Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę mnie zawiódł ten serwer :/ Jest dość nudny.Jeżeli chodzi o administracje to jest bardzo dobra.W grze ciągle conajmniej 1 admin ,który chętnie odpowiada na pytania itp.Serwer się praktycznie niczym nie różni od Safira ,który niestety był niewypałem..

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak chcecie sobie zrobić reklamę to nie kosztem bambusa (tagi)

gnsa.jpg

Wy się porównujecie do bambuska?

@ w komentarzu mi napisałeś że Bambus ma coś wspólnego z tym serwerem? chłopie śmieszny jesteś,bambus nigdy by takiego niewypału nie zrobił.

A z tym że masz do niego nr tel to mnie rozjebałeś.

@top

Ile osób tak na oko gra?

Są jakieś misje fabularne czy tylko biolog i te królewskie questy?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Jak chcecie sobie zrobić reklamę to nie kosztem bambusa (tagi)

gnsa.jpg

@top

Ile osób tak na oko gra?

Są jakieś misje fabularne czy tylko biolog i te królewskie questy?

250 osób

Są jakieś polowania i te królewskie

Opublikowano

Xewka gówno wiesz co to jest, ludzie pisza ze to safir tu ze atlantis tu ze evore, ty może to jest NASA ?, serwer fajny daronian by sie bral za syf jaki byl safir proszę ja Cb, Co do turbo administracja poinformowała że niektórzy 2 noce nie spali, i że jutro z rana będą rozważali propozycje naprawiali Bugi, robili z Ts3 na 512 slotow itd. Duż o tych bugów nie ma ale mogą być znaczące czyli tp do av2 IS no i ten drop sztabek na pierścieniu anty expa, pewnie w 2h sobie poradzą, a co do propozycji pewnie będą robili ankiety.

Nie, nie gówno wiem.

Pliki są safira i nikt mądry mi tego nie zaprzeczy.

Wszystko to samo, 4 czy tam 5 zjaw w grocie, smoki, śmierci w atlantydzie i redlesie, takie same ulepszacze, poza tym z tego co wiem Safir padł kilka dni temu, także wcale mnie to nie dziwi.

Jedyną różnicą jest to, że do 90 lvl'a dodali jakieś 2-3 nowe questy, które i tak polegają na "zabij wodza orków 10 razy, zabij zjawę 5 razy".

No i nie pamiętam czy na Safir wchodziły maksymalne bony, ale reszta, nawet exp i wielkości spotów w av1 są takie same.

Nie mówiąc już o handlarzach..

@EDIT

http://www.mpcforum.pl/topic/611990-safir-dedyk-pl/ - proszę Cię, zobacz kto zrobił tą prezentacje, a później pisz "że daronian nie brałby się za syf jakim był safir".

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś na prawdę dobrego,lecz po starcie byłem zawiedziony.

Na początek kontakt z administracją,coś okropnego,oni nie mają żadnego pojęcia co i jak na serwerze.

Serwer identyczny jak Safir/Salima.

Ulepszacze nie dropią z metinów.

Nie wchodzą maxymalne bony.

Na biżuterie/tarcze potrzeba ulepszaczy,w prezentacji było wyraźnie napisane,że tylko na epiki. Kolejne KŁAMSTWO.

Jedna wielka pomyłka.

Greetings.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Na początek kontakt z administracją,coś okropnego,oni nie mają żadnego pojęcia co i jak na serwerze.

Na biżuterie/tarcze potrzeba ulepszaczy,w prezentacji było wyraźnie napisane,że tylko na epiki. Kolejne KŁAMSTWO.

Jedna wielka pomyłka.

Greetings.

Czego się spodziewałeś.

Przecież administracja tego serwera nie wie co jest na serwerze bo w końcu to jest jeden, wielki gotowiec.

Opublikowano

Czego się spodziewałeś.

Przecież administracja tego serwera nie wie co jest na serwerze bo w końcu to jest jeden, wielki gotowiec.

Dokładnie,lecz myślałem,że nauczyli się na swoich wcześniejszych błędach.

Myliłem się...

Na serwerze tylko stracicie swój cenny czas. Lepiej wykorzystać go inny sposób.

Greetings.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Jedna wielka pomyłka.

Greetings.

Z wszystkim się zgodzę poza 1.Z administracją wcale nie ma złego kontaktu.Jak byłem na serwerze ciągle był jakiś admin ,który odpowiadał na pytania itp.Naprawdę administracja jest dobra.

Opublikowano

Możecie narzekać, ale poczekam, aż ten serwer będzie się utrzymywać... będziecie potem pisać, że się pomyliliście.

