Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kobi55 chcesz możemy się na pw umówić na ts3 , to powiesz (dosłownie) parę nie miłych słów , bo widać że Twój wiek nie przekracza 15 (max) lat , po drugie na mojego kolegę nie awansowałeś więc po co tak piszesz :O

Skąd wiesz , że nie pogram napiszesz do moderatora , żeby IP podał moje zbanujesz od razu <haha>

||

Pompa .. właśnie widać jak serwer daleko zajdzie ... autor nie umie opanować sytuacji , a kto go zdenerwuje to ban :O

Panowie ja pisze co chcę nie obchodzi mnie wasze zdanie , a Ciebie Kobi zapraszam na pw po kanał na TS3

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@demaciek, nie mam ochoty się z Tobą kłócić, napisałem co sądzę i na tym koniec ;-)

Zastosuję zasadę:

"Nie kłóć się z głupim, bo stojący obok może nie zauważyć różnicy"

Pozdrawiam i życzę powodzenia Lopescio;)

Sygna.jpg
Opublikowano

Honorowe posunięcie z Twojej strony na pw dostałem wiadomość , że nie chcesz uczestniczyć w rozmowie na TS , a tutaj stosujesz niby zasadę , a dla mnie bardziej obelgę ? Zastanów się -.- (Z mojej strony koniec dziękuje :D)

Opublikowano
Nie mam ochoty na zabawe;) Szkoda mi tracić na Ciebie czas.

Taką wiadomość kolega ode mnie otrzymał, gdyby ktoś był ciekaw;)

Jak już wcześniej napisałem, nie będę tracił czasu na nic nie warte spory, dlatego też zostawiam ostatni post bez komentarza ;-)

Dodam jeszcze, że kolega @UP ma racje:)

Pozdrawiam

Sygna.jpg
Opublikowano

Nie zwracajcie uwagi na ludzi mądrych inaczej bo nie warto. Jak najbardziej popieram kolegów wyżej bo jak tu nie napisać czegoś jak taki wkur.. tzn. denerwujący koleś sie wtrynala i myśli że jest fajny

ps. dodam jeszcze że przez takich ludzi lopescio traci czas i spowalnia się praca nad serwerem

Opublikowano

Tak w ogóle miałem nie pisać ale patrze co raz nowi spinacze dodają swoje posty więc pisze ponownie "Dawajcie na pieprzonego TS3 sobie porozmawiamy"

Nie chcecie to się nie wypowiadajcie o mnie , takie teksty co wy piszecie to były zabawne ale w piaskownicy kilkanaście lat temu . Ja pisze co pisze , ale niektórzy panowie @UP nie wiedzą co to jest trzymanie rozmowy na poziomie (twierdze to przez wasze obelgi)

Opublikowano

Nie rozumiem po cholere taki pojazd za demackiem poszedł nic nadzwyczajnego nie napisał żeby napier*alać całą strone na niego.Izzy goście bo sami pokazujecie swój poziom pisząc w kółko to samo w dodatku jeden popiera drugiego , no normalnie przedszkole. Przecież to forum wyraził swoją opinie i ma do tego prawo.

Opublikowano

@Up

Tak, dedyk będzie miał dobre parametry. Z pewnością nie padnie :)

@Top

Prace nad serwerem wznowione.

Szybko załatwiłem problem z kartą :)

Opublikowano

Prace nad serwerem idą pełną parą. Lopescio pracuje nad serwerem całe dnie i tak długo to trwa gdyż nie chcę wam wciskać kitu :).

Odpowiem wam na wasze pytania

Czy będzie odblokowany UM ?

raczej tak

Kiedy będą beta testy ?

dokładnie nieokreślone ale tak gdzieś w drugiej połowie wakacji

Jakie dedyk będzie miał parametry?

takie że uciągnie powyżej 500 osób

Jakie będą dodatki?

będzie autopatcher
możliwe że będą nowe skille/questy
nowi npc
zostaną usunięte bugi
nowe rangi pvp
zmieniony drop itemów

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

A jest jakiś sposób na usunięcie questów? Jednak to trochę czasami przeszkadza jak na mapie widnieje sporo tych żółtych kropek.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo wystarczy wyczyscic folder z questami, ale po co?

Lepiej byloby dac ciekawe nagrody za questy tak, zeby oplacalo się je robic. No i może usunąć tylko te nisko-lvlowe.

Pozdrawiam

kobi55

Sygna.jpg
Opublikowano

Nie rozumiem języka niemieckiego :P Jedynie co wchodzi w grę Polski i Angielski , aa dobra przetłumaczyłem translatorem nie jest zbyt dokładnie ale wiem o co chodzi :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...