Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer się utrzyma bo ludzie z PL czekają na taki prywatny serwer który też będzie PL . Wiele osób ma dosc globala i napewno będzie tu grac.

Mam jeszcze pytanie czy będzie zwiększony exp ? Ja bym chciał ale nie mocno jak na innych że o 500% tylko np. o 50% bądź ostatecznie o 100% bo jak by było więcej to gra miała by zero sensu :P

CZEKAM NA START !!! :rolleyes:

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer się utrzyma bo ludzie z PL czekają na taki prywatny serwer który też będzie PL . Wiele osób ma dosc globala i napewno będzie tu grac.

Mam jeszcze pytanie czy będzie zwiększony exp ? Ja bym chciał ale nie mocno jak na innych że o 500% tylko np. o 50% bądź ostatecznie o 100% bo jak by było więcej to gra miała by zero sensu :P

Też wolał bym serwer "HARD" tak zwany ....

Zacząć przygodę od nowa i nie martwiąc się czy będę miał kasę na kolejny miesiąc na conti :)

Też wolał bym serwer "HARD" tak zwany ....

Zacząć przygodę od nowa i nie martwiąc się czy będę miał kasę na kolejny miesiąc na conti :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ja osobiście wolałbym , żeby wysoki level wbić w miere łatwo ( ale nie za łatwo ) bo po co przesiadywać całe dnie na expieniu i "noł lajfić" ;]

Exp też musi byc trzeba sobie trochę trudu zadac bo gra to nie tylko PVP
Opublikowano

Exp też musi byc trzeba sobie trochę trudu zadac bo gra to nie tylko PVP

No tak exp musi być, ale żeby nie było za trudno i wysoki lvl byłby kwestią kilkudzieseciu dni lub kilku tygodni , ale nieprzesiadywać miesiącami nad samym expem ;]

Opublikowano

Nadal co do startu nic nie wiadomo .

Szkoda bo można by było już betę puścić a tak na serio chciał bym zobaczyć jak to wygląda czy naprawdę będzie to serwer godny uwagi czy tylko sploszczone "gówno" .

Jestem pełen obaw czy wystartuje czy coś pójdzie żle , albo że okaże się klapom miejmy nadzieje że będzie to serwer naszych snów .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nadal co do startu nic nie wiadomo .

Szkoda bo można by było już betę puścić a tak na serio chciał bym zobaczyć jak to wygląda czy naprawdę będzie to serwer godny uwagi czy tylko sploszczone "gówno" .

Jestem pełen obaw czy wystartuje czy coś pójdzie żle , albo że okaże się klapom miejmy nadzieje że będzie to serwer naszych snów .

Z tego co widziałem mogę śmiało powiedzieć, że będzie to serwer godny uwagi. Poczekajmy cierpliwie do końca sierpnia tak jak to było mówione. To już tylko kilka dni;))

Sygna.jpg
Opublikowano

Powtarzam datę prawdopodobnego startu servera dla tych co nie czytają z uwagą

a jest to 26-30 sierpień oczywiście jeśli wszytko pójdzie dobrze to server będzie na czas jeśli nie to poinformuje was o tym lukasz:D z pewnością

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko serwerowi, na którym exp leci jak krew z nosa jeżeli któraś z osób popierających w stu procentach taki oto serwer wyexpi mi kilka postaci, a mianowicie:

Btanka - Pod pvp, aby zabić czasami nudę, oczywiście Lv70

Warka - Aby ułatwić farmienie lapisów itp, itd jak btank Lv70.

Recowego tanka - Lubię po spamować priestów na pvp a zmienianie eq z battle na rec trwa za długo. Oczywiści Lv70.

Recowego Orc'a - Pod bossy, głównie ich resetowanie, Lv70.

Dex/Rec Assasina - Lubię czasami pobawić się buildami, oczywiście Lv70.

Kilka Hunterów na GRB a dokładnie poproszę ich 12, oczywiście też Lv70.

Przejdźmy do pvp 20-30:

Podstawą jest Warek, który będzie ściągał hunterów pod Deadly Strike'a

Ewentualnie mogę zrobić recowego orc'a na eventy.

Ostatecznie można zrobić jeszcze rec'owego tanka.

1-15 już się pomęczę i sam wyexpie.

Pamiętajcie, że nie proszę o wiele to tylko wyexpienie kilku postaci. Oczywiście wszystkie pojedynczo, gdyż, ponieważ, dlatego że gram uczciwie i nie używam programu Sandboxie. Pozostawiam dla siebie zrobienie im eq, co nie będzie trwało krótko i nie będzie łatwe.

