Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie nie wiem raz dziala raz nie może ktoś ddosuje, bo serwera nie potrafią zgasić.

104 osoby online jeszcze licznik nie z wszystkiego ludzi ściaga to może popołudniami z 300 będzie oby jak najszybciej naprawili IS i te bugi co Łukasz pisał.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Polecam serw. co prawda po 120lv + bez pd cieżko ale da się i zapraszam !

beznazwywm.png
Opublikowano

Nie wierzę... nie wierzę.

"Nie polecam serwera, bo zobaczyłem, że maksymalnym levelem jest 230."

"Nie polecam ze względu na prezentację."

Ogarnijcie się trochę. Nie wiem po co, do cholery nie wiem, po co znów w to się mieszałem.

Poprzednio powiedziałem, że odpuszczam, że już nie robię z nikim żadnego serwera i biorę się za reputację gdzie indziej.

Miałem nadzieję, że będzie lepiej niż zawsze. Że chociaż 10 osób napisze: "spoko serwer, fajnie się gra." I co?

Jak na razie wypowiadają się hejterzy, którzy wbili na serwer (lub nawet nie!), osiągnęli 90 lvl i już krzyczą jaki nie wypał.

Masz jakiś problem albo bug? OK! Możesz go zatrzymać, a możesz się nim z nami podzielić - w obu przypadkach dostaniesz nagrodę.

W przypadku pierwszym - bana, a drugim - fajne przedmioty.

Ja się staram tylko dla Was. Uwierzcie, że gdybym miał dostępy do strony czy forum, ona dawno by już działała, ale nic nie poradzę.

Jestem od reklamy i pomocy technicznej przy maszynie. I możecie mnie jechać: "hehe, daro pro haker, a nawet strony nie umie zabezpieczyć."

No dalej! Pisać to... mam na to wylane, bo nic nie robiłem na stronie, tylko przy serwie i jakoś serwer do teraz nie został jeszcze, ani wyłączony, ani zpingowany, ani ddosowany.

Dalej nawijać? Dobra. Jak chcecie i Wam bardzo przeszkadza, że daronian jest w teamie i przez to nie zagracie to powiedzcie mi to.

Zaufajcie, że nie będę miał wtedy większych problemów i po prostu odejdę ze składu, dla dobra Cameriona. To zależy od graczy.

Mówisz, że serwer na gotowcach Safira, a skąd wiesz czy to nie my je stworzyliśmy, a potem Safir ściągnął mnie do ekipy? SKĄD WIESZ?!

Pamiętasz ile na Safirku było bugów? Na otwarciu mogłeś mieć 10000 kkkk yang, na zamknięciu jeszcze więcej, ale wiedzieli o tym nieliczni.

A tutaj? Może malutkie błędy na starcie, jak u każdego. Jednak my się nie poddamy i będziemy walczyć do końca, aby ludzie zostali.

Teraz będziecie się żegnać, ale jak po kilku tygodniach zobaczycie, że licznik online gwałtownie wzrasta to będziecie płakać, że nie zostaliście i nie dorobiliście się majątku.

Pjona.

Opublikowano

90lvl i płaczą? Kurwa, człowieku - kto płacze? Poza tym 90 to nie taki mały lvl i coś powinno się już dziać..

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Jakie kurwa skrypty człowieku, questy z mpc (skile P itp)

itemki,mapy,mooby,respy może każdy głupi dodać to jest kilka min roboty.

Co to jest dodać zbroje? rozpakować root,locale,pc,i tyle.

System ulepszeń? 10min roboty

Misje polowania,biolog? wszystko z mpc,epvp to o czym my tu rozmawiamy.

Pokaż mi jakiegoś questa który macie i nie ma go na mpc

Wymiar władców ? wszystko od matusza co udostępnił na mpc

Pokaż mi skrypt który jest od bambusa

bd bambusek na ts to się go zapytam .

Nie kręć wała że bambus ma coś wspólnego z tym syfem,takie bajki to możesz opowiadać ale na podwórku "funflom" z piaskownicy.

@Top

Nie wbije same gotowce z mpc,epvp

mało questów.

Całe oskryptowanie strony jest od Bambu3ka, hejtuj dalej, może kiedyś Ci się uda.

Narzekaliście że nie serwerów easy, a kiedy wyszedł to wam nie pasuje!

Opublikowano

Jest Jakis Lunchera ?? jak tak to prosze o linka

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

ja juz mam 127 lvl i nie placze bardzo fajny privek pd'ki dropia jak szalone perelki to smao eq tez itp. Zapraszam all

Przygoda z metinem

Metin2.PL 85/65 ~ sura wP/smok

Metin2.sg 49/56 ~ Bodziak/smok

csyt2 ~ 102 ninja

~newlongju ~ 67(nudaa)

DragonMT2 ~ 250/250/250 ~ninja/bodziak/smok

PandoraMT2 205 ~ smok

EliteMT2 ~ `178 ~ Woj body

CavalosMT2 ~250,250,250,250,250 ~ Smok/healer/body/archer/BM

Opublikowano

z metkow -,-

Przygoda z metinem

Metin2.PL 85/65 ~ sura wP/smok

Metin2.sg 49/56 ~ Bodziak/smok

csyt2 ~ 102 ninja

~newlongju ~ 67(nudaa)

DragonMT2 ~ 250/250/250 ~ninja/bodziak/smok

PandoraMT2 205 ~ smok

EliteMT2 ~ `178 ~ Woj body

CavalosMT2 ~250,250,250,250,250 ~ Smok/healer/body/archer/BM

Opublikowano

Nie wierzę... nie wierzę.

