Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak zrobic zeby ktos mugl grac na moim privie na hamachi?

No.. Niech dołączy do twojej sieci na hamaczi, potem wysyłasz mu te 4 pliki (sura, mc itd.) i ew. spolszczonko no niepatowanego Metina 08... Niech wklei gdzie trzeba..

O to chodziło?

Opublikowano

Prócz tego potrzebujesz portmap ; x

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Gdy włączasz serwer wpisujesz /etc/rc.d/netif restart a potem ifconfig ?

Grzebałeś coś w navicacie lub filezilli ?

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Siema all!

Mam problem z moim privem wszystko mam wlaczone port map ,hamachi ,serv i jak dam na moda kamera to normalnie dziala ale moi koledzy niemoga wtedy grac a przez spolszczenie jest wczytywanie i jak jest koncuwka to wywala calego metka i niewiem o coo chodzi pomozcie mi plissss :( :( :( :(

@@@@@@@

sygnanampc.jpgStachuV.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zbieram +

:D

Opublikowano

A ja mam taki problem że nie moge ze skilli walić. Tzn walne ze skilla i mnie wylogowywuje. I na dole jak wale to pokazuje się w tym okienku jak ktoś mówi np. Coś tam po chinsku i Dam 4 hp 5082 (99%)

Ale jak wale ze skilli na postaci "Rain" Która już była wszystko jest ok. Proszę o pomoc

Opublikowano

Siema all!

Mam problem z moim privem wszystko mam wlaczone port map ,hamachi ,serv i jak dam na moda kamera to normalnie dziala ale moi koledzy niemoga wtedy grac a przez spolszczenie jest wczytywanie i jak jest koncuwka to wywala calego metka i niewiem o coo chodzi pomozcie mi plissss :( :( :( :(

@@@@@@@

Czyli z jaką końcówką maja spol ?

Ile ram na serwer ?

Spróbuj na innym pliku zrobić spolszczenie .

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Czyli z jaką końcówką maja spol ?

Ile ram na serwer ?

Spróbuj na innym pliku zrobić spolszczenie .

Spolszczenie maja z koncowka .105

Ilosc ram to 1,5gb

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zbieram +

Nowicjusz
Opublikowano

A ja mam problem że jak wlacze server niby wszystko ok, wlaczam metina wchodze na konto... rain.. laduje sie postac juz ma wchodzic i sie metin wylacza;/

Opublikowano

Zrób spolszczenie na innym pliku :P

mankey też spróbuj :P

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Siema. Nie wiem od kiedy bo za bardzo nie zwracałem na to uwagi ale nie dropią mi yangi na servie, zmieniłem exp yang na *10 w Navicat, nic nie pomogło, wgrywałem 3 razy plik mob proto z insomnii i też nic :/ może wy macie jeszcze jakieś propozycje, bo już dużo roboty wsadziłem w ten serv i nie chciał bym go od nowa stawić :P

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Witam mam problem z włanczaniem navicata

Gdy odpalam navicata pokazuje mi się takie coś:

navicatproblem.png

server działa normalnie sobie gram ale navicat nie ;/ a i jeszcze jak ktoś chce żeby wszedł na mój server nie może jak odpalam porty to zawsze 1 świeci się na czerwono

other-wild-126666166438401.gif
Opublikowano

Nie wiem od kiedy bo za bardzo nie zwracałem na to uwagi ale nie dropią mi yangi na servie, zmieniłem exp yang na *10 w Navicat, nic nie pomogło, wgrywałem 3 razy plik mob proto z insomnii i też nic :/ może wy macie jeszcze jakieś propozycje, bo już dużo roboty wsadziłem w ten serv i nie chciał bym go od nowa stawić

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Zrób spolszczenie na innym pliku :P

mankey też spróbuj :P

Dzieki wielkie!!!!!

Dziala thx :)

Zbieram +

Nowicjusz
Opublikowano

Teraz mam problem ze kolega nie moze wejsc na server :D ..

Ja normalnie moge a u niego jest blad polaczenia;o

Opublikowano

U mnie jest taki problem że w VIrtual PC przy zakładce Networing Settings w Networing mam tylko takie sieci (chce zrobić serv na hamahi) a nie mam Hamachi Network InterFace.

95113610.jpg

Co i jak z tym zrobić?

Opublikowano

innos spróbuj reinstall hamachi.

m' a kolega spol z jaką końcówką ? portmap włączony ?

delux standardowe hasło to 123456 ,więc jeśli go nie zmieniałeś to takie jest .

ip z końcówką .100 czy normalną w navicacie ?

vpc włączony ?

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Reinstal Hamachi, VirtualPC i plików serwerowych nic nie pomógł... Aha i jeszcze taki błąd czasami wyskakuje, to nie wiem czy to może tego wina

ks2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...