Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Windows nie ma żadnego wpływu ..

Spróbuj jeszcze z normalnym maskiem z tymi zerami ... : x

tez nie dziala

nawet mustang probowal to zrobic na moim kompie przez team viewer'a. jezeli ktos kto sie na tym zna ma ochote to moge dac do obejzenia kompa prez Team Viewera :P

ZBIERAM -

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A próbowałeś robić według tego poradnika ? :P

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Witam, mam problem...z laczeniem sie do mt2&localhoust (w bazie bsd), zmienilem haslo poradnikiem...teraz sie wogole nie laczy.

W navicat zmienilem haslo na ''YES'', bo myslalem ze to cos naprawi..to nie laczy sie z navicatem (glupota jednak boli)

wie ktos jak to naprawic?!

ss: blad2.jpg

Opublikowano

Zmień z localhost na swoje IP w navicacie ...

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Mam problem iż wyskoczyło mi podczas włączenia serwera ten problem z bin/sh ale zrobiłem wg tutka. Włączam serwa i wszystko dobrze. Logujemy sie wszyscy a tu wybieramy postac i wywala do logowania? Co moze byc

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Ja mam takie problemik że nie wiem jak zrobić by ktoś inny grał na moim serwie mam wszystko ładnie portmap ok hamachi tez ale gdy chcą się zalogować na PL to nie można jest błąd idzie na chińskim podobnie.

A jak ja odpalam na PL to pisze że nie ma pliku locale_game.txt ;/ co jest grane ?

I Jest Git

Opublikowano

Zrobiłeś spolszczenie? Spolszczenie musi być zrobione z Twojego ip z hamachi z końcówką 100. i musi być wklejone do metka 2008 nie patchowanego :)

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Mam problem iż wyskoczyło mi podczas włączenia serwera ten problem z bin/sh ale zrobiłem wg tutka. Włączam serwa i wszystko dobrze. Logujemy sie wszyscy a tu wybieramy postac i wywala do logowania? Co moze byc

Zrób spolszczenie na innym pliku .

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

mam problem nastepujacy:

sciagnalem te cale pliki serwerowe mcncc i tam nie moge wypakowac jednego pliku bo pisze mi "brak archiwow"

chodzi dokladnie o plik o nazwie 倚天2傻瓜工具(更新版).7z

i przez to chyba nie dziala mi serwer :(

jak mozecie to pomozcie plz :)

Opublikowano

Podczas włączania Virtual PC : Stacja nie jest gotowa do użycia, być może jest otwarta. Sprawdź stację ; upewnij się, że włożono do niej dysk i że zamknięto stację.

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

krzy5000 a czy bys mi mogl jak masz te pliki wrzucic na hosting tylko ten plz

nie chce mi sie sciagac tego wszystkiego :D

albo kto inny jak moze :)

z gory thx

Opublikowano

Ja cięgle nie mogę się połączyć z Navicatem... :( :angry: <_<

W Bazie danych na VPC jest już "connection: OPERATION TIMED OUT". :mellow:

Wbijam na Navicat, daję Connection => MySQL. tutaj wpisuję tak:

Connection name - cycu814 (nazwa konta)

Host Name/IP Adress - moje ip z hamaczi z końcówką .100

Port - zostawiam

User Name - zostawiam

Hasło - 123456

Daję OK i "dwuklikam" na nowo utworzone.. konto.

Łączy się i...

BŁĄD ;/ :angry: :angry: :angry:

Co jest grane?

Dodam jeszcze - all porty zielone, hamachi włączone <_<

Opublikowano

A wpisujesz przed włączeniem serwa /etc/rc.d/netif restart ?

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

/etc/rc.d/netif restart??? po co to ja z tego korzystam jak mi w Navicat długo się pliki otwierają a przy pierwszej konfiguracji nie trzeba tego wpisywać

GoToSleep. jeśli nie będziesz potrafił sobie poradzić napisz na pw na pewno coś zaradzimy i wykminimy w czym problem ;)

1948169477.png
Opublikowano

Spróbuj przeinstalować vpc

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Witam wszystkich.

Śledzę to forum od kilku tygodni. Powiem wam, że bardziej w dziale cheaty, boty i t.p. Trafiłem na dział o serverach prywatnych i ściągnołem pliki i .............. szkoda gadać.

Jest to klient chiński 2007, mam v PC 2007, Portmapa, hamachi, pliki serverowe, Navicata i 4 pliki do uruchomniena.

Po zainstalowaniu V PC wskazuje na pliki "mt2" które mam w katalogu G:/metin/mt2, ........................ wpisuję sysinstall i ustawiam IP z hamachi (5.155.188.69 i 5.155.188.100) wg. rad na youtube i innych portalach.

potem "./start" wszystko sie odpala i kończy się napisem " OPERATION TIME OUT". Odpalam klienta chińskiego "sura" po wcześniejszym wpisaniu do "mc.txt" IP.

I pokazuje się okno logowania. Kwadraciki zamiast chińskich znaków, wpisuję "Rain" pass: 12345. Nie loguje, nic sie nie dzieje. Pomyślicie że piszę tu post bo jestem dzieckiem które nie umie postawić servera,

ale nie. Mam 36 lat i jestem miłośnikiem gry metin. Mam pewne osiągnięcia na serverze PL, ale chcę zrobić server dla kilku osób które znam z gry ( no i dla 5 letniego synka). I mam pytanie, prośbe.

Jeśli jest ktoś z warszawy lub okolic, kto by mógł mi pomóc, wyjaśnić jak zrobić ten server to bym był wdzięczny. Mogę zaprosić do siebie lub dojechać z komuterem. 5* dla tego kto pomoże i dużo piwa ;)

Moje GG 190910 Mariusz. moj email: [email protected] Na GG nie zawsze bo praca.

Opublikowano

Po sysinstall wpisałeś /etc/rc.d/netif restart ,a następnie ifconfig ?

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Po sysinstall wpisałeś /etc/rc.d/netif restart ,a następnie ifconfig ?

Tak, wszystko jak w opisie na portalach. Napisalem wyżej w skrócie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...