Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mamy 42 like na facebooku !!!

http://www.facebook.com/pages/Exonia/347043922036740

niedługo Lopescio pokaże wam nowy set jaki będzie na serwerze:)

Jupijajieeej :D ale nie sam wygląd na postaci :D staty itp itemków też ^^

Opublikowano

Wierzchowców nie zrobię :( program do otworzenia formatu .3dc i .3do jest "trochę" drogi.

Może jak uzbieramy dość kasy to się kupi.

Alę nie martwcie się będą inne nowości :)

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

:( szkoda że nie będzie nowych wierzchowców ale mam nadzieję że zaskoczycie nas czymś innym :)

ps. pogoń tam lopescia z tym setem :):D :P bo chce zobaczyc :P

Opublikowano

Ja i moja dziewczyna na bank będziemy grali :D czekamy z niecierpliwością. Zastanawia nas tylko czy serwer będzie miał "darmowe" postacie UM, jak to w ogóle będzie wyglądać z nimi, kwestia conti itd...? Czy będą boosty dropa, expa czy będzie to standardowy jak na PL'u i boosty okazyjne?

Ja będę grał najprawdopodobniej grał na light'ach łucznikiem, ewentualnie woj lub tank (bo znam ogólnie mapy)

A moja dziewczyna też łucznikiem, ewentualnie magiem.

Czekamy z niecierpliwością na odpowiedź :)

I oczywiście na serwer :)

Opublikowano

Przepraszam Was bardzo, ale nie dam rady dziś wrzucić zdjęć tych setów. Net mi umiera ;)

Ale wynagrodzę to Wam ;)

W takim razie czekamy ;-)

Sygna.jpg
Opublikowano

Możliwe że za tydzień

lopescio przeprasza was że nie pisze i nie wstawił ss. Powodem tego jest ban na mpcforum oraz problemy z wysyłaniem.

Ale nie martwcie się pokaże wam inne sety(nie nasze) które będą na serwerze

Zabójca

534234.png

42142134.png

Łucznik

5345345.png

54353454.png

ss by elitepvpers.com

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Co z tego, że sety są też na innym serwerze? Nie znajdziecie żadnego serwera, który miałby wszystkie sety swoje, autorskie. Jeżeli chcecie mieć taki serwer to brać dupe w troki i robić samemu zamiast cały czas narzekać.

Według mnie najważniejsza na serwerze jest atmosfera i aktywność administracji, jeżeli te 2 punkty byłyby spełnione to ja mógłbym grać nawet bez nowych setów, wierzchowców itd.

Co z tego że na serwerze będą super nowości etc. skoro będzie atmosfera do dupy, albo nic nie będzie aktualizowane, taki serwer od razu można spisać na straty, a z tego co mi wiadomo Exonia ma taka nie być ;-)

Oczywiście tak jak wszyscy czekam na betę ;)

Sygna.jpg
Opublikowano

trochę szkoda że tych nowych setów nie zobaczę ale już niedługo beta to postaram się byc cierpliwym :) up kombi dobrze mówi

Opublikowano

Ja także kobiego popieram bo nie dość że narzekali by na innych to jeszcze uprzykrzali by życie administracji jak są tacy cwani niech sami zrobią np mapkę do Shaiyi od zera bez żadnych downloadów może wtedy docenią pracę innych. Wiem coś o tym bo sam bawiłem się trochę w plikach Shaiyi i wiem że łatwo mapki się nie zrobi bez znajomości tworzenia grafiki pod dany silnik tak samo jest z netem jak i administracją. Więc nie oceniaj drugiego jeśli nie wiesz o co chodzi lub sam tego nie doświadczyłeś.

A jeśli coś ci nie pasuje po prostu WYJDŹ.

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

Słuchaj :) Po pierwsze nie tym tonem chłopcze :) W tym momencie pokazujesz że jesteś po prostu wynikiem jakiejś patologi bądź koledzy na podwórku cię gnębią i przychodząc do domu chcesz wyżyć się na kimś w internecie ale ci to za bardzo nie wychodzi :). Każdy ma prawo do komentarza ale nie prosiłem ciebie o to żebyś ją komentował. Pierwszą wypowiedź rozumiem ja chciałem zobaczyć nowe sety a nie takie które widziałem parę razy :) Ale ty musiałeś wtrącić swoje trzy grosze :) Pozdro poćwicz i przemyśl co piszesz

Na tym możesz zakończyć swoje wypowiedzi bo nie szukam żadnych zaczepek czy nie chcę wprowadzać niepotrzebnego patosu :)

Opublikowano

Jeżeli chcecie wyjaśnić sobie pewne sprawy, zróbcie to na kanale prywatnym. Kłótnie zniechęcają jedynie do gry. Tak jak napisał Kobi55 atmosfera w grze jest najważniejsza.

Pozdrawiam

PompaZasysacz/BycMoze

6504.jpg
Opublikowano

Mati też chce zobaczyć coś nowego ale nie wątpie w Łukasza i jego kolegów na pewno nam je pokażą przy otwarciu servera ale jak już mówiłem słowa to jedno ale internet to drugie lecz internet zawsze wygra nad słowem jeśli chodzi o pliki także znasz moje zdanie i wybacz jeśli cie uraziłem a jeśli chcesz pogadać to zapraszam na PW.

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...