Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam jeden problem w serwie wszystko mi idzie dobrze do momentu gdy wpisuje na końcu sysinstall>>configure>>networking>>interface>>no>no i mam problem ponieważ gdy chce zmienić ip w ipv4 gateway to mi się zmienia ciągle na to co było przedtem i ciągle mam ten sam problem , wiecie dlaczego ??? daje 5 za pomoc

Pomogłem ?? Daj +

Opublikowano

a potwierdzasz to enterem ? :rolleyes:

A ja co dzień się uczę z numerem pierwszym w szkole życia

Opublikowano

Mój problem polega na tym że na serwerze nie mam misji przez co nie można wybrać skilli i nie można używać przedmiotów typu kamień duchowy/księga przywołania konia (w których są dialogi) proszę o szybką pomoc

Opublikowano

Mój problem polega na tym że na serwerze nie mam misji przez co nie można wybrać skilli i nie można używać przedmiotów typu kamień duchowy/księga przywołania konia (w których są dialogi) proszę o szybką pomoc

Sadzę że coś z plikami serwerowymi masz na moje powinieneś ściągnąć jakieś inne pliki i powinny działać misje

Jeżeli pomogłem liczę na 5

Pomogłem ?? Daj +

Opublikowano

Mam pytanie w sprawie tego , że jak zrobiłem serwer zalogowałem się na passy dołączone do serwera czyli Rain ... . Po 5 min wylogowało mnie z serwera , a potem nie dało się zalogować. Jak to mam naprawić ??

Jeżeli w czymś pomogłem to dobrze :)

metin2 PL - wojownik mental 70 lvl (on)

Newlongju - wojownik mental 80lvl (off)

YT2 s2 - wojownik mental 87lvl (off)

YT2 s2 - ninja dagger 85lvl (off)

DevilMT2 - wojownik mental 87lvl(off)

sp39Gliwice- wojownik mental 87lvl (off)

XLoLXmT2- sura BM 75lvl (off)

RybnickiMT2- sura BM 84lvl (off)

DAJ MI + ' usika :))

Opublikowano

Mam pytanie w sprawie tego , że jak zrobiłem serwer zalogowałem się na passy dołączone do serwera czyli Rain ... . Po 5 min wylogowało mnie z serwera , a potem nie dało się zalogować. Jak to mam naprawić ??

Zresetuj serwer i powinno być już dobrze

Pomogłem ?? Daj +

Opublikowano

mam problem w bazie mam zmienione ceny. a w grze nie zmienily mi sie ceny. looknie ktos przez TV?

(Zrobilem Reseta)

ZBIERAM -

Opublikowano

Ja mam taki problem gdy mi sie ładuje ostatnie rzeczy na serwie po wpisaniu ./start to wyskakuje mi takie coś conect conection refused Help !!

Pomogłem ?? Daj +

Opublikowano

Ja mam taki problem,mam już wszystkie Connect is unrechable (czy jakoś tak) i po paru minutach wyskakuje mi od początku jak po komendzie ./start i tak caly czas.

Co robić???

opojhj.jpg

Sygnatura By navid

Opublikowano

Ja mam taki problem,mam już wszystkie Connect is unrechable (czy jakoś tak) i po paru minutach wyskakuje mi od początku jak po komendzie ./start i tak caly czas.

Co robić???

Witam!

Problem polega na tym, ze mam swoj server i chce sie zalogwac na postac to nie moge. Wlaczam server, porty wszystko ladnie. I loguje tez, ale problem pojawia sie, gdy wybralem juz postac. Ma ona caly czas reke w gorze, ale nie chce sie zaladowac. Probowalem juz 3 portmapow, ale nic nie pomaga ;(

Jak koledze mi tez caly czas sie jakby resetuje.

Sharimi.png

Opublikowano

Witam.. a więc mam problem ponieważ chciałem zmienić nazwe MPC tak jak jest w spisie tutoriali.. jak już to zrobiłem to w grze nie było ani jednego MPC .. ;/ wpisałem /resp all i nic .. ressłem serv i też nic ... kolega mówi że mam cośprzeinstalować ale nie wiem co i jak..

proszęo pomoc.. fasst

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

a ja mam taki problem bo chce się zalogować już na serwa bo virtual pc wyskoczyło mi 7 connect :Network is unerchable wie ktoś jak można to naprawić żebym mógł grać ?

Pomogłem ?? Daj +

Opublikowano

miałem tak ...

musisz poprostu wylonczyc serva i all.

i robisz pokolei

:

1 : włanczas Virtual PC

2 : logujesz się root mcncc.com

3 : włanczasz portmap i uruchamiasz te dynki

4 : komenda ./start

5 : czekasz i bedziesz mial all ok ;]

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Hmm zrobilem nowy serv i wszystko jest OK. Wgralem spolszczenie insomanii i Yangi dropia po 100 yang... a zwiekszenie yang ani u straznika ani komenda nie pomaga help...

ZBIERAM -

Opublikowano

mam 1 weilki problem mam swoj wlasny server mam wlaczone hamachi mam wlaczone vpc mam wlaczone port mapy ale nie mam spolszczenie i przez to koledzy nie moga grac jak by mogl ktos pomoc to pisac na gg 4210318 robilem juz przez conectchanger ale nie dzialalo

Opublikowano

Mam taki problem : (

Koledzy nie mogą się do mnie podłączyć do serwa...!

Robiłem serwa na chińskim metku , spolszczenie zrobione na forum itd. wszystko pięknie , ja moge grać a inni nie mogą !

Ja moge się połaczyć z chinola , z polskiego nie probowałem.

Jeden z userów próbował się podłączyć z chinola i polskiego a nie idzie się wgl połaczyć ...!

Oczywiście na Hamachi jest sieć , na portmap wszystko odblokowane , chyba : P

Co jest grane ?!

Bdzie + :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...