korzystać z naszej strony pod adresem:

Za wszelkie problemy przepraszamy i serdecznie nawołujemy do gry!

Także serwer od strony gry jest właśnie aktualizowany dla poprawienia rozgrywki!

Opublikowano

Serwer do dupy nawet nie ma jak ulepszaczy dropnoć bo administracja nie myślą i dali ulepszacze na itemy od 54 lvl nawet po dropić nie można bo nolife siedzą 24/7 w red lesie i nawet metków nie ma.Nudny jest jak flaki z olejem ten serwer NIE POLECAM TEGO SYFU

Opublikowano

troche lipa z ulepszaczami :(dla osoby ktora nie gra od startu to chujnia

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Specjalnie dla takich "inteligentów" jak Wy został stworzony Pierścień Anty-Expa.

Proponuję wbić 5 lvl, założyć go i wybrać się na Kamienie Metin w M1.

Uwierzcie, że będziecie zadowoleni już po kilkunastu minutach wybijania.

Opublikowano

Różni się ten czymś ten client na stronie a ten w 1 poście - niby nowy. Bo denerewuje mnie brak tabelek pod klawiszem "c"

Opublikowano

Specjalnie dla takich "inteligentów" jak Wy został stworzony Pierścień Anty-Expa.

Proponuję wbić 5 lvl, założyć go i wybrać się na Kamienie Metin w M1.

Uwierzcie, że będziecie zadowoleni już po kilkunastu minutach wybijania.

Oki zobaczymy

Opublikowano

Daronian najbardziej wkurzające jest twoje przekonanie o jakże to zajebistym serverze. Ten wasz Camerion to łap na pieniądze - nic innego. Gram od początku więc mogę opisać co nie co o serverze Camerion.

Zapewnialiście, że macie świetny team, że robicie to z pasji, a wyszło na to, że jesteście bandą idiotów. W ogóle nie sprawdziliście przed startem servera to co wrzuciliście. Przykład? Chociażby brak dropu z metinów. Świetny team.. Wiecie co, zamiast przyjąć choć trochę krytyki od graczy to ich banujecie. Coś mi się wydaję, że nie dojrzeliście do tego. Poza tym zapewnialiście nas, że naprawicie wszystkie bugi - w dniu startu już pisaliście, że na następny dzień zaczniecie poprawiać wszystko. Wyszło na to, że powtarzaliście cały czas słowo "jutro". Nie jesteście rzetelną firmą.

Na koniec dodam, że jeżeli chodzi o moje stanowisko to założę się, że jak server nie będzie przynosił zysków to zamkną go i otworzą pod nową nazwą.

Zobaczymy z ekipą co jeszcze dzisiaj nam wymyślicie na Tym evencie - jeżeli będzie bo już raz zapewnialiście nas, że zrobicie OX ale "powiało z wiatrem". Po weekendzie zapewne uciekniemy stąd.

//a.. zapomniałbym

Jeżeli chodzi o dropienie itemów na ulepszanie to także jest to całkowicie nieprzemyślane. Średnio z rękawicą dropu na 3-4 wiedźmy dropi czerwone pióro. Aby zrobić epickie eq (90->130lvl) potrzeba ich aż 12 sztuk. Zważywszy na to, że jest wiele osób chętnych na tego bossa trzeba poświęcić cały dzień wyliczając co do minuty resp wiedźmy aby pozwolić sobie na ulepszenie. Co lepsze waluta yang nie ma tutaj większego znaczenia. Nie można dostać za nią ulepszaczy, ponieważ każdy zachowuje dla siebie. Rynek jest totalnie załamany. Natomiast drop bonusów 6/7 graniczy niemalże z cudem. Rozbiłem ok. 100 metinów (ok. 50 85-90, reszta 45 metiny cienia). Miałem z tego 3 dodania i 3 zmianki.

Ps. dla waszej świadomości to nie jest żalenie na słaby drop tylko opisanie, że każdy zbiera dla siebie.. fajna rozgrywka =)

Jeżeli ktokolwiek będzie próbował wmówić mi, że naprawią bugi lub nazwie mnie hejterem to polecam przeczytać to co wyżej napisałem. Wychodzi na to, że większość polaków ma to we krwi - narzekają na pracę innych (chociażby jakie to piękne są nasze drogi) chociaż sami nie potrafią czegoś zrobić solidnie, "włożyć" w to serce, zaangażowanie. Tutaj z pozdrowieniami dla takich serverów jak ravia, tiveria, balmora.. z tymi miałem styczność, solidne, porządne servery z opanowaną administracją.

Opublikowano

kyosek, zapewne jesteś jedną z dwóch osób, które wczoraj były przekonane o swojej racji wyzywając na wołaczu administrację i resztę graczy. Nie toleruję bydła na serwerze, dlatego jeśli zostałeś np. zbanowany nie musisz się wyżywać, bo to do niczego nie prowadzi. Team jest jak najbardziej w porządku - no może pomijając jedną osobę, która doszła bez mojej wiedzy. Nie patrząc na to, serwer miał naprawdę dobry start bez opóźnień, bugów czy niespodziewanych resetów. Drop na Naszym serwerze jest bardzo "wrażliwy" i przestawienie go w takiej chwili całkowicie zniszczy rozgrywkę. Jedyne co mogę teraz zdziałać to odblokować wylot przedmiotów z nowych Metinów i zlikwidowanie lagów na nowej mapce od 100 lvl. Nic więcej, gdyż sam nie mam dostępu do dedyka, a tak dam tylko odpowiednie pliki głównemu administratorowi. Nie powinieneś mnie tutaj oskarżać o nic, gdyż ja ten serwer reklamuję i w jakiejś części dbam o porządek w grze - trudno dzisiaj to ogarnąć, bo mam komputer na kilka osób. Po prostu problemy. Na koniec chciałbym się Ciebie zapytać jakie to bugi znalazłeś, bo jeśli niski, a raczej odpowiedni drop nazywasz błędem to Twój problem. Camerion nie był tworzony z myślą o zabawie na 5 dni. I tak, wiem, będziesz teraz zmyślał różne bajki, aby odciągnąć graczy, bo Tobie się nie podoba. Przerabiałem to już setki razy, powodzenia!

Opublikowano

Nie zostałem zbanowany i nie "mszczę" się bo nie ma za co. Opisuję tylko wrażenia po pięciu dniach na serverze, na którym spędziłem 1500 minut. To już zależy od "zainteresowanych" grą wezmą sobie to do serca czy zagrają na serverze i powtórzą te słowa po kilku dniach rozgrywki.

Bugiem nie nazywam słaby drop.

Opublikowano

Niby super serwer wszystko gut, :

drop z metinów na mapie 100 lvl+ to jakaś kpina.

Na tejże mapie nie widzę ile bije w moby, jak bije metiny to nie widzę ich HP, nie widzę hp potworów.

Lagi na tej mapie są jak skur**syn.

Opublikowano

JGG, tak ponieważ mapa została za blisko umieszczona względem innego, większego expowiska. Właśnie przez to występują takie lagi - postaram się to naprawić.

Opublikowano

Serwer jest dobry ale po 130lvl+ są nudy ... Co z tego że wbijesz 135 i pójdziesz na nową mapę, exp jest tam bardzo mały nawet z pd. Kończąc serwer po wbicu 135+ jest nudny

Opublikowano

kolejny serwer "daroniana", oczywiście kolejny niewypał. Nie polecam, jak zawsze są jakieś problemy.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Lexus gówno wiesz a mówisz daronian inne serwery reklamował a to nie były jego. Więc nie pisz pierdół pionku.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...