Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze i fajny ale wirusy w cliencie co od razu mnie odrzuciło.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

boski idź sobie na twojego pieprzonego erurisa który jest beznadziejny i wyrywaj każdą panięke z neta

apa3s.jpg

Opublikowano

ten dzisiejszy event to jakiś żart ? miało być na ch1-ch3, kanały ciągle padały gm zrzucił metki i nagle każdego przeniosło do dt...? nie wiem o co z tym chodziło, no ale niech administracja to ogarnie na następny raz.

bo event był organizowany tak zajebiście, że administracja nie myśli i wezwała metki twardości z dt zamiast tych z pustyni ..

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

zrobi ktos launchera ,bo te z prezki zwalone ;[

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Na serwerze gra się całkiem przyjemnie. Jednak fakt, iż większość czasu trzeba spędzić na dropku (aby mieć dosyć dobre eq), trochę zniechęca.

Jednak serwer i tak polecam.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Szkoda ze czeba robic dropa do v2 i dropic kase,ulepszacze bo tak to malo kasy leci i nie zrobimy sobe porzadnego eq

Nie Mam Sygny. Po co mi :)

Jak dasz takie fajne + to ja sie odwdziencze

Opublikowano

Serwer fajny, chodź brakuje nowych tekstur, i questy nie są w pełni spolszczone. Do tego jeszcze questy niby proste a jednak nie do końca bo zabicie tych bosów jest dość trudne. Brakuje tutaj jakich ulepszaczy można znaleźć. W grze fajnie się gra, fajnie się ekspi, tylko itemki są trochę drogie tutaj przede wszystkim perły, no i trochę nie fajne jest to, że na bronie 65, stalkę, biżuterie potrzeba ulepszaczy i to nie tanich ulepszaczy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...