Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zróbcie coś ze strona bo zniechęci graczy.\

@EDIT

Wystarczy robić ciągle f5 jak macie błąd 503.

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

serwer do d**** grałem byłem bardzo dobry / oddałem eq skończyłem gre chce ktoś serwer info do moda zapraszam na pw

Opublikowano

Nienoe powiem wam tyle moje ocena wyglada tak:

wbilem 135 , od 120 dopiero na mape od 100 zostaly wprwadzone bosy i metki ( 15 metkow 0 dropu )

Gdy po ciezkich zmaganiach wbilem na mape od 135 okazalo sie ze znajde tam nawet 9 ogonow z ktorego nic z nie dropi.

Event zuo w oazie? 100000000 Drophackow zabilem 20 bosow , okolo , nie liczac tych co bilem z kims , i zebralem 2 perly , reszta znikla po sekundzie.

Nie polecam serwera bo jest nie dopracowany , nie ma nowych ciekawych bosow metinow. Dziekuje powodzenia graczom.

Opublikowano

Co ty pierniczysz up ja bylem na ch1 na metkach i jakos raz mi zwinal ktos drop a tak to wszystko ok, tylko hejtow od zalania jak na kazdym evencie.nie było tak źle jak we dwóch robili.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Super serw w jednym nie polecam client 18kb na sek to przesada

beznazwywm.png
Opublikowano

Stronka off ;/

Po 20 odświeżeniach stronki, załadowało z trudem. Serwer przez samą stronę traci około 30-40% graczy, przez brak możliwości rejestracji, Lub jej utrudnianie. Co jak co ale panowie strona i reje to podstawa :>

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Powiem tak nie wiem narazie nie traci bo 260 osób jutro mają dodawać styl na forum i naprawiać stronę więc bedzię git tak stwierdzili GA.

Opublikowano

Jest online 260 osób a mogło by być dużo więcej gdyby nie stronka. Jakie jest moje zdanie, Jeżeli trzeba dodam argumenty.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Z prezki serwer wydaje mi się świetny, ale stronka za chiny mi się nie ładuje, dajcie link od razu do reje jakbyście mogli.

2mfylg6.png

Opublikowano

Mondego no nie wiem skoro grafik to jest admin to ja jestem H@, a co do czego, wczoraj naprawili kilka żeczy więc skończ pier*** jak nic nie wiesz plebsie to się nie wypowiadaj.

IS

Spoty

Exp.

Dzisiaj pewnie zrobią ze Stroną i Forum, i kilka bugów w grze naprawią,(Lukasz tak mówił) więc nie pisz że nie polecasz jak gówno wiesz co się dzieje.

Z początku strona normalnie działala to kto miał i z kąd wiedzieć że będą takie jaja ?

Opublikowano

wach12 może wytłumaczysz dlaczego tak sądzisz, nie chce nic mówić ale tylko serwer raz był off jak administracja resetowała serwer tyle że błąd wyskoczył i musieli naprawić tak to z ddosu ani razu nie padł, tak więc nie oceniaj smaku dopuki czegoś nie zjesz. Bo tylko reputacje psujesz.

Opublikowano

Ja powiem tak wbiłam 75 i już mi sie odechciało grać tutaj ^^ Czemu?

Po pierwsze jest to niby easy serwer a drop zwykłych kryształów jest żałosny , żeby ulepszyć branse kolce czy hełm na 7+ oO

2 Po 2 exp również jest okropny ....(mają niby poprawić...ehehm) Od startu gracze błagali o troche podwyższenie expa nawet o te 20 % , ich odp " damy w weekend" albo przypominanie co chwile " IS już działa "! " Możecie wchodzić już na strone i IS"

A po 3 i najlepsze serwer odstrasza ze względu na GM-ów ??! Jak widze na czacie jak wchodzą co 5-10 min i piszą "hello" żabcie, itp , o oraz prowadzą na głównym rozmowe miedzy sobą na poziomie 10 - 13 lat to aż mi się rzygać chce ! te ich dziecinne odzywki do graczy ... ^^ Nie jest to ogarnieta Administracja . Takie Moje zdanie .

L7VaIos.jpg

Opublikowano

W DUPE SE WSADZ TEN SERWER, reje nie działa od wczoraj, strony zwykłej nie potraficie dobrze robić, a wy się za serwer bierzecie wy się w plikach gimbusy pogubicie, do dupy serwer, daronian pewnie lodówką eq hackuje.

Opublikowano

A najlepsze jest to że Up Czarnaaa wczoraj grałem prawie cały dzień i ani razu nie widziałem żeby taki tekst się pojawił jednym słowem pierniczysz głupoty bo w głowie ci inny serwer, A po co ma być wyższy exp jak już 150+ proszę Cię easy to nie znaczy 1 dzień i full level. a Up Lemonek nawet nie znasz daroniana tylko widzisz co inni piszą o nim i świecisz, Gdyby się nie znali na plikach to ten serwer by już wisiał, tylko jak narazie ani jednego włamu nie było, może są dobrzy ze strony serwera a nie strony, zmienią hosting dzisiaj i będzie all śmigać hejcie. Nie podoba się wyjazd ;]

Gdybyś Lemonek wiedział 1% o stronach to byś wiedział też żę to nie ich wina tylko hostingu, przydupasie z innego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...