Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja. Dzisiaj w pewnej chwili wywalilo z serwa i byl blad podczas... [...] . Zrobiłem reset serwa no i działaja wszystkie królestwa poza jinno. W chunjoi shinsoo mozna normalnie grac. Zmienilem fold. english na nowo. ( znaczy podmieniłem z tym co mialem na kompie) . Wcześniej przywołałem sobie TYLKO w jinno npc obok straznika wsi i nie odwołałem jej, poniewaz wywaliło wszystkich .

( w portmapie mam tylko podstawowe porty, chyba 9 ich jest :) )

To dziwne, ze tylko jinno nie dziala o.O .

Podmienialem plik map i nic to nie dało.

jeśl są jeszcze jakieś pliki odpowiedzialne za MAPY. To bardzo Was poszę dajcie je tutaj. Bardzo się Wam odwdzięcze ;) .

Błagam o pomoc ;)

Jestem hardcorem !

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam taki problem na stronkach internetowych pokazuje mi ciągle te same ip a za każdym skasowaniem hamachi zmienia sie ip w hamachi wiec mam pytanie mozna tak serw zrobic i ktore ip wpisac ...;/

Odkrywca
Opublikowano

mam problem z portami map co jakies 10 min wylacza mi sie port mapy na czerwono ???? co to moze byc??????

Opublikowano

dertomash tu masz link jak to naprawic

http://www.youtube.com/watch?v=rKY-KTWg_cE

on muwi ze naprawia zostaniesz ale blad tez mi podzialalo

Opublikowano

Ale ja nie mam Bład podczas.. ani zostaniesz połączony, tylko po zalogowaniu sie na konto i wyborze postaci ( która znajduje sie na mapie jinno) wywala .

aCreate. Nie pomogło niestety ;/

Jestem hardcorem !

Opublikowano

Czy wie ktoś jak można usunąć lagi z mobami? ogólnie na serwerze nie ma lag, chodzi super, ale gdy zaczynam bić jakieś potworki to zadają dmg, ale stoją daleko ode mnie i dopiero po sporym czasie zaczynają podbiegac do mnie. Czy wie ktoś jak zrobić żeby one tak nie lagowaly? :D Powtarzam, poza mobami wszystko chodzi super!

Modna sygnatura.

Opublikowano

An error occured while processing the comand line options. An unknown error was encountered while attempting to process this command.

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Witam, otóż mam problem ponieważ kiedy wejdę na swój serwer, to wszystko pięknie idzie, ale kiedy coś robię np. biję mooby albo metka, to wyrzuca mnie bez powodu, i tak co pół minuty.

Mój serwer ma parametry:

-Procek INTEL® D CPU 2.81GHz ( dwurdzeń)

-RAM dałem 600 mb na serwer, mam 2 gb ramu

Gram sam na serwerze nikt inny, raz tylko chciałem sprawdzić czy mój kolega też tak ma i jego też loga co pół minuty..

Za pomoc dam + i 5

0209_210221dsa.jpg

Opublikowano

Witajcie mam dla was małe pytanie co to k**** jest?Kto odpowie dobrze ma 5x5 :D Choć wydaje mi się że nikt

beztytuu21.jpg

Powoduje lekkie Lagi xD(lekkie czyli takie ze nic nie da sie zrobic)

Odkrywca
Opublikowano

nie ma nikt koncepcji czemu co jakies 10 min portymap mam na czerwono nieraz 1 mapa nieraz 2 wylancza sie co chwile

Gość krzywy231
Opublikowano

kurde mam Conect: Network Unrechabled

loguje sie do bazy mysqql i pisze : I can't conect to (moje iP)

logujesie do gry rain 123456 i blad

Opublikowano

Ja na plikach suciego mam networ is unreachable i mam cały czas jestes połączony z serwerem nie wiem ldaeczgo mam enta mobilnego czy to wina tego neta?

Opublikowano

@UP2

Jak masz to :

Conect: Network Unrechabled

To powinno być dobrze. Mi wyskakuje 5 chyba i normalnie chodzi serwer...

A logując się do gry to:

ID: rain

Hasło: 12345 (A nie 123456)

A co do bazy to albo w NaviCat źle skonfigurowałeś coś albo w sysinstall

@UP

Nie możliwe byś miał winę netu że nie możesz wejść do gry...

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

w navicat zrobiłe mobie konto nie mam rain tylko wpisałem swoi id i hasło a w sys install to configure networking no no i tam 1 ip swoje poźniej ip z koncówką 100 i później 255.0.0.0 i tak u góry jeszcze jest jedno ip to nic w nim nie zmieniałem

Opublikowano

Witam mam taki "duży" problem.. otóż nie działa mi nic oprócz m1 i m2.... portmap jest dobry na 100% wszystkie porty dobre gdy przenosze się na orki np. wywala z gry i w porcie pokazuje sie na 13061 ze jest polaczenie ale nie przesyla danych bardzo prosze o pomoc... i czy moze to byc wywolane malo iloscia ramu przeznaczonego na serwer??(500)

Opublikowano

Siemka ....

ja mam taki problem założyłem swój server priv (hamachi) jest wszystko dobrze 1 logowanie jest długie wiec czekam w koncu wyskakuje mi zeby wybrac postac wziełem i jak sie włącze na server odrazu wylogowywuje za kazdym razem tak jest jak wchodze odrazu wylogowywyuje prosze o pomoc :( :( :( :( :( :( :( :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...