Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde kiedy zobaczyłem zmiane nazwy tematu na [1.5] Overland RPG to błem pewny ,że już startujecie xD

Ja to samo :) Ale po chwili patrzę a tu wszystkie tematy z takim przedrostkiem.

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówiliście już o takiej księdze, coś jakby poradnik, czy instrukcja, że pokazuje wam jak zrobić enchant itd. Więc może dodacie również, taką księgę coś jakby bestiariusz, jak w grze "Dungeon Siege 2" że pokazuje wam jakie potwory zabiliście np: zabijacie jakiegoś stwora, i zostaje dodany do waszego bestiariusza, i przed wami ukazują się jego dane, jakie zadaje obrażenia, jaki jest jego stopień zagrożenia, stopień występowania (częsty, rzadki) itd. Tak by moim zdaniem grało by się ciekawiej, a tak to byście zabijali stwora, a nic byście o nim nie wiedzieli. :)

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

@UP

Pewnie kiedyś stworzę (a jak nie ja, to ktoś inny:) ) coś w stylu "Stworopedii". Będzie w niej zawarty obrazek moba, statystyki, występowanie itp. Ale to daleka przyszłość i jak powstanie, to na forum. :) A przeciwnika poznasz, kiedy z nim walczysz.

Opublikowano

Pewnie innym to tylko przedrostek zmienili a nam całą treść wyjebali...

Oj MPC idzie w kijową stronę najpierw 100 postów teraz to.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Aktualnie jest 50 postow (zmienione), ale przynajmniej jest mniej spamu i serverow odwalonych byle jak, bo nikomu sie nie chce spamowac zeby zrobic reklame:P

Robie projekt i skladam podanie ^^ moze sie zalapie:P

Pytania:

1.Czy bedzie wieksza liczba mountow (wierzchowcow) czy tylko kon?

2.Czy bedzie transport powietrzny? (cos jak w WoWie gryfy i wiwerny)

3.Czy bedzie jakakolwiek rzecz na wzor teleportu, czy do kazdej krainy zapylamy na koniku? :P

4.Czy beda pety (zwierzatka i inne) do kolekcjonowania itp? (sam w to watpie, ale warto sie spytac ^^)

5.Czy mozna liczyc na kolejne rasy w trakcie gry?

6.Czy mapa bedzie rozbudowywana w trakcie gry? Cos jak dodatki (znowu ^^) do WoWa?

7.Beda gildie, przymierza, klany i czy beda dla nich domki w jakims miescie lub lokacje?

8.Czy bedzie jakis "podzial" na dobrych i zlych, czyli, ze jedna rasa nie lubi sie z tamta, lub jak w WoWie (no i znowu WoW:P) sojusz jednych ras jest wrogi do tego drugiego sojuszu?

9.Na jaka pore sie zdecydowaliscie? Lato, jesien, zima? :P

Uff, wiem, ze troche pytan jest i w ogole, ale chce ulzyc glowieniu sie innym, czy bedzie to, czy tamto no i sobie tez ^^

Edit:

10.Czy bedzie jakis startowy skin lub skiny do wyboru, czy krasnoludy, elfy beda steve'ami?

Opublikowano

Pewnie innym to tylko przedrostek zmienili a nam całą treść wyjebali...

Oj MPC idzie w kijową stronę najpierw 100 postów teraz to.

Właśnie, żeby cokolwiek napisać trzeba mieć 100 postów, żeby niby zapobiec spamowaniu, a zrobili właśnie na odwrót. Przez głupią politykę MPC zostałem zmuszony do pisania postów

pod nie ciekawymi tematami, które w ogóle mnie nie interesują, a na ciekawe tematy to całkowicie nie miałem prawa napisać... Więc żeby cokolwiek tutaj napisać, niestety musiałem spamować pod innymi tematami z innych gier, pisałem ciągle: (super, fajnie, extra), a tu nagle mogę już pisać przy 54 postach LOL niech się w końcu zastanowią....

Opublikowano

Wreszciemoge tu pisać!

@Acidabel

10. Tak, każda rasa będzie miała innego skina, tylko skiny jeszcze nie sią gotowe :)

czy ktoś z was wie czemu nie widze narzędzi tekstowych jak coś pisze?

mca.png

Opublikowano

Wreszciemoge tu pisać! @Acidabel 10. Tak, każda rasa będzie miała innego skina, tylko skiny jeszcze nie sią gotowe :)czy ktoś z was wie czemu nie widze narzędzi tekstowych jak coś pisze?

LOL !! ja tez nie widzę narzędzi, i nie mogę normalnie odpowiadać !! >:(

Opublikowano

Całkiem fajny ten kufel :) tylko po co on jest o_O ?

Jestem przecież modelatorem, i ten kufel jest potrzebny do Overland, na życzenie Pitbula. A publikuje to, po to aby, ożywić temat na MPC, i po to żeby zapełnić trochę strone postami, o ocenie moich modeli :P

Opublikowano

No tak, ale po co on jest potrzebny do Overland? Jako ozdoba i on będzie se leżeć? Czy może w takim czymś będziemy pić w karczmie? (jeśli wogle wiesz :p)

mca.png

Opublikowano

No tak, ale po co on jest potrzebny do Overland? Jako ozdoba i on będzie se leżeć? Czy może w takim czymś będziemy pić w karczmie? (jeśli wogle wiesz :P)

Chyba do ozdoby... Spytaj się Pitbula, to on poprosił żebym to zrobił, ja tylko to stworzyłem, nie pytałem się do czego to będzie służyć xD

Opublikowano

Dzięki :), ale malować to ja już nie umiem, robi to za mnie ktoś inny :)

Opublikowano

Gdy oglądałem te dzieła budowlane to myślałem że to budują Anglicy.

A tu miła niespodzianka! Polacy. :]

Chciałbym być w składzie budowniczych, ale przy tych dziełach to ja się dopiero uczę budować.

Pozdrawiam KredkaMan/Kredka/Kreduś jak kto woli. :]

Opublikowano

Ladny kufel:P pokolorowac trzeba. Co do mojego projekciku to zostalo tylko wykonczenie wnetrz i do save'a moze dolacze jakies mniejsze obiekty typu domki czy cos ^^

na co wrzucic ten save? ma ktos jakis dobry hosting?;d

EDIT: projekt skonczony, aplikacja wyslana, trzymajcie kciuki:P

btw czekam na odpowiedzi na pytania ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...