Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko tam jest opisane. Jeżeli nie umiesz po angielsku, to przetłumaczę.

*Builder (budowniczy)

Pierwsza ramka- coś o sobie.

Druga ramka- link do screen shota Twojej przykładowej budowli. Do wrzucania screen shotów polecam stronę http://www.imageshack.us/

*Storywriter (fabulator, koleś, który pisze questy i fabułę)

Pierwsza ramka- coś o sobie.

Druga ramka- krótki kawałek opowieści napisanej przez Ciebie.

*Other (jakaś inna "praca", zaproponowana przez Ciebie)

Pierwsza ramka- coś o sobie oraz opis "pracy", którą chciałbyś wykonywać.

Opublikowano

Zrobiłem to przed tobą, owszem. Skoro nie chcesz mu pomóc, to chociaż tutaj go tak nie gnęb.

Opublikowano

Projekt wymaga dużo pracy mam nadzieje że uda wam się go najstaranniej szybko wykonać:)

Zagram jak wystartuje !!

killerw.png

by *ZiomQ*

Opublikowano

Pitbull jak chcecie zrobić z tego serwera prawdziwe RPG to zainstaluj : The Legend Of Notch . Mod jest zarąbisty :D

tutaj link do filmu:

mam nadzieje że jakoś pomogłem :)

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

eder ty chyba nie oglądasz filmików i nie czytasz postów, a nawet tematu nie przeczytałeś zapewne ... Oni sami tworzą mody, a te wszystkie HUG które są w nim dodane, będą także w tym co Darecki robi. Lepiej przeczytać 41 stron niż pisać zdania bez potrzeby...

Opublikowano

Zobaczyłeś fajny mod, podnieciłeś się, zobaczyłeś temat, <resztę wymyślcie sami>

MPC forum specjalnie nam ucina te posty żebyśmy nie rozwalili im strony :P

Opublikowano

A może jak będą gildie, to każda gildia będzie mogła wybudować swój dom gildyjny na jakieś działce za kase, a potem walczyć na arenie z innymi gildiami za jakieś nagrody. I robić z tego jakieś różne rankingi. :)

A co do modów to mogli byście zrobić coś w stylu "RPG Damage Mod" pokazuje ile zadajecie obrażeń. Przydało by się na PVP :)

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

wtf, ludzie, serio? D: Kolejny który nie przeczytał pewnie żadnej strony. :/

Gildie będą! Działki za $$ - będą! Wojny gildii - będą! "RPG Damage Mod" - jest już teraz D:

Ludzie, ogarnijcie trochę ci się dzieje.

No, ale cóż...

Chyba nie każdemu chce się czytać te 41 stron. W każdym razie poleciłbym to jako lekturę na nudny wieczór :D

Opublikowano

Jest już takie coś...

Poza tym nie dawajcie propozycje "jakie mody byśmy mogli wgrać". bo ich nie wgramy. Będzie to co uważamy za konieczne...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Czy będą inne pojazdy oprócz koni? I czy będzie coś jak w WoW-ie, że między większymi miastami latały sterowce. Taka szybsza podróż. Oczywiście tutaj zamiast sterowców mogłoby być coś innego.

Ps: Wydaje mi się, że iDarecki ignoruje moje posty. :D

Opublikowano

I teraz nie wiem, czy iDarecki lubi ten post dlatego, bo dałem tam pomysły, które mu się podobają, czy dlatego, że na serio ignoruje moje posty.

Opublikowano

Darecki, chodzi mi o te oddzielne statystyki dla dmg i hp. Bo jak hp i dmg będzie pod jedną statystyką, to każdy wybierze Krasnoluda, bo będzie Pr0. A przecież nie o to chodzi. Ja bym do statystyk dołączył coś takiego jak witalność. I to by decydowało o ilości hp, nie siła. To jest oczywiście moja uwaga, zrobisz, jak będziesz uważał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...