Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten temat ma więcej wyświetleń niż regulamin działu... :)

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Tylko czekać i czekać na serwer. Sądząc po budowlach chcecie wszystko perfekcyjnie zrobić oraz po czasie jaki minął od dodania tematu :). Czekam z niecierpliwością.

GRAJ PO SWOJEMU !!! ;)

Opublikowano

Zapowiada się super

http://www.youtube.c...ure=plcp

Prezentacja naszych dokonań co prawda nie mamy jakiegoś super zaawansowanego youtubera by nakręcił dzieło sztuki, ale wykonał porządną robotę. (tak, tak wiem... Chcecie modyfikacje... Ale jeszcze musicie poczekać)

Super wyszło. Serwer zapowiada się wręcz rewelacyjnie. Mapka epicka, naprawdę wiele budowli powala wręcz na kolana. Team ogarnięty jak nigdzie indziej. Dochodzą też przyszłe modyfikacje, własny launcher który nie pozwoli cheatować nikomu i ogrom ciekawych pomysłów i rozwiązań. Czego chcieć więcej jedyny serwer na który naprawdę warto czekać.

Opublikowano

Zgłaszam się na "Fabulatora".

15 lat jest,reszta też :)

Macie stronę?

A i jeszcze jedno.To jest taki survival bez lwc,totalna rzeź i wgl,czy to jest z miastem,cuboidem,lwc i takie tam?

Opublikowano

Em,... po filmie mysle ze to nie fake ALE: W 1.4 naprawia schodki, tj. jak postawiles w 1.3 2 schody na "zakrecie" a pomiedzy nimi polplytke to nie laczylo - w 1.4 będzie łączyło schodki na "zakręcie" np. na dachu 3 schodki i nie trzeba będzie psuć wizerunku półpłytką - myśle ze wiesz oco mi chodzi

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Mysle ze za 2 lata serwer wystartuje :)

Dzięki za nutkę optymizmu :D

Mimo, że 1.4 wychodzi niebawem, to za dodatkami dla programistów przyjdzie nam poczekać pewnie i do Halloween...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Na serwer czekam już od czerwca i poczekam sobie dalej. Mam nadzieje, że serv szybko nie padnie i wsytartuje jeszcze w tym roku. Gratuluje ci tego pitbull, że tworzysz tak obszerny projekt, który zapewne spowoduje padnięcie wielu małych serwrów. Powodzenia

Opublikowano

Dzięki, jednak jeśli chodzi o ostatnie zdanie. To jestem może w stanie wymienić 2-3 serwery, które jako tako mogą się nazywać mianem serwera RPG. Co do ich popularności to nie wiem, bo nie śledzę... A czy padną to zależy już tylko od nich. My próbujemy zrobić to jak najlepiej więc tak długo to trwa i trwać jeszcze będzie...

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...