Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chce postawić serwer tylko dla mnie ale nie mogę.Dodałem kartę loopback czy jakoś tak potem wchodzę w settings VPC biorę Networking ale w Adapter nie ma ani karty loopback ani hamachi ani nawet mojej ;d.Wie ktoś co muszę zrobić ?

0

Opublikowano

sebasebase, kolejny pseudo fachowiec :)

game2 to twoim zdaniem jest logowanie? nie... masz racje, nie :) 13004 to kazde M2...

Port logowania: 11002

Port postaci: 13000

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

sebasebase, kolejny pseudo fachowiec :)

game2 to twoim zdaniem jest logowanie? nie... masz racje, nie :) 13004 to kazde M2...

Port logowania: 11002

Port postaci: 13000

POTRZEBUJE PILNIE PLIKU item_prot I TO BARDZO PILNIE PISAC NA GG:4043775

Opublikowano

Witam mam pewien problem.

Włączyłem server wszystko gra gitara próbuje się zalogować i cały czas pisze ze złe wejście. Wszedłem do navicata i zmienilem id i hasło ale dalej pisze mi żę zle hasło

Opublikowano

@Up

A czyje masz pliki??? Jak od Suicide to raczej musisz zrobić reje i tam stworzyć konto. A jak od raina to niewiem.

Mój nick na Privach: Szczygi

Bardzo lubię servery typu:4FuN

Szukasz GM?? Dobrze trafiłeś!!!

65736054.jpg

Opublikowano

Witam mam problem, otóż mam serwer ja sie lacze wszystko ladnie, kolega nie moze serwer stoi na hamachi prawdopodobnie porty sa zle ustawione w portmapie ale niestety sie nie znam na tym. moglbym mi ktos napisac,pokazac na ss jak to ma wygladac. Z góry dziękuje

Szukam pomocy w sprawie priv serv GG 371287 , PW

Za pomoc otrzymujesz GM!(pisz na gg)

Opublikowano

ja mam taki problem : miałem swoj serwer wszystko smigalo, potem go usunalem

teraz jak chcialem postawic to postawilem tez i niby wszystko dzialalo ale kumpel nie mogl wbic przez hamachi, byl dodany do sieci w sysinstall sie wszystko zgadzalo porty rowniez dobrze ustawione, po prostu ja logowalem sie bez problemu a on mial blad laczenia, dodam tylko ze jak zrobilem stronke z rejestracja to bez problemu on stworzyl sobie konto. ktos moze zna powod?

z gory dzieki.

Opublikowano

Gdy włączyłem serwer mam moda kamera i z kad mam wziąść IP takie zeby jak wlącze server potem moda mi działało??

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Wpisałem: ./stop > /etc/rc.d/netif restart > ./start

Uważam, że to w zupełności wystarcza.

Jeżeli komuś się udało zrobić tak , aby po restarcie itemy były ustawione tak , jak ja to zrobiłem to było by fajnie jakby się tym ze mną podzielił .

Edit@ UP.

Gdy włączyłem serwer mam moda kamera i z kad mam wziąść IP takie zeby jak wlącze server potem moda mi działało??

Napisz to bardziej po polsku.. :P (kali nie kumac co ty chciec)

5.jpg
Opublikowano

W tym temacie piszecie swoje problemy z serwerwami. Zakładanie nowych tematów zakończy się warnem!

Mój problem czy da się zainstalować Virtuala na Viście 32 bity? bo mi się wcale nie uruchamia

-----------------------------------------

//Treść zmodyfikowane przez <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->D&G<!--colorc--></span><!--/colorc-->

data: 04.11.09

Da się na każdej viście.Ja mam Home basic x84 (32 bity) i MS virtual PC dziala bez problemu

ca1ek.png

userbaraj.png

sygnau.gif

userbar813526.gif

2526571.png

^Kliknij.Najlepsza gra online^

Chiński expbot <<-- klik

Prawdziwy spammer:

sygnap.png

Opublikowano

mam problem z włączeniem serwera mianowicie, włączam klikam enter i powinni przejść do logowania a wyskakuje mi takie coś i stoi:

212yhcl.jpg

http://i39.tinypic.com/212yhcl.jpg

przedtem dodałem gildie ale przez MySQL i jak powinno prawidłowo dodać się gildie bo ze strażnikiem nie mogę rozmawiać proszę o pomoc

Opublikowano

Witam! Bawiłem się w GMmode... No i jak chciałem to "cofnąc" znikneła mi zawartość dwóch plików o nazwie CONFIG. Znajdują się one w: usr/rain/channel/channel61 i usr/rain/channel/channel99.

Prosił bym aby ktoś wstawił te 2 pliki Config, ponieważ beznich server niechce ruszyć. Bedzie +. Z góry Thx.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mam taki problem jak naciskam na npc to nie reaguje a w zamian pokazuje się taki napis nawet koń nie chce się przywołać.Wiecej na screenie.

592a08f17e0ff_post-79367-126867560419_thumb.png

Opublikowano

Siemka

Ja mam problem jak chce wejść do Navicata

Wybieram mój server wchodze i wyświetla się taki błąd

2003-Can't connect to MySQL server on "tu jest moje ip"(10061)

Bardzo prosze o pomoc !!!

Opublikowano

Hej.

Mam pewien problem, mam włączone VPC wszystko smiga, wlaczam navicat laczy sie, portmap wlaczony hamachi tez :P proboje grac a pisze blad polaczenia z serwerem, o co comone?

Opublikowano

Ja mam pytanie, dlaczego gdy postawie serw MT2 i loguje się na drugim kompie (bo na 1 serw i metek by mi nie poszedł ) działa, a gdy ktoś inny chce się zalogowac ma błąd połączenia :angry: ?

To na pewno nie moja wina ponieważ mam odblokowane wszystkie porty, po za tym na moim drugim PC-cie chodzi

PS:

IbiQer sprawdź czy masz w mc.txt swoje ip z hamachi z konc. 100. ;)

sygnaamper.jpg

Na imie mi Amper !

Opublikowano

Czy musze mieć jakiś specjalny chiński client by odpalić metka przez ten plik z ikonką sury jak coś to jest Oss tylko dla mnie to w żaden sposób nie mogę się połączyć jak wrzucam pliki do zwykłego chinola to wyskakuje error z locale.txt a jak wrzucam to spolszczonego chińskiego clienta sdlongju to jest błąd

Mam tam wpisać w tym pliku mc własne ip czy ip serwa bo moje zaczyna sie na 81 a serwa na 192 ?

Jak coś to mogę all zacząć od nowa pamiętać to oss tylko dla mnie zabawe z serwami zacznę później

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...