Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też nie narzekam bo serwer zapowiada się fajnie :) ale czas na powstanie serwa trzeba czymś zabić ;p ja akurat robię to grając w WoT :))

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lukasz... zawsze odpowiadal na pytania, codziennie online, a tu cisza !!! Bylo tak albowiem do 31sierpnia gdzie to prawdopodobnie mial powstac nowy Polski serwer ShaiyaExonia, ale ze cos tam nie poszlo ;/ nie ma zamiaru nas nawet poinformowac co sie dzieje:( spam to byl od czerwa jak sie nie myle i to codziennie"jaki to bedzie zaj... priv" nie wiem czy mam czekac? czy szukac innego priva? czekam na odp Lukasz

Opublikowano

Użytkownik "lopescio" dostał bana na mpcforum.pl i nie ma jak Was poinformować o trwających czynnościach dotyczących serwera. Jeżeli chcecie uzyskać jakieś informacje, zadawajcie pytania na Fanpage'u.

@EDIT Użytkownik Lukasz:D sam powinien Wam wyjaśnić dlaczego nie dodaje aktualnych informacji o serwerze.

6504.jpg
Opublikowano

Lukasz tez dostal bana??? lol Przypomne ze serwer mial powstac w Sierpniu :) ale ktorego roku ...

Opublikowano

Nie wiem czy wystartuje czy nie , ale w czasie się okaże musimy dać chłopaka trochę czasu jest to pierwszy polski prywatny serwer więc nie mają zbytnio na czym się wzorować : Dajmy im szanse :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nie wiem czy wystartuje czy nie , ale w czasie się okaże musimy dać chłopaka trochę czasu jest to pierwszy polski prywatny serwer więc nie mają zbytnio na czym się wzorować : Dajmy im szanse :)

Szanse? spoko ale chyba mamy prawo wiedziec co sie dzieje... Lukasz taki wygadany i co od 4 dni offline;( tylko nie mowcie mi ze to przypadek, nie chce mu sie pewnie tlumaczyc lol

Opublikowano

Nie ma to jak oszukiwać ludzi :) ja sie pytam po co ? Dawał ludziom nadzieje ale dobrze wiedział że serwera nie zrobi:) to tyle z mojej strony

TEN SERWER NIE POWSTANIE I NIE MA NA CO CZEKAĆ

Opublikowano

Przepraszam was że nic nie pisze gdyż odszedłem z "teamu" serwera.

Serwer nie wiem czy powstanie(prawdopodobnie nie).

Lopescio nie podał mi żądnej informacji którą mógłbym zamieścić w tym temacie.

Pozdrawiam

Lukasz:D/Axen

Ps. Jeśli ktoś chce popykać w minecraft'a lub cs'a pisać na gg, chętnie pogram z kimś

GG 20888865

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Przytoczę tu 2 przysłowia:

-''Nadzieja matką głupich''

- ''Obiecanki cacanki,a głupiemu radość''

choć nie przeczę że chciałbym by serwer jeszcze powstał :):)

Opublikowano

Czy ktoś tutaj napisał, że serwer nie powstanie? ;) Nie wiem o co Wy spinacie :)

Lukasz, nie rób z siebie bohatera, Ty nawet w teamie nie byłeś ;)

Matiq Odmówiłem Ci GS'a i teraz hejtujesz serwer? Oj jak mi przykro :( Szkoda tylko, że Twoja krytyka mnie nie rusza :)

Serwera nie zaprzestałem robić, nie ma obawy. Skoro pisałem, że serwer powstanie to powstanie.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Czekamy, czekamy mam nadzieje że serwer powstanie :) chętnie bym mógł pomóc tylko nie wiem jak :D jak by się jakaś pomoc przydała pisz na gg 39828425 może będę w stanie coś pomóc :)

Opublikowano

@Lopescio, nie dziw się, serwer miał powstać do końca sierpnia, a do dzisiaj nie było żadnej informacji (tydzień czasu). Wiem, że może się zdarzyć jakieś małe przesunięcie w terminie, ale musisz dać o tym znać ;-).

Cieszę się, że w końcu wiadomo co i jak. Będę czekał ;-)

Pozdrawiam

Sygna.jpg
Opublikowano

@Lopescio, nie dziw się, serwer miał powstać do końca sierpnia, a do dzisiaj nie było żadnej informacji (tydzień czasu). Wiem, że może się zdarzyć jakieś małe przesunięcie w terminie, ale musisz dać o tym znać ;-).

Cieszę się, że w końcu wiadomo co i jak. Będę czekał ;-)

Pozdrawiam

Więc pokaż mi, gdzie jest napisane, że serwer miał powstać do końca sierpnia. Było pisane, że mam bana i na facebook'u możecie się pytać itp. ale po co się zainteresować? Lepiej krytykować i słuchać za przeproszeniem debili, którzy mało co wiedzą, a dużo gadają ;)

Myślicie, że stworzenie serwera to taka łatwa sprawa? Tylko czemu żaden inny Polak się tego nie podjął? Szkoła się zaczęła, miejmy nadzieje, że dzieci pokroju Matiq odpuszczą sobie grę :)

Co do bliższego terminu, nie jestem w stanie go teraz podać. Wszystkiego dowiecie się w swoim czasie ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...