Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://youtu.be/dJM9PaBfMsc

2 Nowe bloki:

playerDetector - wykrywa graczy w wybranym zasięgu

commandBlockRepeat - wykonuje daną komendę zarówno przy aktywowaniu go, jak i dezaktywowaniu (w tym przypadku /setblock)

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Zajebiste xD

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

iDarecki, a tym sposobem możesz robić cutsceny? :D

W sensie np. wchodzisz do groty ze smokiem i kamera leci do przodu, przelatuje tak przez całą grotę i pokazuje jakiś skill bossa

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Kurwa ludzie... Taka informacja dla tych, którzy się starają głównie na budowniczego, bo niestety w większości przypadków są to tępe osoby...

Jeżeli wiecie, że nie jesteście w stanie zbudować chociaż w połowie tak dobrych budynków jakie są przedstawione na ss'ach. Nie piszcie podania. Po prostu, zaoszczędzicie swój, a co najważniejsze mój czas, bo chętnych jest masa, ale ja zamiast marnować swój czas na osobę, która mi wyślę jako swoją pracę coś czego nie można nazwać nawet "szałasem z drabinkami", będę mógł wolną chwilę zainwestować w coś innego, przez co start serwera będzie szybszy...

Bo czasami jak takie 3 osoby pod rząd mi napiszą, to zanim odpowiem na ich pytania to często ponad godzina mija, a przecież w tym czasie mógłbym poświęcić na dopraowywanie fabuły, czy na zaspokajanie potrzeb budowniczych lub też innych osób pracujących nad projektem...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Idarecki jedno słowo: Zajebiste . Tego brakowało mi w tych wszystkich pluginach na gate czy innych modach by płotki znikały kolejno :D

Opublikowano

Ja bym mógł zostać budowlańcem, bo robię ładne domy, jaskinie itp; ale nie mam 15 lat :(

Opublikowano

Jestem ciekaw ile wam jeszcze zajmie dopracowywanie serwera, jeżeli administracja mogłaby podać w skali procentowej postęp serwera byłbym wdzięczny ;).

E9mwj60.png

Bronze V czeka na nowe mięso.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...