Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

weś na inny host clienta bo kur sciąga się 10 godzin !!

to kup sobie komputer a nie pralką ściągasz!

Na serwer nie wbije, czekam na inny, który niebawem wyjdzie.

Opublikowano

ten co wywala patch nie wiem po co jest ale ja gram na nim normalnie podoba mi sie zapal gm lukasza stara sie caly czas na cos odpowiadac oby ten zapal nie zagasł dodawajcie na forum bugi to maja byc nagrody. Jutro administracja bedzie all naprawiać bo podobno 2 nocki juz nie spali ;ld

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

ToxiC pisali ze jutro z rana zaczynaja all prace z bugami co będą wstawione na forum i, Ts zrobia na 512 slotów.

Ja też mam ten problem i gram bez tego normalnie. W sumie patch1 plik to jest all co jest w innych plikach więc nie ma co się martwić.

Opublikowano

Prezentacja z generatora dodana. Skan za chwilę zrobię.

Błąd z patch1.epk nie jest niczym nowym, gdyż występuje na wielu serwerach - wystarczy przegrać ten plik z Metin2 PL i będzie działało.

Drop yang jest dopasowany do expa, gdyż co chwilę dropią sztabki, dzięki czemu gra staje się przyjemniejsza.

Jutro zostaną naprawione wszelkie bugi, a osoby, które je zgłosiły będą nagrodzone.

TeamSpeak3, a konkretniej licencja zostanie opłacona jutro w godzinach popołudniowych.

Musimy przetrwać początkowe chwile, potem będzie OK! =)

Opublikowano

Serwer pod pvp, mi tam już się znudził.

To jest Safir v2.

Polecam jeśli nie ma żadnego innego, lepszego serwera.

Opublikowano

Omg .. .

Zainstalowalem najpierw 1 potem 2 launcher i nie widac mobow w m1 .. w dodatu bug za bugiem naciskam szept w ramach kontaktu z gm crash gry lagi w chuj nieziemskie exp nie leci długo by wymieniać ..

TAKI SPAMIK TO SE POSTA WALNE , CO?!

Opublikowano

Omg .. .

Zainstalowalem najpierw 1 potem 2 launcher i nie widac mobow w m1 .. w dodatu bug za bugiem naciskam szept w ramach kontaktu z gm crash gry lagi w chuj nieziemskie exp nie leci długo by wymieniać ..

to chyba tylko Ty masz takie problemy.

Opublikowano

Xewka gówno wiesz co to jest, ludzie pisza ze to safir tu ze atlantis tu ze evore, ty może to jest NASA ?, serwer fajny daronian by sie bral za syf jaki byl safir proszę ja Cb, Co do turbo administracja poinformowała że niektórzy 2 noce nie spali, i że jutro z rana będą rozważali propozycje naprawiali Bugi, robili z Ts3 na 512 slotow itd. Duż o tych bugów nie ma ale mogą być znaczące czyli tp do av2 IS no i ten drop sztabek na pierścieniu anty expa, pewnie w 2h sobie poradzą, a co do propozycji pewnie będą robili ankiety.

Opublikowano

McLeoks może warto spróbować serwer super a jak bugów się pozbędą to już w ogóle ;], co do serwera dodam że od tej 18 ani razu nie miałem lagów ani nie wyłączyli serwa ;], co do expa tam pisał@up że za mały zdaję mi się żę w sam raz niech te 2 tyg na max level się męczy ;]

Opublikowano

Serwer wydaje się spoko. Chętnie bym zagrał lecz jak widzę kto ma GM'a to boję się robić konto.

Masz coś do mnie to mi to powiedz drogą wiadomości, a nie odwalasz szopkę w temacie jak reszta gimbusów.

Ranga moderatora do czegoś zobowiązuje, jeżeli się nie mylę, więc trzymaj pośladki i bądź twardy, a nie sypiesz jakimś gównem.

bmww90, nie wiem czym Cię mogłem zawieźć. To że poprzednie serwery zostały zamknięte - nie moja wina, ja je tylko reklamowałem!

Tutaj jest inaczej, wziąłem się do pracy, pomagam i staram się jak mogę. Nie liczę na szacunek czy to, abyście mnie wspominali, NIE.

Ja po prostu chcę, aby serwer szedł w dobrą stronę, aby gracze chcieli zostać, aby administracja mi na koniec powiedziała: "dzięki daro, dobra robota."

Nic więcej nie oczekuję.

Opublikowano

Pierścień Godności (p. anty-expa) - kiedy masz go założonego Twoje doświadczenie nie leci, przez co poziom nie zwiększa się.

Przydaje się on przy dropieniu na większym levelu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...