To że jakieś gimbusy wbiły 120 lvl, nie mają pojęcia o grze, i już dla nich serwer okropny to nie moja wina.

Z ulepszaczami - chyba tylko ja do cholery mam tak, że jak testowałem to mi zawsze leciały, ale Wam oczywiście nie.

Bo nie umiecie grać, czemu? Bo Wam lecą, ale nie wiecie co i w jakim czasie ulepszać, przez co tracicie i płaczecie, aby od razu mieć full epiki.

No nie wiem czy na takich gotowcach jest Camerion, bo chętnie pokazałbym te pliki i niektóre questy.

Nie ma sensu, żyjcie w przekonaniu, że jesteśmy i jedziemy na gównie z ePvP, trzymajcie się z fartem! =)

Marcusny, na przykład skrypty strony. Weź się idioto najpierw z nim skontaktuj, a potem mów... zapytaj się przy okazji czy zna mnie i głównego GA, to ci beret z głowy spadnie.

Już nie miałeś grać od początku, to po co ściągałeś? Serio... nie chcemy debili na serwerze.

Opublikowano

Po 5h serwera, Wymiar władców ludzie wybijaja w 60sekund. Smoki to tu bez 6/7 polimorfi padaja solo... i ludzie pelno syfu 65 i 75 juz maja. Zero zabezpieczen widze.

Pamiętam serwer Ahrimania, serwer był 2 lata temu i grało max 100 osób ale było zero haxów zero bugów ( na Camerionie za znalezienie buga dają SM'y...) a i po starcie serwera nie zapierd..... się 2h zeby wbic 100 lv i bycie w topce tylko sie gralo spokojnie bez zadnego "no lifienia"

Oj to były czasy!

Opublikowano

I co ten złom nie działa nawet strona nie jest ON a wy się już bierzecie za robienie dedyka ? Posrało was start o 17:00 niby a jest 23:19 i co nadal nic, zero postępu.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Server gotowiec ale jak zmienia cos to jeszcze tu pogram pzdr XxXPOMPAXxX 128lvl ;/ ale polecam

sygn2.png

Opublikowano

Co wy tam Up all pierniczycie hejty zarąbane, administracja sięstara będzie poprawiała bugi co jakiś czas mająbyć update, cieszyćsięże serwer działa niech zrobią tylko 2 stronęz rejestracją i będzie all git, zawsze się znajdzie banda kretynów co im z początku nie wyszło i już płaczą jak małe dzieci, nie wbili nawet 50 levela i już śmią twierdzić jaki to serwer nie jest, biolog jest misje są nie wiem po co taka głupia spinka. Serwer fajny i polecam.

Ddosy muszą puszczać na stronę bo na serwer ciamajdy nie dadzą rady.

[GM]Lukasz kazał przekazać na Ts że dziś będą starali się naprawić takowe bugi. I o wszystkim będą informowali na forum.

1. Bug ze sztabkami inny niż drop kazał zakryć bo może dzialać na + dla graczy ;]

2. Na pierścieniu AntyExpa nie lecą sztabki tak jak normalnie.

3. nie da się teleportować do av2, w pierscieniu tez nie ma

4. za duże spoty av1 i nowe mapki ludzie mają lagi

5. Misja od Yang Schina koles zrobil podobno talizmany i nic nie dostał, tak z resztą.

6. Itemshop nic nie mozna kupic

7. Ts tylko 32 sloty, poprawić licencje na 512

8. Misje z polowaniami nie robi.

9.

10. Nie da się wejść z doliny na świątynie HwanQ

11. Jak pęknie kamień to jest po angielsku

12. W pierścieniu napisane jest Chunjno

13. Nazwy niektórych mobów są po chińsku.

14. Bug fryzura na ninjie z maska nie ma koloru jest cala biala, Niesprawdzone.

Jak naprawią to ma być 50 % expa, cofki ma nie być potem wyłączą tylko kilka razy serwer żeby zmiany się zatwierdziły.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Takich serverów widziałem już multum, ciagle to samo- 230/250 lvl, te same nużące epiki, monotonne mapy, i pełno hwangow, dzięki ale nie !

Nie polecam, prezka 6/10.

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Oceniasz serwer po prezce to Gz dla Cb. Jak możesz nie polecać jak nawet nie zagrałeś pozdrów mamę i pomyśl co piszesz. Też widziałem mase takich bo każdy to ma, tu jest wojna gdzie się administracja bardziej stara;]

Opublikowano

Może uzasadnisz swoja wypowiedz wbiłeś chociaż na serwer, aa nie może klienta ci się nie chce pobierać massakra ile to dzieci zawsze się znajdzie.Daro nie przejmuj się poprawicie bugi, to napewno w końcu z 500 będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...