"Nie polecam serwera, bo zobaczyłem, że maksymalnym levelem jest 230."

"Nie polecam ze względu na prezentację."

Ogarnijcie się trochę. Nie wiem po co, do cholery nie wiem, po co znów w to się mieszałem.

Poprzednio powiedziałem, że odpuszczam, że już nie robię z nikim żadnego serwera i biorę się za reputację gdzie indziej.

Miałem nadzieję, że będzie lepiej niż zawsze. Że chociaż 10 osób napisze: "spoko serwer, fajnie się gra." I co?

Jak na razie wypowiadają się hejterzy, którzy wbili na serwer (lub nawet nie!), osiągnęli 90 lvl i już krzyczą jaki nie wypał.

Masz jakiś problem albo bug? OK! Możesz go zatrzymać, a możesz się nim z nami podzielić - w obu przypadkach dostaniesz nagrodę.

W przypadku pierwszym - bana, a drugim - fajne przedmioty.

Ja się staram tylko dla Was. Uwierzcie, że gdybym miał dostępy do strony czy forum, ona dawno by już działała, ale nic nie poradzę.

Jestem od reklamy i pomocy technicznej przy maszynie. I możecie mnie jechać: "hehe, daro pro haker, a nawet strony nie umie zabezpieczyć."

No dalej! Pisać to... mam na to wylane, bo nic nie robiłem na stronie, tylko przy serwie i jakoś serwer do teraz nie został jeszcze, ani wyłączony, ani zpingowany, ani ddosowany.

Dalej nawijać? Dobra. Jak chcecie i Wam bardzo przeszkadza, że daronian jest w teamie i przez to nie zagracie to powiedzcie mi to.

Zaufajcie, że nie będę miał wtedy większych problemów i po prostu odejdę ze składu, dla dobra Cameriona. To zależy od graczy.

Mówisz, że serwer na gotowcach Safira, a skąd wiesz czy to nie my je stworzyliśmy, a potem Safir ściągnął mnie do ekipy? SKĄD WIESZ?!

Pamiętasz ile na Safirku było bugów? Na otwarciu mogłeś mieć 10000 kkkk yang, na zamknięciu jeszcze więcej, ale wiedzieli o tym nieliczni.

A tutaj? Może malutkie błędy na starcie, jak u każdego. Jednak my się nie poddamy i będziemy walczyć do końca, aby ludzie zostali.

Teraz będziecie się żegnać, ale jak po kilku tygodniach zobaczycie, że licznik online gwałtownie wzrasta to będziecie płakać, że nie zostaliście i nie dorobiliście się majątku.

Pjona.

Tak samo pisałeś na Safirze i co?

Padł,oraz miał niską ilość graczy.

Serwer niedopracowany,zrobiony z gotowców.

Greetings.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Błąd CRC przy wypakowywaniu ... Jak to naprawić, żeby Client działał?

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Pomoże ktoś przy tym Cliencie ? PObierałm go całą noc z prędkością 25-30kb/s i teraz jeszcze ten błąd przy rozpakowywaniu.

Wygląa to tak, iż w trakcie tego wypakowywania wyskakuję jakiś tam błąd CRC, i potem jak dam Zamknij, to w folderze Camerion nie ma ani folderu pack, ani kilku plików bez których nie mogę uruchomić tego pliku camerion.exe. Np. python22.dll, czy inner.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Serwer narazie moze byc troche malo graczy ale mysle ze w weekend przyjdzie wieciej .. lagow nie ma nie jest najgorzej wkurwia mnie tylko to ze od startu serwera siedzie na ts-a serwerowym z bugiem i z pytaniami i administracja ma wyjebane .....

PIS JOL

Edit: zmieniam zdanie o tym syfie .. administracja wgl nie ogarnia top 1 jedzie na ninja hacku zglosilem .. administracja ma wyjebane bo po co sie przejmowac ...

Serwer to syf nie polecam tam grac ..

Opublikowano

Niektórzy nadużywają słowa hejter.

Każdy ma prawo do wypowiedzenia się na każdy dowolny temat. Komentarz może być pozytywny lub negatywny.

To że ktoś wypowiedział się negatywnie na pewne sprawy nie znaczy że jest hejterem a po prostu wyraża swoje zdanie.

daronian trochę samokrytyki, nic ani nikt nie jest doskonałe i krytykę przyjmuj na klatę a nie jak cipa z płaczem że kolejnej osobie coś się nie podoba na tym serwerze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...