Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma to jak robić prezentację 2 lata przed otwarciem serwera >.>

Oni od roku budują mapę i robili zapowiedź jak zaczynali budować....Ten serwer jest bardzo duży (chodzi mi o mapę) Obejrzyj sobie film Kremówki ;3

Opublikowano

@UP

tu nie chodzi tylko o mapę... mody, modele i tekstury, utwory :D to wszystko składa się na ogrom tego serwa nie tylko mapa

mca.png

Opublikowano

Nie ma to jak robić prezentację 2 lata przed otwarciem serwera >.>

Dla tego tak zrobili aby zwerbować budowniczych/fabulatorów/grafików/i innych

Opublikowano

@echo

Ja tam wolę poczekać jak otworzą serwer i samemu na własną rękę odkrywać zakątki OverLand'a :]

Opublikowano

Właściwie to już chyba nie będzie serwer, tylko jak innego rodzaju gra komputerowa, która w ogóle nie będzie przypominać minecrafta, a tym bardziej jak będzie launcher, xD

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

Bym się śmiał, serwera nie ma. Powstaje nowa gra coś w stylu Minecraft'a Fabularnego :]

Opublikowano

@up

dwa dni, dokladnie dwa wieczory

mialem problem z obliczeniem o ile trzeba odchylic jeden kat, aby byl rowny drugiemu, to wlasnie zajelo najwiecej czasu

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

nie, to nowy model postaci, na którym wszystkie rasy będą bazowały

swoją drogą, aktywowałem nam fanpage'a na facebooku

/overlanded

PS.

Mam ciekawy pomysł na rewolucjonizacje kwadratowości minecrafta, niestety poskutkuje to spadkiem wydajności.

oMC nie będzie działał na starszych komputerach równie płynnie co MC, ale zobaczycie, będzie warto!

Opublikowano

Idarecki zamierzasz zrobić klocki voxelowe że nawet takie pochyłe będą kwadratami jak są w jakimś tam modzie? Czy chcesz zrobić okrągłe klocki ...

Opublikowano

Ten serwer się tak fajnie zapowiada, że jeśli będe miał za słabą wydajność komputera to od razu kupuje drugą karte RAM i nową karte graficzną :D (bo głupio by było być w ekipie a nie móc grać xD)

mca.png

Opublikowano

Czy będzie efekt pływania np. Żabką?

Zajefajny server. Miła i pomocna administracja. Ładna prezentacja. Zapraszam !

Serwer jeszcze nie wystartował

Opublikowano

Zrobiła się cisza na temacie... ale to cisza przed burzą bo we wtorek nagrywam 1 część podkładu pod trajler a we wtorek 2 część :) (trzecia jeszcze nie jest napisana) więc będzie o czym podyskutować

mca.png

Opublikowano

reeefreeesz

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

iDarecki, będzie się dało jakoś to wyłączyć? Czy to będzie widoczne z pierwszej osoby? Czy to będzie też używane przy skillach AOE?

Opublikowano

Można to wyłączyć wyłączając gui (F1), ale nie wyobrażam sobie walki (a tym samym rozgrywki) bez tego

Nie jest to widoczne w trybie z pierwszej osoby (bo po co?)

Przy skillach AoE ten wskaźnik pewnie będzie znacznie większy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...