Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2 up
Uwaga uwaga, recenzja. Pierwszy filmik wrzucony na kawał to piosenka skopiowana z innego kanału. Dwa kolejne to nikomu nie potrzebne poradniki do CSa. Kto nie wie, jak się gra w CSa? Dalej komendy do HL2, które można wygooglować. I wynik w google nie będzie pieprzyć od rzeczy, tak jak Ty na filmiku. Dalej, cover beznadziejnej piosenki, pewnie też skopiowanej z innego kanału. A na koniec filmik jakich wiele. Co robić na początek w minecrafcie. Ludzie mają już dosyć filmików jak zaczynać w minecrafcie. Wymyśl coś oryginalnego.

A co do tematu, iDarecki, czy tymi sterowcami będzie można podróżować? I jak tak, to czy one będą się jakoś ruszały, czy po prostu wchodzisz na sterowiec, i teleportuje Cię do innego miasta?

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy będą przedmioty, dzięki którym po ich użyciu będziemy przenosić się w dane miejsce? Coś w stylu kamieni teleportujących :)

PS: Wy też pole do pisania macie takie podciemnione, jakby nie można było pisać? :)

13383240635273632566.png

Opublikowano

@up To update forum :P.

Będą jakieś namioty? Robi sobie dana postać namiot gdzieś na mapie, ma tam podstawowe rzeczy, trochę żarcia itd. Oczywiście to miejsce jest do oj*bania :PP. Już tu prawie czuję się jak w ultimie :))

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

jak już mowa o teleportowaniu.

- Npc teleportujący cię do miejsc, które odkryłeś

- tzw. Recall stone które teleportuje z dowolnego miejsca na mapie do stolicy.

graphic.png

Opublikowano

Może. Podkreślam może. Będzie możliwość szybkiej podróży do odwiedzonych miejsc lecz bardziej bym oponował za taką możliwością tylko dla stolic, lub za jakimś uszczerbkiem, spadkiem poziomu głodu lub czegoś podobnego.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ale takie kapliczki to w jakiś jaskiniach albo innych miejscach trudno dostępnych. Ale zapewne gracze by mówili innym za drobną opłatą gdzie taka kapliczka jest więc po miesiącu każdy by wiedział gdzie dana jest ... A może takie coś jak w diablo recall scroll? Kupujesz w jakimś mieście i po użyciu go mamy teleport do tego miasta i możemy tylko raz go użyć by tam się przenieść a potem do tego miejsca :=) .

Opublikowano

Hmmm może trochę zbyt łatwe :P

Jeśli chodziłoby o te menhiry, to by były w takich oddalonych od miasta miejscach, żeby przynajmniej trochę prędzej przebyć drogę :) No chyba że dopłynąć statkiem lub przylecieć sterowcem będzie można do każdego miasta... W takim razie to by nie było konieczne :P

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

Moglibyście dodać coś jak w pluginie gods? Są bogowie, którym co jakiś czas trzeba składać dary. Bogowie dzięki temu rosną w siłę i pomagają Ci coraz bardziej, dając na przykład buffy na szybkość albo siłę.

Opublikowano

@Up

Nope, fabuła nie uwzględnia bogów.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Dobra, po raz kolejny wracam do tych statystyk. Siła nie powinna odpowiadać za ilość hp, tylko za obrażenia. Za hp powinno odpowiadać coś innego. :D

Opublikowano

Kolopolx, w sumie można to uznać za spam. Divide, Twój post też. A iDarecki chyba znowu ignoruje moje posty. Wracając do tematu, ile mobki na pierwszym lvlu będą miały hp? Bo to będzie trochę głupie, żeby każdego mobka brać na hita. Moim zdaniem, powinny mieć tak 300/400 hp.

Opublikowano

Uprzedam, że nigdy nie grałem przez launchery.

Pytanie: Czy są w grze chaty? To znaczy, że nie wszystko w jednym tylko np. chat gildiowy itp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...