Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Phi ja rządziłem niepodzielnie i miałęm największe mocarstwo HE-HE, nawet raz Illion był oblężony przez miasto Nilfheim ale bohatersko je odparlismy i zadaliśmy klęskę wrogowi a potem znisczyliśmy ich miasto, pamiętam jak mi ich władca składał pokłon w pałacu :D:D

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tamta reklama to nie była reklama gry, tylko link rejestracyjny. Rejestrujesz się z takiego linku w grze, a tamten co Ci link podał.

Już się tak z tymi gildiami nie rozpisujcie, bo do startu no jest bliżej jak dalej, ale nadal dużo czasu nam do startu zostało.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Wiesz już takie tutaj tajne porozumienia triumwiraty i inne spiski powstają ^^

Opublikowano

Z tego co wyczytałem naprawdę się szykujecie na te gildie, wyobrażacie, a gówno o tym wiadomo :P

Nic nikt nie mówił na temat gildii, oprócz tego że dużo kosztują i mogą wykupić teren :P

iDarecki, a masz zamiar robić np. jednorazowe zaklęcia?

Jak w Gothicu :D

Runy - zaklęcia które można do księgi zaklęć dać, nieskończone

Zwoje - zaklęcia jednorazowe

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

MrCookie, to wytnij początek. David z getta raczej słabo pasuje do klimatów fantasy. Jak chcesz, znajdę jeszcze jakieś utwory.

Opublikowano

Polecam przesłuchać niektóre utwory zespołów: Ensiferum, Eluveitie, Epica, Nightwish, Korpiklaani. Może trafią się utwory, które będą pasować do prezentacji.

Opublikowano

Bardzo fajne utwory ma Hans Zimmer, mi się niezmiernie podobają i możliwe, że by fajnie się wpasowały pod trailer.

Możesz też przesłuchać Immediate Music - Pandora.

Opublikowano

iDarecki - to idealnie pasuje pod soundtrack do gry. :P Hansa Zimmera słuchałem, ale nie ma tego pierdolnięcia pod koniec. Utwór powinien mieć nie mniej niż 3min. Początek musi być wolniejszy niż reszta. Po ok.1min opcjonalnie miało być "pierdolnięcie basu". No nic, trza szukać dalej. :) Ale dzięki za odpowiedzi. Sprwdzę wszystko.

Prawie idealne:

Czyż to nie jest piękne? ;_;

Albo to xD

Opublikowano

Pitbull, a może jak już wszystko zbudowane będzie (albo przynajmniej większość) a mody w 60% gotowe

dasz mapę iDareckiemu, a ten na single zrobi jakiś taki ,,let's play beta"

76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...