Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem taki problem.

Mi zadziałało gdy ściągnąłem nowego PortMapa.Ale nie jestem pewien czy tobie zadziała.

opojhj.jpg

Sygnatura By navid

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli masz mało rzeczy na serwerze to możesz spróbować nowy serwer zrobić,jeżeli masz już dużo rzeczy zrobione,to zaraz pomyśle nad innym rozwiązaniem.

opojhj.jpg

Sygnatura By navid

Opublikowano

Mam taki problem : (

Koledzy nie mogą się do mnie podłączyć do serwa...!

Robiłem serwa na chińskim metku , spolszczenie zrobione na forum itd. wszystko pięknie , ja moge grać a inni nie mogą !

Ja moge się połaczyć z chinola , z polskiego nie probowałem.

Jeden z userów próbował się podłączyć z chinola i polskiego a nie idzie się wgl połaczyć ...!

Oczywiście na Hamachi jest sieć , na portmap wszystko odblokowane , chyba : P

Co jest grane ?!

Bdzie + :D

Daj IP zrobię spol ,bo widocznie to jego wina :)

Kubalaa... a serwer włączony ?

@down

to napisz ip ...

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Spire moglbys tez mi zrobic dzialajace spolszczenie ?? albo chociaz podac gg i pomoc ?? jak cos moje gg to 4210318 bedzie + albo 5 ;p

Opublikowano

Wszystko działa , żeby wbić na serwa to

http://www.mpcforum.pl/topic/83146-metin2-2008-patch/

przez to tylko się da. Dlatego mój problem sam się rozwiązał ale wie ktoś co zrobić żeby móc wejść przez Polskiego Niepatchowanego xD? Jak odpalam przez spolszczenie to czarny ekran i tylko widze kursor a na pulpicie log: (

Opublikowano

Ja mam problem z odpaleniem serwa.Załączę go ale pisze /cores no such file directory czy jakoś tak i po jakimś czasie wyrzuca z serwera na tym bugu właśnie.

Opublikowano

Mam taki problem że dałem kuzynowi spol do mojego serwera na hamachi i on ma cały czas błąd podczas łączenia O co chodzi?

Opublikowano

a czemu mi nie dziala spolszczenie ?? ani u kolegi nie dziala spolszczenie ?? serva mam on mam portmapa na zielono all jest podlaczony do hamachi ale spolszczenie nie dzialal a jak gram przez chinski to u niego tez nie dziala, a na spolszczeniu pisze blad polaczenia z serverem co zrobic ?

Opublikowano

Witam użytkowników mam duży problem !!!

Gdy serwer się już załaduje i wpisuje passy pisze zostaniesz połączony z serwerem i tak przez 10 sekund stoi a nagle wyskakuje do wybrania serwera i tak za każdym razem

Za pomoc będą 5 !!!

b3a4650c2e093e51.jpg
Opublikowano

Mój problem jest taki: wszystko zrobiłem, (serwer hamachi) lecz nie mogłem się zalogować, zrobiłem, wiec porty. Po zrobieniu portów mam błąd, jeżeli pozwolicie, przepiszę tekst jaki mi się wyświetla:

"/dev/adOs1f: UNEXPECTED SOFT UPDATE INCONSISTENCY; RUN fsck MANUALLY.

THE FOLLOWIN FILE SYSTEM HAD AN UNEXPECTED INCONISTENCY:

ufs: /cev/adOs1f (/usr)

Automatic file system check failed; help!

ERROR: ABORTING BOOT (sending SIGTERN to parent)!

Feb 25 14:38:08 init: /bin/sh on /etc/rc terminated abnormally, going to skingle user mode

Enter full pathnape of shell of RETURn for /bin/sh:"

Mój system to Vista 32bit. a jednak wszystko działało, do zrobienia portów, zrobię dla was wszystko, za rozwiązanie tego problemu, pozdro!

Opublikowano

Mi hamachi wgl się ciagle wyłącza ;/ co 1 min i nie mogą grać ;/

Mix Youtube - Metin2 ! warto obejrzeć ;D

GG: 11222x

"x" jest równe "8" xDDD Już znasz GG? ;D

I MODERATORS! Już mam przez niech 90% statusu ; **

-.-xD

Trade Hack!

Neo Kid? chciało ci się klikać? ;o

Opublikowano

wielkie dzx, jż za popoc w tamtym, a teraz, next probem, ech. Otóż, serwer postawiłem, porty odblokowałem, a i tak nikt nawet ja, nie mogę się zalogować, a server stoi w.t.f ;/ wielkie dzx, postawie piwko, itp, na forach, albo suba na yt, za rozwiązanie tego problemu pozdro all !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...