Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dannyy, spokojnie. Wdech, wydech. Ten filmik na YouTube przyciągnął masę dzieciaków, którym po prostu nie chce się czytać.

Opublikowano

ALE TO SAMO PYTANIE BYLO STRONE WCZESNIEJ 2X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ILE MOZNA!

ranh masz moze dl minecrafta? nowy pecet :C

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

kolopolx - jeśli to pusia, to go pozdrów ode mnie :D

A teraz czas na.... kolejne pytanie!

Ok do rzeczy. Wczoraj bawiłem się sterowcem na serwerze i wpadłem na taki pomyślunek. Otóż w każdej stolicy (oprócz mrocznych elfów) byłaby wieża przeznaczona dla sterowców, aby mogły tam "zacumować". I taki sterowiec z NPCtem za sterem co 30 minut wylatywałby z danego miasta w kierunku drugiego. Gdy wylatuje oczywiście bramki przy wejściu się zamykają, ewentualnie jakiś odgłos. I tak te kilka sterowców będzie krążyć bez przerwy po świecie.

Opublikowano

MrCookie, takie samo coś było w WoWie. Tylko sterowce co pół godziny? Przesada lekka. Tam co trzy minuty latały. A Dannyy, jakie znowu dl?

Opublikowano

Widzę, że Pitbull to wogóle nie musi się tu udzielać. Wszystko za niego robi gwardia poboczna (Rannathur, MrCookiePL). :D

7510260_4_1.png
Opublikowano

wWwojtek_pl. Może być? A więc, wWwojtku_pl, nie wiem tyle, co Pitbull. MrCookie chyba wie więcej ode mnie, bo jest budowniczym.

Opublikowano

Achhh jak dawno nie byłem w topicu Overland :P

Co mnie ominęło ? :D

A oto kolejna ch**owa partia propozycji od pana kota :P

Spoilery zawsze wyglądają mądrze :P

Może tu nie zajrzą

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

To jak jest z tymi czatami w grze? Istnieją jakieś odrębne czaty dla gildii, znajomych? Pytam, bo od dawna czekam na takie rozwiązanie, zamiast rozmawiać ze znajomym to jacyś obcy mi "spamuja"..

Opublikowano

Heh. Nie jestem budowniczym, tylko filmowcem. :) Pomagam pitowi rozreklamować serwer tu i tam. A pit nie pisze nic, ponieważ przez pół dnia pracuję. Każdy ma swoje życie prywatne, tak? Nie wspominając już o tym, że kilka dni temu były walentynki. :). + wiem tyle co każdy budowniczy.

@UP

Pewnie będzie coś jak w pluginie factions. Pow wpisaniu np. /guild chat on, piszemy na czacie gildyjnym. Proste, ale działa.

Opublikowano

Będzie wiele rodzai chatów. Będą zwykłe, dla osób, które potrzebują coś sprzedać, potrzebują pomocy jak i dla osób będących w party.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ze sterowcami to przesada... Za dużo czekania, 1.5 lot w tamtą stronę z 20 sec na wyjście i znowu wraca te 1.5 min. Dobra robię gildyję kto się pisze PW! Oczywiście jest podanie, gimnazjalistów przyjmuję, ale gimbazjalistów już nie :). (w podaniu głównie czy masz programy do komunikacji głosowej, wiek (choć to u mnie dużego znaczenia nie ma) i czy nie popełniacie błędów ort.) Jak rannathaur będzie chciał to tu jest bezkonkurencyjne przyjęcie :P.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Kajsksus, dzięki wielkie za propozycję, ale raczej będę robił własną gildię. Oczywiście, sojusz możemy mieć, ale mam już grupę kolegów, którzy chętnie dołączą do mojej gildii gildii.

iDarecki, mógłbyś dać SSa jakiegoś nowego mobka?

Opublikowano

Z czego co ja wiem będziemy tworzyć własne miasta, rozwijać je, dbać o
jej gospodarkę oraz mieszkańców i podporządkowywać inne miasta graczy
swojemy reżimowi tworząc państwa, a nie jakieś glidie

Opublikowano

@up Ale z kimś musisz to zacząć robić. Z gildią - z community, wspólne wypady itd. itp. Rannathaur w takim obrocie zdarzeń wyzywam Cię na...

Przyjęcie mnie do gildii i wytrzymanie ze mną! ;p

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Najpierw uzbierajcie kasę, wydropnie epickie itemy i zdobądźcie duży level, a potem marzcie o przyszłości :)

Oczywiście, ja też zakładam gildie xD

kajkus, ale pamiętaj, że sterowce to wielkie i wolne maszyny. Więc jakby taki jeden miał przelecieć całą mapę od stolicy do stolicy to 10min jak nic :) Nie może być za łatwo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...