Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgłoszenia na GG mi wysyłaj. W takiej formie ich nie przyjmuje. W sumie to i może przyjmuje lecz na pewno nie tak napisanych, bo nawet się do wzoru nie zastosowałeś...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Siema, zainteresowałem się waszym serwerem i chętnie zająłbym się ogarnianiem fabuły i questów. Szesnastkę skończyłem, doświadczenia nie mam, ale wydaję mi się że dobrze piszę, a nawet to lubię. Jeżeli nadal potrzebujecie pomocy to odpisz mi na PW albo na skejpie: daishi11

Opublikowano

Pracujemy... Myślę, że ludzie większość już wiedzą więc nie widzę sensu niepotrzebnych dyskusji zaczynać.

Tak, są cały czas wolne miejsca dla fabulatorów.

Opublikowano

Uwaga. Poszukuję 2 pomocników, którzy pomogą mi w pewnych sprawach (Nie związanych z budowaniem czy pisaniem zadań) organizacyjnych. Więcej informacji uzyskacie kontaktując się poprzez GG - 16209771

Opublikowano

Był już bodajże podawany w temacie.

//EDIT

Podawany na pewno był,

pytanie, czy nikt go nie usunął.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

iDarecki, owszem, skype był podawany, wysłałem zaproszenie do kontaktów i czekam... i czekam... i czekam i oczekuję, i dalej nic. :D

Tak, skype był podawany. Dawidienko2

Opublikowano

Mam pytanie. Czemu serwer jest budowany w oparciu o default texture pack, a jakis klimatyczny, ktory by duzo bardziej podniosl walory budowli?

Opublikowano

Mam pytanie. Czemu serwer jest budowany w oparciu o default texture pack, a jakis klimatyczny, ktory by duzo bardziej podniosl walory budowli?

A dla mnie właśnie podstawowy jest najbardziej klimatyczny więc na takim gram. Mamy przewidziany własnoręcznie wykonany teksturpack, ale osobiście nie zamierzam pokazywać wszystkiego co mamy. Z oczywistych powodów...

Opublikowano

Niewiele się różnią od pierwszego NPC, którego SS widnieje gdzieś w temacie.

Pomysł z szyją nie wypalił, natomiast są wspominane wcześniej barki ;]

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...