Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie ;p Wakacje są po to by odpoczywać a nie pracować:*i każdemu się należą <_< >> a propo expa to myślę ze zwiększenie go 200% stanowczo wystarczy i wtedy nie szło by za wolno ale i też nie zaszybko :rolleyes: i dobrze by jeszcze było gdyby UM był odblokowany od samego początku :D

pozdrawiam Microbec :-* :)

Opublikowano

Właśnie ;p Wakacje są po to by odpoczywać a nie pracować:*i każdemu się należą <_< >> a propo expa to myślę ze zwiększenie go 200% stanowczo wystarczy i wtedy nie szło by za wolno ale i też nie zaszybko :rolleyes: i dobrze by jeszcze było gdyby UM był odblokowany od samego początku :D

pozdrawiam Microbec :-* :)

chyba niema takiego priva gdzie by nie był odblokowany UM ....
Opublikowano

Mam taką prośbę do Autora tematu i do innych co zabierają się za pisanie tematu z prefiksem [Zapowiedź] , po co zakładacie tematy jeśli się nie wywiązujecie z tego co napisaliście , po prostu robicie nadzieje graczom ... i co w zamian ? Cóż z tego , że są wakacje jak się zabiera do pracy to się kończy jak najszybciej . Może napiszesz jak idą postępy , czy mamy w ogóle czekać ?

Opublikowano

demaciek @

Skąd może wiedzieć coś o robieniu serwerów jak do tej pory nie powstał żaden Polski 0.o? więc lepiej się nie odzywaj w tych sprawach.

Poza tym do tej pory nie została jeszcze opublikowana żadna instrukcja po Polsku do zrobienia serwera Shaiya a przy naszych translatorach które tłumaczą wszystko na bezokoliczniki to nic z tego :)

Ja szczerze mówiąc wierzę w to że ten serwer powstanie

Opublikowano

Po 1 napisał że spolszczenie to 2 minuty :)

Po 2 Mi nie chodzi że robiłem serwer priv do shaiya w tej grze nie słynę ze scriptingu ale robiłem serwery do innych gier między innymi CS i nie wgranie na serwer lecz pisanie/konfigurowanie pluginów . Miałem dużo swoich serwerów , jak i sieci do których należałem ( w tym zajmowałem się grafiką , stylami forum , i tworzeniu stron www pod phpb)

Po 3 Też wierzę że serwer powstanie bo na to TYLKO czekam :D

Opublikowano

demaciek696

jak ci coś nie pasuje to nie musisz grać na tym privie i daj spokój autorowi bo to spoko gościu w przeciwienstwie do ciebie napisał bym co o tobie myśle ale mama

uczyła mnie że nie wolno przeklinać <_<

Opublikowano

@ demaciek uwierz mi że robienie serwera do Metina CS'a to nie jest to samo co robienie serwera do Shaiya. Nawet jeśli nie umiesz to ludzie zamieszczają Tut'y z pomocą w przypadku Shaiya takiej pomocy nie ma

Opublikowano

Server będzie bazował na ep 5.1 czy 5.2 ?

Bo z tego co wiem jest różnica w skillach i np. na 1-15 będzie ona dosyć znacząca.

Opublikowano

[font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]
[left]jak ci coś nie pasuje to nie musisz grać na tym privie i daj spokój autorowi bo to spoko gościu w przeciwienstwie do ciebie napisał bym co o tobie myśle ale mama[/left]
[/size][/font]
[font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]
[left]uczyła mnie że nie wolno przeklinać [/left]
[/size][/font] <_<[font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][/size][/font]

No nie gram na tym privie bo go nie ma jeszcze , mnie to nie obchodzi co myślisz o mnie ... widać , że Twoje słownictwo opiera się tylko na wulgaryzmach (wywnioskowałem z Twojej wypowiedzi , nie ma czym się szczycić że je znasz )

Nie wypowiadał bym się gdybym nie chciał grać na tym privie czekam z niecierpliwością , lecz autor tematu nie dodaje na bieżąco informacji , jakby zaprzestał nad nim prace :O

Opublikowano

i co z tego serwera do CS to nawet ja zrobiłem bo to banalnie proste a shaiya to co innego a pozatym nie uzyłem wulgaryzmów więc nie wiem o co ci chodzi i ja też czekam z niecierpliwoscią na ten serwer ale nie piszę jak to autor opowiada nam głupoty i ze nie wywiązuje się z obietnic jak wyżej pisałś

ps. wiem nie powinienem zaczynać od i

Opublikowano

Jeśli chcesz znać moją opinię to : Tak , tworzenie serwera to prosta sprawa , jeżeli umie się robić takowy serwer . Nie umiesz po co się zabierasz ?

