Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer mi się kojarzy z niedawno upadłym serwerem "SafirMT2", czyżby to była jego reaktywacja pod inną nazwa?? Niech ktoś mnie oświeci.

Opublikowano

Serwer bardzo przyjemny, ale mało osób gra (Shinsoo)

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Dzisiaj będę ubiegał się o dostępy do maszyny dedykowanej, abym mógł połączyć się z plikami poprzez odpowiednie programy.

Jeśli wywalczę swoje to zaufajcie mi, lub nie, ale zobaczycie na co stać daroniana jeśli zabrał się do czegoś, a nie tylko reklamował.

Poczekacie, a na pewno nie stracicie... możecie zrezygnować i potem żałować, że nie zostaliście.

Opublikowano

No weź się za ten serwer ,bo na razie wszystko polega na dropieniu ulepszaczy.

Expić się nie da ,bo nowe mapki są takie zlagowane że chyba musiałbym mieć 16gb ramu żeby tam swobodnie poexpić...

Opublikowano

kyosek, zapewne jesteś jedną z dwóch osób, które wczoraj były przekonane o swojej racji wyzywając na wołaczu administrację i resztę graczy. Nie toleruję bydła na serwerze, dlatego jeśli zostałeś np. zbanowany nie musisz się wyżywać, bo to do niczego nie prowadzi. Team jest jak najbardziej w porządku - no może pomijając jedną osobę, która doszła bez mojej wiedzy. Nie patrząc na to, serwer miał naprawdę dobry start bez opóźnień, bugów czy niespodziewanych resetów. Drop na Naszym serwerze jest bardzo "wrażliwy" i przestawienie go w takiej chwili całkowicie zniszczy rozgrywkę. Jedyne co mogę teraz zdziałać to odblokować wylot przedmiotów z nowych Metinów i zlikwidowanie lagów na nowej mapce od 100 lvl. Nic więcej, gdyż sam nie mam dostępu do dedyka, a tak dam tylko odpowiednie pliki głównemu administratorowi. Nie powinieneś mnie tutaj oskarżać o nic, gdyż ja ten serwer reklamuję i w jakiejś części dbam o porządek w grze - trudno dzisiaj to ogarnąć, bo mam komputer na kilka osób. Po prostu problemy. Na koniec chciałbym się Ciebie zapytać jakie to bugi znalazłeś, bo jeśli niski, a raczej odpowiedni drop nazywasz błędem to Twój problem. Camerion nie był tworzony z myślą o zabawie na 5 dni. I tak, wiem, będziesz teraz zmyślał różne bajki, aby odciągnąć graczy, bo Tobie się nie podoba. Przerabiałem to już setki razy, powodzenia!

Jak jutro pewnie będzie już 250 lvl, a nawet 5 dni serwer nie stoi. A max lvl kończy się z gra jak dla mnie. Bo powinno być zrobione, że można wbić lvl i zrobić odpowienie eq na ten lvl, a nie wjebać 250 lvl i potem robić eq.

Opublikowano

ogolem serwerek fajny.wbilem 200lv i podziekowalem.co do serwera jest troszeczke bugow co do klienta,nie ma dropu z metkow,bugniety z deczka exp na mapkach 135+ ogolem mysle ze ogarnia to.ZAPRASZAM NA SERWER.

Opublikowano

Wbilem 206 lv. Serwer super. Potrzeba tylko jednej rzeczy - WIECEJ GRACZY !

GORĄCO ZAPRASZAM.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Ten pojebany drop wszystkich ulepszaczy z bossów niszczy grę, tyle ode mnie jak się to nie poprawi, zawijam interes z Cameriona.

Jeden ulepszacz do wszystkiego, tylko od stopnia ulepszenia zmienia się ilość potrzebnych itemków.

Uczeń
Opublikowano

No dokładnie to dropienie ulepszaczy jest poje**** , do tego cały serwer chodzi na bossy a ich ilość jest za mała na mapkach oraz drop z nich . A o tych 6/7 bonach to nawet nie wspomnę , wybiłem około 80 różnych metków i ani śladu po 6/7 . Serwer ogólnie jest bardzo fajny i przyjemny tylko co do zmiany to ten drop .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Up jakoś nie mam ochoty na 128 lvl biegać z eq +6 bo nie mogę się dopchać w kolejce do bossa.

Najlepsze rozwiązanie, drop ulepszaczy ze wszystkich mobów. Inaczej podziękuje....

Opublikowano

Nie grałem jeszcze, ale po komentarzach widzę, że jak Daro nie zareaguje i nie "podkręci" serwa, to lipa z niego będzie. ; ]

149208901.png

Opublikowano

Mój Nick StepByStep wbiłem 95 Lv i odszedłem z serwera . Ogólnie prezentuje sie dobrze ale tylko prezentuje , Nie spodobało mi sie to ze exp nie jest równoległu z dropem , trzeba roić dropki , poswiecac caly dzien na wiedzmy i nie tylko a i tak dzieci z drop hackiem sa wszędzie.

Opublikowano

Wbiłem 110, serwer dość ciekaw na początku :/ Zrobienie syrka na tym serwie jest to wyzwanie, nawet dla kogoś takiego jak ja. Drop yang itd fajny.

Mi się serwer już nadto znudził, może to dlatego że juz 5lat męcze MT2 i czekam na coś nierealnego :/

Co do broni 75 oraz dropu pereł. borń na 75 to gówno który leży praktycznie na ziemi albo kupisz to za grosze, Perły przesadzone. Zwykła małż to 5kk. Kasa leci dość wolno ale mi to pasuje.

+ miła atmosfera. Po zrobieniu zwyczajnych abs juz nie lecisz na strzała od byle kogo co jest +

- ulepszacze, Bronie 75 bez wartosci, Ulepszenia broni na +7.8.9 oraz PERŁY ! tylę odemnie.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

To dla nowych graczy co mają zamiar zagrać Odemnie..Polecam serwa .

beznazwywm.png
Opublikowano

Staram się jak mogę. Od 3 dni prowadzę konwersację, abym mógł połączyć się z maszyną i naprawić błędy/bugi. Jeśli dziś nie dostanę odpowiedzi to po prostu się pożegnam ze składem.

Co do ulepszaczy... naprawię to wszystko jeśli będę miał możliwość. I nie, nie wpłynie to na rozgrywkę czy inflacje na serwerze, obiecuję.

Teraz wszyscy musimy czekać na decyzję głównego administratora i być dobrej myśli. Dla lepszego Cameriona!

(na forum serwera została stworzona prośba co do mojej osoby, możecie przeczytać)

@DOWN: nie mówię o drastycznej zmianie o 15%, zaufaj mi. Trzeba dodać drop do nowych metinów i edytować go z bossów.

Opublikowano

Jak zmienicie drop ulepszaczy to macie - 50% graczy na serwerze , bo ktoś kto jest normalny woli tak jak jest teraz czyli powoli ogarnia sobie eq i przez to camerion nie jest serwerem na max tydzień ! Ja osobiście podziękuję jeśli ulepszacze zaczną lecieć jak pojebane bo nie na tym to polega !

Opublikowano

Dokładnie , nic nie zmieniajcie , serwer jest idealny . Już jest za łatwo nawet jak na easy , a co dopiero jak zwiększycie ten drop .

Innych bugów jako tako nie ma które utrudniały by grę więc po co grzebać jak jest ok !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...