Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kukoshi ja nie szukam zaczepki ani nie chcę wprowadzać Patosu. Moje doświadczenie jest spore w privach widziałem wiele i dlatego się zdenerwowałem z tego powodu że zamiast pokazać mi 'nowe oryginalne sety' pokazują mi jakieś które widziałem :)

Opublikowano

Mati Zapewniam cie przyjacielu że pokażą je nam wszystkim gdy nadejdzie czas

Jarinho93 co do daty startu to czytaj wypowiedzi lukasz:D

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

Szczerze to nie wiem po co jest ten fanpage na facebooku skoro nie ma żadnych info na nim odnośnie prac,strony i innych ciekawostek a lopescio chyba pisał ( nie dam sobie głowy uciać że na 100% tak mi się wydaje) że wszelkie nowości itp będzie podawał na facebooku.

Opublikowano

owszem ale jego net zwyciężył nad nim

Przepraszam Was bardzo, ale nie dam rady dziś wrzucić zdjęć tych setów. Net mi umiera ;)

Ale wynagrodzę to Wam ;)

Ale możliwe że Administracja poda nam szczegóły wkrótce gdy uzna to za stosowne.

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

,,Expectans Crescite opus remuneranda contemptui et odio largitur''

,,Czekanie na owocną pracę jest wynagradzana a pogarda nienawiścią obdarzana''

( ^ _ ^ )

Opublikowano

No, no już zbliża się koniec miesiąca i jak kolega napisał Up i x2 Up to Warto czekać a zostaniesz wynagrodzony.

Opublikowano

to dobrze że już niedługo koniec prac i początek gry :) . Bo kompletnie nie mam co robic na kompie siedze tylko przednim i nie mam pomysłu co porobic ;p;p :D

Opublikowano

tak jak mówiłem wstawię ss, niestety tylko loga i tła pod nie(header)

55ff75f07742e151380f68c9b0722bf646.112.105.127header.png

55ff75f07742e151380f68c9b0722bf646.112.105.127logo.png

dziękujemy za pomoc użytkownikowi demaciek696 :)

Pozdrawiam

Lukasz:D/Axen

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

DonOmar to postaraj się być cierpliwym bo właśnie na stronie są wprowadzane poprawki także już niebawem prawdopodobny start

Opublikowano
A strona? Podacie dopiero gdy serwer ruszy? Czy jeden lub 2 dni wcześniej aby zapoznać się z informacjami na niej zawartymi? :P

Stronę podamy prawdopodobnie gdy będzie start serwera.

Co lopesico ma jeszcze do zrobienia na serwerze ?

drop, item mall oraz jakieś poprawki :)

Jak macie więcej pytań to piszcie odpowiem na wszystkie (związane ze serwerem)

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

lukasz:D

W jakim terminie zamierzacie rozpatrzać "Tickety" bo nie chcę czekać miesiacami na zrobienie dwóch rzeczy, z Shaiyi Haven zrezygnowałem ponieważ GM'i olewali tickety graczy, czy może też macie wszystko już na stronie że wszystko będzie odbywało się automatycznie nie będzie się musiało czekać n GM'a.

Opublikowano

Jak macie więcej pytań to piszcie odpowiem na wszystkie (związane ze serwerem)

Czy serwer będzie miał "darmowe" postacie UM, jak to w ogóle będzie wyglądać z nimi, kwestia conti itd...? Czy będą boosty dropa, expa czy będzie to standardowy jak na PL'u i boosty okazyjne?

Opublikowano

Czy serwer będzie miał "darmowe" postacie UM, jak to w ogóle będzie wyglądać z nimi, kwestia conti itd...? Czy będą boosty dropa, expa czy będzie to standardowy jak na PL'u i boosty okazyjne?

Ten serwer nie będzie jak pl'ka. Jeżeli conti nie będzie darmowe nikt nie będzie tam grał, proste. Boost'y będą zbędne, gdyż, ponieważ, dlatego że expienie postaci do maksymalnego poziomu jakim jest 70 nie będzie zajmował kilku miesięcy lub tygodni przy "noł-lajfieniu" jak jest na polskim serwerze. A jeśli się mylę to tworzenie tego serwera nie miało jakiegokolwiek sensu, gdyż, ponieważ, dlatego że nikt nie będzie na nim grał. To tyle z mojej strony na chwilę obecną.

Pozdrawiam

PompaZasysacz/BycMoze

6504.jpg
Opublikowano

Ten serwer nie będzie jak pl'ka. Jeżeli conti nie będzie darmowe nikt nie będzie tam grał, proste. Boost'y będą zbędne, gdyż, ponieważ, dlatego że expienie postaci do maksymalnego poziomu jakim jest 70 nie będzie zajmował kilku miesięcy lub tygodni przy "noł-lajfieniu" jak jest na polskim serwerze. A jeśli się mylę to tworzenie tego serwera nie miało jakiegokolwiek sensu, gdyż, ponieważ, dlatego że nikt nie będzie na nim grał. To tyle z mojej strony na chwilę obecną.

Pozdrawiam

PompaZasysacz/BycMoze

To zależy, racja może też tak być że serwer padnie/ nie będzie nikt na nim grał po tygodniu lub po jakimś tam czasie, może też tak być że serwer będzie kwitł i będzie to najlepszy prywatny serwer to wszystko będzie ZALEŻEĆ od Administracji tegoż serwera, życzę aby serwer z czasem stawał się coraz lepszy i gra sprawiała na nim przyjemność. Czekam na WIELKI START! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...