Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam pretensji chcecie to reklamujcie ja tylko wyraziłem swoje zdanie.

I lopescio nie ocenia się książki po okładce.

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer powstanie na bank, choćby lopescio miał pracować dzień i noc :)

Jeśli chodzi o kasę na start sam dokładam sporą sumkę, więc nawet gdyby miał on "kryzys finansowy" to spokojnie ja mogę zasponsorować serwer.

I proszę was nie kłóćcie się, to nie miejsce do tego.

#EDIT Piszcie w jakiej frakcji zamierzacie grać (Sojusz Światła czy Unia Furii)

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

No ba pewnie że sojusz światła :) Na PL'ce grałem lajciakiem na privie też obecnie gram lajciakiem nie wyobrażam się jako dark :P Oczywiście klasa wojownik ewentualnie defender :)

Opublikowano

Zapomniałem napisać gdzie ja będę grał :)

Dark side !!!!!

Będę wam tak truł dupę eventami że nie będziecie mieli czasu na nic innego :P

Lighty nie martwcie się wy też będziecie mieli dużoooo eventów :)

#EDIT:

Oczywiście żartuje z tym że nie będziecie mieli czasu na nic innego. Gra straciła by wtedy sens i graczy. Będzie na pewno dużo eventów ale nie aż tyle by to zniszczyło grę.

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Dark!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to potęga, barbarzyńcą będę grał na 100 % :)

Wow 9 użytkowników naraz przegląda ten post :))))

Opublikowano

Ja będę grał w darkach :) a i 1 uwaga staraj się utrzymać równowagę między siłami żeby było ciut po równo graczy :)

Na pewno zachowana będzie równowaga ;)

Jeśli jedna strona będzie miała zbyt dużo graczy, albo zamkniemy do niej dostęp, albo przeniesiemy graczy ;)

Opublikowano

apeapeape, na pewno będzie darmowe po to są privy chyba i na pewno będize można oddawać dotacje na utrzymanie serwera :) ale to nieobowiązkowe będzie (tak na większości serwerów jest)

Opublikowano

Ale mam nadzieje tylko że nie będziecie zarabiać na serwer na runach i potkach zwiększających staty ( jak one się nazywały nie pamiętam) tylko na jakiś drobiazgach które aż tak bardzo na pvp nie wplyną :) bo serwer stanie sie kolejnym serwerem dla bogaczy jak PL.

PS zaspamiłem już 2 fora tym że exonia powoli powstaje :D

Opublikowano

@Lopescio, @lukasz:D

Gdybyście potrzebowali pomocy przy stronie internetowej to dajcie znać z chęcią pomogę. Na tworzeniu serwera niestety się nie znam, ale na stronach jak najbardziej (html/php/js).

Pozdrawiam

Sygna.jpg
Opublikowano

Jeśli chodzi o item mall, to postaram się ustawić go tak, aby w znaczącym stopniu nie wpływał na grę.

No bo wiadomo, ja z czegoś serwer utrzymać muszę ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o item mall, to postaram się ustawić go tak, aby w znaczącym stopniu nie wpływał na grę.

No bo wiadomo, ja z czegoś serwer utrzymać muszę ;)

Oby :) bo nie chciałbym grać na serwerze gdzie będa latać tacy full ubrani w rzeczy z IS i nie do pokonania .

Ale wiadomo że serwer musi sie na czymś utrzymywać i jakieś pierdołki musza być w IS to jest normalne :)

PS nadal czekam z niecierpliwością!! :>

Opublikowano

No, no :D Pierwszy polski serwer :D Jak powstanie wbiję na 100% i tak raz na miesiąc będę mógł wspomóc serwer sms`em :D To pozostało tylko czekać i życzyć powodzenia twórcy!

Opublikowano

Oby :) bo nie chciałbym grać na serwerze gdzie będa latać tacy full ubrani w rzeczy z IS i nie do pokonania .

Ale wiadomo że serwer musi sie na czymś utrzymywać i jakieś pierdołki musza być w IS to jest normalne :)

PS nadal czekam z niecierpliwością!! :>

Nawet jeżeli będą w fuul IS to nie ma takiego czegoś jak nie pokonany każdego można pokonać tylko trzeba mieć głowe i myśleć po prostu trzeba potrafić grać z tym co się ma . IS dał bym tylko EQ , ale każda cześć EQ po 1 szt i będzie dobrze , ale oczywiście żeby była też szansa dropu w grze anie jak nie niektórych serwerach zagranicznych robią pro EQ w IT a w grze dropu Zero te EQ ma być tylko da leniwych i dla tych co lubią kasą wydawać :)

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...