Pozdrawiam

PompaZasysacz/BycMoze

6504.jpg
Opublikowano

Navi pompa może jest dziwny ale on oferuje pomoc za pomoc przynajmniej tak to rozumie wiec jak chcesz to możesz mu pomoc

Microbec za taka stawkę to u mnie miałbyś konto z kilkoma postaciami max lvl i jakieś porządne eq

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

Mój post miał charakter ironiczny. Jego celem było wyśmianie pomysłu z serwerem na którym "exp leci jak krew z nosa". Chciałem wam pokazać jak ogromny błąd popełnicie prosząc o serwer z małą ratą doświadczenia. Jak dla mnie całodniowe expienie postaci jest na prawdę nudne i liczę na to, że przekonałem choć kilku z Was do mojego twierdzenia. Jeśli jednak nie wyszło to życzę powodzenia w grze, oczywiście beze mnie.

Pozdrawiam

PompaZasysacz/BycMoze

6504.jpg
Opublikowano

Ironia ale jeśli by tak było to dobrze cie zrozumiałem?

Raczej server będzie nie za trudny i nie za łatwy choć to zależy od administracji

Opublikowano

Mój post miał charakter ironiczny. Jego celem było wyśmianie pomysłu z serwerem na którym "exp leci jak krew z nosa". Chciałem wam pokazać jak ogromny błąd popełnicie prosząc o serwer z małą ratą doświadczenia. Jak dla mnie całodniowe expienie postaci jest na prawdę nudne i liczę na to, że przekonałem choć kilku z Was do mojego twierdzenia. Jeśli jednak nie wyszło to życzę powodzenia w grze, oczywiście beze mnie.

Pozdrawiam

PompaZasysacz/BycMoze

Pamiętaj że nie tylko Ty będziesz grał na tym serverze. Nie każdy nastawia się na pvp a może wręcz przeciwnie poznaje grę tylko od strony expa ? Jakby każdy miał postać na każdego to w moim mniemaniu pvp było by nudne to samo się tyczy dropa/expa wtedy nie działa charakterystyczna dla shaiy "gra w grupie". Sam dostęp do dobrych itemków ułatwi expa znacząco i 100% rata myślę że by wystarczyła.

Opublikowano

Pamiętaj że nie tylko Ty będziesz grał na tym serverze. Nie każdy nastawia się na pvp a może wręcz przeciwnie poznaje grę tylko od strony expa ? Jakby każdy miał postać na każdego to w moim mniemaniu pvp było by nudne to samo się tyczy dropa/expa wtedy nie działa charakterystyczna dla shaiy "gra w grupie". Sam dostęp do dobrych itemków ułatwi expa znacząco i 100% rata myślę że by wystarczyła.

Jeżeli chcę poznawać grę tylko od strony expa oznacza to, że czas powrócić do serwera globalnego. Nie napisałem o każdej postaci, zapomniałem o recowym hunterze pod tankowanie CTI zwykłym Assasinie, o paganie oraz o dex/luc'owym hunterze. Jeżeli miałbym dropić w grupie to dostałbym szału, bo wydawałoby mi się, że osoba, która mi "pomaga" robi mniej ode mnie i jest "plisss boy". Zamilknę na temat raty 100%.

6504.jpg
Opublikowano

100% góra 150% więcej niż na globalu wystarczy bo jak by było 500% albo 1000% ;d to tylko pvp i to zajeb... nudne i potem znowu PvP i znowu PvP i tak dalej PvP ehh

100% góra 150% więcej niż na globalu wystarczy bo jak by było 500% albo 1000% ;d to tylko pvp i to zajeb... nudne i potem znowu PvP i znowu PvP i tak dalej PvP ehh

Opublikowano

Ja popieram PompeZasysacza , pirv jest po to by sie na nim bawić ale nie tracić wieczności na exp, pozatym ja osobiscie nie lubie grać w grupie bo czesto sie rozsypuje i jest wiecej uzupełania grupy niż samego expa, chciałbym wbic wysoki lvl na najtrudniejszym poziomie w niedługim czasie i przy normalnej grze ( chodzi mi o to ze nie bede grał nałogowo ) przeciez pozyskiwanie eq tez zajmuje troche czasu ;)

Opublikowano

Microbec to zależy od administracji ile dadzą expa ale nasz każda sugestia się liczy pamiętaj że server jest dla nas a nie dla administracji ona nam tylko umila czas w grze i stara się aby server był dobrze wspominany przez graczy ponieważ my jesteśmy dla nich największą atrakcją

@Up ja także jestem za tym co mówi pompazasysacz

Opublikowano

Lukasz:D napisał że będziemy glosowac o expa i to dobre bo każdy napisze ile chce zwiekszyc expa i będzie git przecież mamy demokracje ;p;p :)

Czekam na start serwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...