Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ....

ja mam taki problem założyłem swój server priv (hamachi) jest wszystko dobrze 1 logowanie jest długie wiec czekam w koncu wyskakuje mi zeby wybrac postac wziełem i jak sie włącze na server odrazu wylogowywuje za kazdym razem tak jest jak wchodze odrazu wylogowywyuje prosze o pomoc :( :( :( :( :( :( :( :(

No właśnie mam to samo i nie wiem dlaczego tak sie dzieje, czy wina spolszczenia czy któregoś z plików

1377531174-U173186.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam taki problem na plikach suciegorRlz u kolegi robilismy tak samo jak u mnie w console jest dobrze i w port map tez i u niego na windows xp działa ja mam windows 7 i u mnei dochodzi tylko do jestes połączony wiecie moze czego?

Opublikowano

Dobra, kolega wbił. Teraz mam taki problem. Jak militara zdobyć? Dałem /setsk 131 10 /setsk 130 30 /item 50053 i nie mogę. Koledze tak poszło :/

Opublikowano

Siemka. Mam taki problem ze gdy wchodzę do metina wpisuje pasy wybieram postać daje enter (ładuje się) i jak się załaduje już pojawia się prawie m1 to wyłącza metina czym to jest spowodowane i jak zapobiec temu problemowi?

Opublikowano

Witam...

Dzisiaj chciałbym poprosić o poradnik lub wytłumaczenie mi jak zrobić na własnym prywatnym serwerze metin2 ,że jak ktoś stworzy postać i wejdzie do gry to dostaje odrazu 31level Powitanie np Serwer Longjusx By s0ld3215pl i oczywiście eq dla danego chara i konia militarnego!!! Proszę o pomoc za pomoc dam gamemastera na swoim serwerze metin2 ;]

Opublikowano

Stworz nowy temat napewno ktos ci Pomoze :)

DAJ MINUSA I MASZ PLUSA :)

Reputacja (-)

-10 TAK

- 20 TAK - 110 TAK

- 30 TAK - 120 TAK

- 40 TAK - 130 TAK

- 50 TAK - 140 TAK

- 60 TAK - 150 TAK

- 70 TAK - 160 TAK

- 80 TAK - 170 NIE

- 90 TAK - 180 NIE

-100 TAK - 190 NIE

Opublikowano

Witam, mam problem. Otóż postawiłem server, porty odpalone jeszcze tylko w navicacie nie grzebałem zbyt dużo. Chcę odpalić serva by coś sprawdzić. Nie mam chinola dlatego odpalam na modzie kamera. Ze spol. Cały czas mam "zostaniesz połączony z serwerem" wszystko zrobiłem to co w poradniku. Kolesiowi na nim chodził ale on odpalał z chinola może to dlatego? Proszę o pomoc..........

Serwer: Shiro2.net Nicki: Euro, Blonnik, DZIK

Opublikowano

Siema mam taki problem a mianowicie

Zalozylem server i ja moge grac a kolega nie.;/

Zapora OFF

PORTMAP ON by backe ( wiec mam all porty)

Kumpel wpisuje do pliku mc moje ip z hamachi z zwykla koncowka oraz z koncowka 100 i nie dziala

Prosze o ODPOWIEDZ!

ff_300x60_3.jpg

ZAPRASZAM!

Opublikowano

Ja mam z kolei pytanie - czy za każdym razem muszę wbijać do sysinstall i wpisywać /etc/rc.d/netif restart?

niee aby zresetowac server wpisujesz tylko /etc/rc.d/netif restart nie musisz wbijac do sysinstal..

Sysinstall jest potrzebne tylko przy zakladaniu servera:) pozdro.

Pomoglem daj + ;d

ff_300x60_3.jpg

ZAPRASZAM!

Opublikowano

W tym temacie piszecie swoje problemy z serwerwami. Zakładanie nowych tematów zakończy się warnem!

Mój problem czy da się zainstalować Virtuala na Viście 32 bity? bo mi się wcale nie uruchamia

-----------------------------------------

//Treść zmodyfikowane przez <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->D&G<!--colorc--></span><!--/colorc-->

data: 04.11.09

Witam mam problem z : zrobilem serwa pod chamaczi to moj 1 serw i wszystko git wlogowuje sie tam na rain 12345 i oO ide do miasta to mnie loga hmm albo zrobilem swoja postac ... mam 1 lvl zalozony mieczyk nie moge go zdjac!! oO co robic?? hmm i nie mam npc ... znikneli ani 1 npc prosze pomozcie ;/ gg 20914391 ;/////

Opublikowano

Wszystko mam dobrze... jest tylko jeden mały problem bo gdy juz uruchamiam metka glowa sury i włączam to mi wyskakuje taki komunikat : LoadLocaleError(locale/hongkong/locale_game.txt) Jeżeli ktoś miał doczynienia z takim błędem to będę wdzięczny za odp... :)

Opublikowano

Wszystko mam dobrze... jest tylko jeden mały problem bo gdy juz uruchamiam metka glowa sury i włączam to mi wyskakuje taki komunikat : LoadLocaleError(locale/hongkong/locale_game.txt) Jeżeli ktoś miał doczynienia z takim błędem to będę wdzięczny za odp... :)

też miałam taki problem ale odpaliłam serwerek innym luncherem :P

logozespolu.gif

kliknij w logo

:)

Opublikowano

Witam, jest problem :D. Mianowicie ja mogę grać na servie a moi kumple już nie :(. Mam odpalone porty,hamachi, zapora czy on czy off to tak samo.. Odpala się im konto do wyboru postaci. Wybieramy postać i wywala. I tak za każdym razem! Proszę o pomoc!!!!

Opublikowano

Witam, jest problem :D. Mianowicie ja mogę grać na servie a moi kumple już nie :(. Mam odpalone porty,hamachi, zapora czy on czy off to tak samo.. Odpala się im konto do wyboru postaci. Wybieramy postać i wywala. I tak za każdym razem! Proszę o pomoc!!!!

Widocznie za malo masz portow. Pobierz portmap by backe i wszystkie wlacz.

2 opcja zle spol

3 opcja zbugowana mapa ( tak jak w 1 napisalem to zalezy czy ci brakuje jakis port np od m1)

ff_300x60_3.jpg

ZAPRASZAM!

Opublikowano

Widocznie za malo masz portow. Pobierz portmap by backe i wszystkie wlacz.

2 opcja zle spol

3 opcja zbugowana mapa ( tak jak w 1 napisalem to zalezy czy ci brakuje jakis port np od m1)

Ta tylko wcześniej nawet na tym portmapie by backe miałem wszystkie i nic. Teraz też wszystkie na zielono i nic. W konsoli mam normal. Czyli Network is Unreachable i tak 5 razy :D pod sobą są.... dalej sam jestem na servie nikomu nie chodzi :( Dałem na serv 1gb ram bo więcej mi nie potrzeba proc 4 rdzeniowy jak coś nie wiem co mogę dodać. Widzę że sporo ludzi ma podobny problem, jednak ja moge wybrać postać dopiero potem wywala moich kumpli...... :((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...