Padłem :D Robienie serwera to prosta sprawa, jeśli się to umie :D Gdzie tu logika? ;)

Po 1 napisał że spolszczenie to 2 minuty :)

Po 2 Mi nie chodzi że robiłem serwer priv do shaiya w tej grze nie słynę ze scriptingu ale robiłem serwery do innych gier między innymi CS i nie wgranie na serwer lecz pisanie/konfigurowanie pluginów . Miałem dużo swoich serwerów , jak i sieci do których należałem ( w tym zajmowałem się grafiką , stylami forum , i tworzeniu stron www pod phpb)

Po 3 Też wierzę że serwer powstanie bo na to TYLKO czekam :D

robiłem serwery do innych gier między innymi CS i nie wgranie na serwer lecz pisanie/konfigurowanie pluginów . Miałem dużo swoich serwerów , jak i sieci do których należałem ( w tym zajmowałem się grafiką , stylami forum , i tworzeniu stron www pod phpb)

Szczerze? Serwery CS, metina czy innych gier w porównaniu z shaiya to pikuś :)

Już Ci napisałem, jeśli myślisz, że to taka prosta sprawa, to bierz się za swój serwer...

Prace nad serwerem ruszyły pełną parą ! Wkrótce ujrzycie prototyp strony !

Autopatcher został skonfigurowany.

Client gry został spolszczony !

Oczekujcie nowych informacji na bieżąco, zachęcajcie graczy do gry ! ;)

Opublikowano

Padłem :D Robienie serwera to prosta sprawa, jeśli się to umie :D Gdzie tu logika? ;)

Szczerze? Serwery CS, metina czy innych gier w porównaniu z shaiya to pikuś :)

Już Ci napisałem, jeśli myślisz, że to taka prosta sprawa, to bierz się za swój serwer...

Prace nad serwerem ruszyły pełną parą ! Wkrótce ujrzycie prototyp strony !

Autopatcher został skonfigurowany.

Client gry został spolszczony !

Oczekujcie nowych informacji na bieżąco, zachęcajcie graczy do gry ! ;)

Zapowiada się bardzo ciekawie ale odpowiesz mi na pytanie czy to będzie ep:

5.1 czy 5.2 ?

Opublikowano

To wyjaśnię w ten sposób z dnia codziennego "Jeśli NIE umiesz robić obiadu , to go nie zrobisz" chyba że znów nie rozumiesz to nie wiem z kim mam przyjemność (jak można to tak nazwać)

"Zrobić" hmmm wątpię , może chodzi Tobie o to , że wrzucić pliki na serwer dla mnie to są dwie różne rzeczy ...

Nie ma do czego zachęcać graczy bo jeszcze serwera nie ma :) Czekam z niecierpliwością (może będzie gdzie w końcu pograć )

Opublikowano

Zapowiada się bardzo ciekawie ale odpowiesz mi na pytanie czy to będzie ep:

5.1 czy 5.2 ?

5.1

To wyjaśnię w ten sposób z dnia codziennego "Jeśli NIE umiesz robić obiadu , to go nie zrobisz" chyba że znów nie rozumiesz to nie wiem z kim mam przyjemność (jak można to tak nazwać)

"Zrobić" hmmm wątpię , może chodzi Tobie o to , że wrzucić pliki na serwer dla mnie to są dwie różne rzeczy ...

Nie ma do czego zachęcać graczy bo jeszcze serwera nie ma :) Czekam z niecierpliwością (może będzie gdzie w końcu pograć )

A według Ciebie, ktoś kto umie robić obiad, urodził się z tą umiejętnością, czy podczas robienia różnych posiłków się jej nauczył? ;)

Ps. Nie masz na co czekać, i tak Ty nie pograsz ;)

Opublikowano

Ps. Nie masz na co czekać, i tak Ty nie pograsz ;)

@lopescio pokazał kły. Bardzo dobrze, bo już sam się szykowałem do napisania paru niemiłych słów koledze demaciek696;)

@Lopescio, nie spiesz się, zrób wszystko dobrze i dokładnie. Po co wypuszczać serwer, który wytrzyma pare dni?;)

Pozdrawiam

Sygna.jpg
Opublikowano

Jeżeli z takim samym zaangażowaniem i agresją będziecie urządza pvp na tym serwerze, to 24h/7 będę tłukł lajty :P A na poważnie to takie dyskusje urządzajcie na kanale prywatnym, bo to tylko odstrasza potencjalnych graczy.

Pozdrawiam

PompaZasysacz/BycMoze/ldioticldiot

6504.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...